Widok
300 g selera
1 jabłko (około 150 g)
2-3 łyżki cukru
sok z 1/2 cytryny
2-3 łyżki majonezu
3 łyżki rodzynek
mozna tez dodac 3 łyżki wiórków kokosowych i śmietany kremówki
Cytryna jest po to aby seler nie ściemniał
Polecam jest przepyszna
1 jabłko (około 150 g)
2-3 łyżki cukru
sok z 1/2 cytryny
2-3 łyżki majonezu
3 łyżki rodzynek
mozna tez dodac 3 łyżki wiórków kokosowych i śmietany kremówki
Cytryna jest po to aby seler nie ściemniał
Polecam jest przepyszna
robię wg tego przepisu i dodaję jeszcze sparzone rodzynki :] http://dorodnepomidory.bloog.pl/id,332526630,title,Surowka-z-selera-z-jablkiem-i-orzechami-wloskimi,index.html?ticaid=610487