Widok

Suknie Cymbeline w Trójmieście

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Mam pytanie , czy orientujecie sie gdzie w trojmiescie mozna znalezc suknie Cymbeline?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
W Gdyni na Wladyslawa IV 50. Tylko tam znalazlam a obeszlam wszystko. Zycze udanego wyboru.
omijaj ten salon, bo to..... MARIETTA! jeśli nie chcesz popsuć sobie i Twoim bliskim humorów to naprawdę nie wchodź tam!!!
Ty pomywaczko nawesz nie wiesz nic o tych salonach tylko ploty siejesz lepiej byś się zajeła pracą ty brudasko wiem kim jesteś.
I w jakim salonie pracujesz.
O kurde - PILA - niezły tekst.
Zobacz w Gdańsku Wrzeszczu w " Rzemieślniku", tam na górze są dwa sklepy z sukniami, w tym po prawej stronie (stojąc przodem do Rzemieślnika) widziałam suknie tej firmy.
W "Rzemieślniku" salonie po lewej stronie są modele ze starych kolekcji a po prawej stronie to komis i suknie używane sprzedawane jako nowe. Szkoda czasu.
Jezeli chcesz Cymbeline z najnowszej kolekcji to naprawde tylko Marietta w Gdyni. Ja zadzwonilam bezposrednio do Warszawy do przedstawicieli firmy Cymbeline Polska ( nr. tel. w Modnym Slubie ) gdzie u zrodla podali mi jedyny wiarygodny salon ,ktory ma wylacznosc na te suknie w Trojmiescie,dodajac ,ze jezeli gdzies indziej znajde ta marke oprocz Marietty , to jest to podroba albo z drogiej reki uzyta juz suknia nie daj Bog sprzedawana jako nowa. Jak chcesz to sama zadzwon to sie przekonasz. A co do rzemieslnika to bylam i niby Cymbeline wisiala z cena kosmos a jak spytalam sie czy moge zamowic inny model lub kolor to nie bylo takiej mozliwosci i wreszcie ekspedientka wydukala ze jest to towar uzywany. Mnie zbulwersowalo to , ze cene mieli wystawiona jak za nowa i od poczatku krecili cos niezbyt jasno.Przy okazji podpowiem ci , co sie dowiedzialam w Warszawie , ze Cymbeline wprowadzilo od tego roku dwie nowe linie swojej kolekcji (Mari Pari i druga Mari ''cos tam'',
sorry zapomnialam drugiej nazwy) o znacznie nizszych cenach ,porownywalnych do sukienek krajowych , mozesz je sobie w Mariecie zobaczyc .sa skromne i eleganckie .Ja wybralam model ''Bluet'' i oczarowalam wszystkich gosci na swoim weselu czego i tobie zycze.
Jezeli zależy Ci na nowej kolekcji - to kupisz ją tylko w Gdyni. Ja kupiłam kieckę Cymbeline z kolekcji 2002 w filii Marietty w Gdańsku przy Węglarskiej za połowę ceny. Tam wszystkie suknię sa za połowę ceny a wybór naprawdę duży.
Poczytałam wcześniejsze tematy i chyba już wiem dlaczego salon Marietta w Gdańsku jest uważany za najgorszy. Skoro klientowi oddają POŁOWĘ CENY - więc po co nad nim skakać i tak niech się cieszy że go wpuszczamy do sklepu.
Ja też przeczytałam wszystkie tematy i zauważyłam że potrafisz tylko wszystkich krytykować - włącznie z fotografem, który oferował swoje usługi, jeżeli nie masz co do roboty to znajdź sobie faceta - chyba że nikt cię nie chce. Ja z zakupu jestem zadowolona i tyle. To było do Weroniki.

Inne tematy z forum Wesele

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

do góry