Widok
a czy wiecie moze czy moge zamowic suknie np w agnes a gorset gdzies indziej?:) robie sobie w fotoszopie takie zestawienia sukni tych ktore mi sie podobaly z gorsetami z innych firm i wim co bym najbardziej chciala, ale czy tak mozna? w sumie czesto salony maja oddzielne ceny za gorsety i spodnice to moze da sie kupic osobno?
No widzisz Witch, ja też byłam tak napalona na tamten zestaw. Ale gdybyś widziała moich rodziców i ich miny, to też na pewno byś zwątpiła :-( Buuuuuuuuuuuuuuuu...
Nic to, będę dalej ciągać psiapsióły na konsultacje (może Ty, Witch, Ty się chyba wybierasz w tym tygodniu do Agnes?) i będą mi dalej mieszać w głowie.
Wiesz, najgorsze jest to że ja sama nie potrafię się obiektywnie ocenić, bo się na coś napalam i jak mi się to podoba, to mi się wydaje że dobrze wyglądam, a to wcale tak nie musi być.
Oj namieszali mi ci moi rodziciele, namieszali!
Nic to, będę dalej ciągać psiapsióły na konsultacje (może Ty, Witch, Ty się chyba wybierasz w tym tygodniu do Agnes?) i będą mi dalej mieszać w głowie.
Wiesz, najgorsze jest to że ja sama nie potrafię się obiektywnie ocenić, bo się na coś napalam i jak mi się to podoba, to mi się wydaje że dobrze wyglądam, a to wcale tak nie musi być.
Oj namieszali mi ci moi rodziciele, namieszali!