Widok
sama szukam róż i storczyków, tylko w bieli, a ty pewnie jakiś bardziej colorowaśnych, ale takiego zestwu jeszcze nie znalazłam :( buuuuuuu
ja już się pogubiłam ..... ale będę szperać :) moja koleżanka miała ślub w podobnej sukni z czymś takim na szyjkę :) niech no sobie przypomne jakie cwiatki miała .......
ja już się pogubiłam ..... ale będę szperać :) moja koleżanka miała ślub w podobnej sukni z czymś takim na szyjkę :) niech no sobie przypomne jakie cwiatki miała .......
Mam w jednej gazecie cudne takie kwiatki, ale nie mogę tego znaleźć w necie żeby Ci pokazać, bo to stary nr.
W zasadzie to nie mam jeszcze koncepcji co do kwiatów, bo ja w sumie się nie spodziewałam, że w ogóle dzisiaj się nakręcę na suknię. Poszłam polookać, bo akurat przyjechała moja przyjaciółka-świadkowa z mężem (a mieszkają daleko), i oni mnie namawiali, żebym od razu mierzyła.
No i tak jakoś wyszło. Kurcze, ale się nakręciłam!!!
W zasadzie to nie mam jeszcze koncepcji co do kwiatów, bo ja w sumie się nie spodziewałam, że w ogóle dzisiaj się nakręcę na suknię. Poszłam polookać, bo akurat przyjechała moja przyjaciółka-świadkowa z mężem (a mieszkają daleko), i oni mnie namawiali, żebym od razu mierzyła.
No i tak jakoś wyszło. Kurcze, ale się nakręciłam!!!
wlasnie sprawdzilam jak wygladaja storczyki ;)), mysle ze do opisanej przez Ciebie sukni storczyki to bardzo dobry wybor :) fajnie zeby jeszcze byly takie "zwisajace" :) bukiet wydluzony i taki lekko zwichrowano-szalony :) szukam takiego ale narazie nie ma az takich ladnych zeby wkleic :) pamietaj tez zeby kolor kwiatow dobrac do siebie, do koloru wlosow itd. nie tylko do rodzaju i koloru sukni :)
wklejam bukieciki z udzialem (chyba) ;) storczykow:) (ich forme trzeba by zawsze dopasowac do Twojej sukni)
storczyki_i_inne_kwiatki1
roze_i_storczyki
kolejny_ladny_bukiecik
rozowy
w_dosc_zdecydowanych_kolorkach
w_delikanych_kolorkach
(:
storczyki_i_inne_kwiatki1
roze_i_storczyki
kolejny_ladny_bukiecik
rozowy
w_dosc_zdecydowanych_kolorkach
w_delikanych_kolorkach
(:
To jest suknia Agnes z najnowszej kolekcji;
\
Widziałam cały ten zestaw na żywo; naprawdę rewelacja!!!
A pani w Agnes była przemiła: doradzała, ale się nie narzucała, no i siedziała ze mną w nadgodzinach z uśmiechem na ustach, bo jak zaczęłam mierzyć to siedziałam do 18.30. Powiedziała że to nic nie szkodzi, bo ona lubi swoją pracę, i powiem Wam dziewczyny że nie musiała tego mówić, bo to było widać :-)
\
Widziałam cały ten zestaw na żywo; naprawdę rewelacja!!!
A pani w Agnes była przemiła: doradzała, ale się nie narzucała, no i siedziała ze mną w nadgodzinach z uśmiechem na ustach, bo jak zaczęłam mierzyć to siedziałam do 18.30. Powiedziała że to nic nie szkodzi, bo ona lubi swoją pracę, i powiem Wam dziewczyny że nie musiała tego mówić, bo to było widać :-)