Widok
Suknie Raul Novias
Dziewczyny słyszałam, że na targach ślubnych w W-wie wygrała suknia ślubna Raul Novias. Weszłam na ich strone i trochę oniemiałam od ilości sukni.
Czy którakolwiek z was wie coś na temat jakości usług tej firmy?
Firma ta ma siedzibę w Mińsku Mazowieckim i ma stronę internetową :
www.suknie-slubne.eu
Czy którakolwiek z was wie coś na temat jakości usług tej firmy?
Firma ta ma siedzibę w Mińsku Mazowieckim i ma stronę internetową :
www.suknie-slubne.eu
ja się też niestety nie znam, ale, jak sądzę zależne jest to od modelu sukni i wykończenia na dole - względnie - przy pasie. Jeśli to zwykły tiul, to się poprostu ucina, jesli inny materiał, bez upiększeń (prosty) - ucina i obrębia. Może jednak stracić fason. (to tak, jakbyś ucięła spodnie - dzwony, he,he - zmieni Ci się styl spodni - na tzw. "marchewkę") Musisz wkleić zdjęcie i spytać fachowca. (mam na myśli naszą magdę oczywiscie)
Cześć Nicpoń, słyszałam , że dzisiaj może się spotkamy na mierzeniu sukni. Zyczę abyś dobrała sobie coś super.:)
Wracajac do tematu sukni, to dzwoniłam do tego salonu wczoraj. Ceny niestety raczej wysokie.Pani powiedziała, że średnia cena to 3500 przy zakupie nowej sukni. To dużo, ale chyba porównywalnie do Madonny.
Pani w salonie była bardzo miła i przez telefon podała, które suknie mogłabym zobaczyć w rzeczywistości, które wcześniej sobie wynotowałam.
Niestety to daleko od nas:(
Lepiej byłoby gdybym znalazła coś na miejscu.
Wracajac do tematu sukni, to dzwoniłam do tego salonu wczoraj. Ceny niestety raczej wysokie.Pani powiedziała, że średnia cena to 3500 przy zakupie nowej sukni. To dużo, ale chyba porównywalnie do Madonny.
Pani w salonie była bardzo miła i przez telefon podała, które suknie mogłabym zobaczyć w rzeczywistości, które wcześniej sobie wynotowałam.
Niestety to daleko od nas:(
Lepiej byłoby gdybym znalazła coś na miejscu.
Zienka...może i daleko...ale skoro to twoja wymarzona to może warto?...ja zakochałam się w jednej i wczoraj właśnie po raz pierwszy jechałam ją zobaczyć na żywo do Poznania...i warto...chociaż 4 i pół godz w pociągu mnie wykończyło przez jakąs starsza babkę co ciągle nadawała :D a spowrotem autkiem jakieś 5 z małymi przerwami to naprawde WARTO jechac gdzieś dalej...w końcu to nie koniec świata :)
kurczę jak obejrzałam nową kolekcję Raul Novias to po prostu oszalałam na punkcie tych sukien.. I jeszcze okazuje się że w Wejherowie można kupić.. tylko ciekawe czy wypożyczać też można?
Może któraś z Was planuje kupić suknię z tej kolekcji? Ja chętnie odkupię bo ślubuję w 2010..
Podobają mi się te "hiszpańskie" modele.
Na pewno się wybiorę do tego salonu, jak będę coś wiedzieć to dam znać :)
Może któraś z Was planuje kupić suknię z tej kolekcji? Ja chętnie odkupię bo ślubuję w 2010..
Podobają mi się te "hiszpańskie" modele.
Na pewno się wybiorę do tego salonu, jak będę coś wiedzieć to dam znać :)
wkleję moje faworyty.. może jednak któraś z Was chciałaby kupić tam suknię, bo chętnie odkupię :P A póki co jak szperałam po necie to prawie nie ma ofert sprzedazy sukien tego producenta... znalazłam zaledwie dwa modele i to nie takie o jakie mi chodzi. Może do czasu mojego slubu cos wiecje sie pojawi..

w ofercie mają jeszcze więcej przepięknych modeli w tym stylu... ach...

w ofercie mają jeszcze więcej przepięknych modeli w tym stylu... ach...
Dziewczyny, sukienki Raul Novias są przepiękne! Osobiście byłam w tym salonie. To co mnie bardzo zaskoczyło, to fakt, iż wszystkie ich sukienki są w całości, a nie gorset i spódnica - czego na samych zdjęciach nie widać. Firma ta nie prowadzi wypożyczalni sukien, tylko jedynie sprzedaż, ale cieszą się one ogromnym powodzeniem, bo przyjeżdżają do tego salonu dziewczyny z całej Polski. Mi osobiście udało się kupić od kogoś sukienkę Raul Novias :-) i mogę śmiało powiedzieć, że jest moją wymarzoną sukienką ślubną i spełnia wszystkie moje kryteria :-)) naprawdę warto!
Mieszkam w Mińsku i mierzyłam dziś suknie w tym salonie, materiał bombowy klasa sukienek bardzo wysoka, ale są niepowtarzalne, pięknie się układają dla mnie super za to ceny niestety hmm...od 4.500 i wyżej... poprzymierzac mozna ale z szyciem bym nie ryzykowała, trudno znależć dobry materiał zeby tak się układał...;-/, za ten przedział 4-5.000 to takie bardzo bardzo skromne....

[/url]