Widok
tak sie sklada, ja ja dzisiaj mierzylam :))))))))))) jesli chodzi o taka rybke z bolerkiem , mam ja zapisana jako jedna z 3 na karteczce :)wygla sie w niej bardzo ladnie !! a cena , uwaga ....1800 !!! bez bolerka :) mierzylam ciemny brudny roz chyba (taki akurat maja, ale mozesz zamowic w bieli czy w ecru) :)
mam pytanko do ma.si albo witch!!!
Któraś z was (witch?) wkleiła w tym wątku (dużo wcześniej) fotke sukni z Agnes, co więcej pisze że ją przymierzała... a mi sie ona strasznie spodobała jak oglądałam kolekcje Agnes od razu (z resztą jest w kolekcji jako pierwsza na fotkach) więc ciekawa jestem ile kosztuje????
Prosta, ramiona odkryte z bolerkiem.
Któraś z was (witch?) wkleiła w tym wątku (dużo wcześniej) fotke sukni z Agnes, co więcej pisze że ją przymierzała... a mi sie ona strasznie spodobała jak oglądałam kolekcje Agnes od razu (z resztą jest w kolekcji jako pierwsza na fotkach) więc ciekawa jestem ile kosztuje????
Prosta, ramiona odkryte z bolerkiem.
salema
co do ceny to ja tez szukam w tych granicach , ale czesciej jest to przedzial 2-3 tys.
To mierzenie jest przyjemne ty sie tylko rozbierzesz a panie przyniosa ci suknie i ubiora cie w nia ty masz tylko za zadanie sie podziwiac a potem cie pani rozbierze i tak dom skutku az nie znajdziesz tej jedynej:):)
To mierzenie jest przyjemne ty sie tylko rozbierzesz a panie przyniosa ci suknie i ubiora cie w nia ty masz tylko za zadanie sie podziwiac a potem cie pani rozbierze i tak dom skutku az nie znajdziesz tej jedynej:):)
ale wam zazdroszcze, że albo macie już wybrane suknie albo coś już przymierzałyście! Ja zaczęłam sie interesować dopiero w tym tygodniu i w inernecie mam wszystko obejrzane ale w realu jeszcze nic nie mierzyłam.
A jak dziś po pracy weszłam do jednego salonu tylko przejżeć wieszki to sie załamałam bo jakoś ie mam siły tego wszystkiego przymierzać.
Może jutro od rana jak zaświeci słoneczko to mnie bardziej nakręci i wkręci w ten nastrój.
Póki co wszysto załatwiam sama bo mój kochany jest w morzu.
Za jaką cene kupujecie suknie? Ciekawa jestem bo mam nadzieje że nie bedzie to większy wydatek niż 2 tyś???
A jak dziś po pracy weszłam do jednego salonu tylko przejżeć wieszki to sie załamałam bo jakoś ie mam siły tego wszystkiego przymierzać.
Może jutro od rana jak zaświeci słoneczko to mnie bardziej nakręci i wkręci w ten nastrój.
Póki co wszysto załatwiam sama bo mój kochany jest w morzu.
Za jaką cene kupujecie suknie? Ciekawa jestem bo mam nadzieje że nie bedzie to większy wydatek niż 2 tyś???
salema
no na stronach z EC bylam , strasznie mi sie podobaja :)!!! nawet powyzej w tym watku wkleilam tak sliczniutka ...ale nie wiem gdzie ja moge dostac w trojmiescie:( a moze Ty wiesz? , a czy za 2 tysiace cos, to nie wiem szczerze mowiac akurat te, ktore mi sie spodobaly byly troche drozsze :| no ja tez tak jak mowilam zabuduje raczej przod a tyl przezroczysty :) (jesli sie na to zdecyduje) wiesz ja ogolnie lubie jak jest cos innego i ciekawego :)
jestdobrze a bylas na stronie Emili costa , bardzo ladne ma te suknie , takie delikatne i wdzieczne.
a czy w Faqrage znajde cos za 2000 czy wogole lepiej tam nie wchodzic????Co do gorsecikow przezroczystych to , ewentualnie te odkryte z tylu podobaja mi sie ale widzialam caly gorset przezroczysty i na dzien slubu nie zdecydowalabym sie na taki.
a czy w Faqrage znajde cos za 2000 czy wogole lepiej tam nie wchodzic????Co do gorsecikow przezroczystych to , ewentualnie te odkryte z tylu podobaja mi sie ale widzialam caly gorset przezroczysty i na dzien slubu nie zdecydowalabym sie na taki.
witch no to w farage takie przezroczte cuda mozna kupic taniej :) np te komplety ze sponica ktora mi sie duper podobaly sa za 3400 tez duzo...ale moze cos wymysle i jakos tansza spodnice czy cos zeby wyszlo mniej wklejam Ci jak to u nich wyglada ze zfrony farage :)

na stronie nie ma jeszcze kolekcji ale jest taki link " POWSPONINAJMY" i zdjecia z pokazu :) tylko szczerze mowiac na zywo te suknie lepiej jeszcze wygladaja :)

na stronie nie ma jeszcze kolekcji ale jest taki link " POWSPONINAJMY" i zdjecia z pokazu :) tylko szczerze mowiac na zywo te suknie lepiej jeszcze wygladaja :)
wicie co,
ja widział tę druga (byłam w W-wie w ich salonie) i na zdjęciu jest piękna śnieżnobiła a w rzeczywistości to ona jest jakby szara!!!! i wcale tak fajnie nie wyglada, proste podrasowali zdjęcie... ;)))
a kodzt 9800zł!!!
łooo maaaatkoooo, ofrazu uciekłam, ta druga ich kolekcja jest tańsz, bo ta jest bardzo ekskluzywna
meg
ja widział tę druga (byłam w W-wie w ich salonie) i na zdjęciu jest piękna śnieżnobiła a w rzeczywistości to ona jest jakby szara!!!! i wcale tak fajnie nie wyglada, proste podrasowali zdjęcie... ;)))
a kodzt 9800zł!!!
łooo maaaatkoooo, ofrazu uciekłam, ta druga ich kolekcja jest tańsz, bo ta jest bardzo ekskluzywna
meg
- a to dla odwaznych