Widok

Suknie Raul Novias

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny słyszałam, że na targach ślubnych w W-wie wygrała suknia ślubna Raul Novias. Weszłam na ich strone i trochę oniemiałam od ilości sukni.
Czy którakolwiek z was wie coś na temat jakości usług tej firmy?

Firma ta ma siedzibę w Mińsku Mazowieckim i ma stronę internetową :

www.suknie-slubne.eu
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Gdzie można kpić taką suknię? bardzo proszę o kontakt
ellawcislo@o2.pl
Mieszkam w Mińsku i mierzyłam dziś suknie w tym salonie, materiał bombowy klasa sukienek bardzo wysoka, ale są niepowtarzalne, pięknie się układają dla mnie super za to ceny niestety hmm...od 4.500 i wyżej... poprzymierzac mozna ale z szyciem bym nie ryzykowała, trudno znależć dobry materiał zeby tak się układał...;-/, za ten przedział 4-5.000 to takie bardzo bardzo skromne....
Szkoda :(( A mozesz mi napisac, na ktore modele znalazlas oforte sprzedazy? Mi bardzo podoba sie model 29020. Zastanawiam sie nawet nad szyciem ale wiadomo, ze to nie to samo co oryginalna suknia :/
niestety wszystko wskazuje na to że tylko w Mińsku :/ Też na nie zachorowałam... :( I jak na złość oferty sprzedaży tych sukienek z drugiej ręki znalazłam może dwie, i to nie ten model który mnie interesuje... ech..
image
Dzwoniłam do salonu w Wejherowie i powiedziano mi, że już nie prowadzą sprzedaży sukien :/ Czy któraś z Was orientuje się gdzie jeszcze można obejrzeć sukienki Raul Novias poza Mińskiem?? Będę wdzięczna za informacje
Justa a co to za suknię udało Ci się kupić?
Dziewczyny, sukienki Raul Novias są przepiękne! Osobiście byłam w tym salonie. To co mnie bardzo zaskoczyło, to fakt, iż wszystkie ich sukienki są w całości, a nie gorset i spódnica - czego na samych zdjęciach nie widać. Firma ta nie prowadzi wypożyczalni sukien, tylko jedynie sprzedaż, ale cieszą się one ogromnym powodzeniem, bo przyjeżdżają do tego salonu dziewczyny z całej Polski. Mi osobiście udało się kupić od kogoś sukienkę Raul Novias :-) i mogę śmiało powiedzieć, że jest moją wymarzoną sukienką ślubną i spełnia wszystkie moje kryteria :-)) naprawdę warto!
sorry, nie "one" tylko "ona", wyzej ktos podal link :)
http://www.ona-sokolowski.pl/
image
wkleję moje faworyty.. może jednak któraś z Was chciałaby kupić tam suknię, bo chętnie odkupię :P A póki co jak szperałam po necie to prawie nie ma ofert sprzedazy sukien tego producenta... znalazłam zaledwie dwa modele i to nie takie o jakie mi chodzi. Może do czasu mojego slubu cos wiecje sie pojawi..

image

image

image

w ofercie mają jeszcze więcej przepięknych modeli w tym stylu... ach...
image
nazywa się "One" Bodajże
image
w którym w wejherowie bo sa chyba 2
image
okazuje się że w tym salonie w Wejherowie nie ma opcji wypożyczenia, a ceny plasują się od 4500 w górę :( Przynajmniej jeśli chodzi o Raul Novias...

załamka :(
image
kurczę jak obejrzałam nową kolekcję Raul Novias to po prostu oszalałam na punkcie tych sukien.. I jeszcze okazuje się że w Wejherowie można kupić.. tylko ciekawe czy wypożyczać też można?

Może któraś z Was planuje kupić suknię z tej kolekcji? Ja chętnie odkupię bo ślubuję w 2010..

Podobają mi się te "hiszpańskie" modele.

Na pewno się wybiorę do tego salonu, jak będę coś wiedzieć to dam znać :)
image
sukienki Raul Novias można kupić w nowym salonie w Wejherowie -
http://www.ona-sokolowski.pl/
image[/url]
Wszystkie suknie z kolekcji 2008 i 2009 cudowne.
Ale ceny juz nie sa takie cudowne.... 4-5tys...
cudne te suknie, chyba tylko 2 lub 3 mi sie nie podobają, reszta rewelacyjna...

[url=http://www.TickerFactory.com/]
image
[/url]
Hmmm... chyba nie powaliły mnie na kolana te suknie, ta ostatnia troszkę firankowa razcej nie w moim guście.
No ale ile przyszłych Panien Młodych tyle gustów :)

image
Emmi,

widzę, że mamy podobny gust - bo mi się bardzo pdoba ta ostatnia z piórkiem na szyi :)) Śliczna!

super te sukienki sa :) mi też sie podobają :)
wefdug mojego gustu to abslotunie super są te modele : ehhhh!

image

image

image

imageimage
image
Zienka...może i daleko...ale skoro to twoja wymarzona to może warto?...ja zakochałam się w jednej i wczoraj właśnie po raz pierwszy jechałam ją zobaczyć na żywo do Poznania...i warto...chociaż 4 i pół godz w pociągu mnie wykończyło przez jakąs starsza babkę co ciągle nadawała :D a spowrotem autkiem jakieś 5 z małymi przerwami to naprawde WARTO jechac gdzieś dalej...w końcu to nie koniec świata :)

image
image

do góry