Widok

Suszarka ogrodowa- jaka?

mozecie cos polecic?
cos porzadnego juz.

I czy w marketach gdzies je widzialyscie i po ile?

Dziekuje!
image

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
vileda jedyna która nie rdzewieje i jest stabilna. Widziałam w Biedronce
ja Polecam suszarkę leifheit miałam ową w Szwecji no i vileda też ma bardzo dobre suszarki posiadam ale wolnostojącą i nie raz zapomniałam o niej i żadna rdza się nie pojawiła :)
Kurcze, ale pelno ich:(
a konkretnie jakie modele?
To ma byc do OGRODU!!!!!!!!!!!!!!!
image

image
Też mam tą na liście;)
image

image
ja wlasnie kupilam mamie w prezencie vilede, ale wiozlam jej z uk wiec chyba nie pomoge. jak narazie jest zadowolona, ja tez.
image

image

ALUMINIUM ALBO NIERDZEWKA

Ja nie mam suszarki w ogrodzie ale często używam na balkonie i wiem z doświadczenia ze jeśli ma niezardzewieć to musi być wykonana albo z aluminium albo z nierdzewki. Wszystko inne czas zweryfikuje. Mam taką:

image

Jest dobra, leka, pomieści całe jedno pranie no i nierdzewieje więc jak czasem nie wystawiam na balkon a suszę w domu to nie wygląda jak po wojnie :D
http://eston24.pl/product-pol-120-Suszarka-na-pranie-Meliconi-ALUMINIOWA-22mb.html
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
w ktorej biedronce
też mam viledę..., jak dla mnie super... , kupowałam jakiś czas temu w Lidlu za 199, na All stoją po ponad 250 zł., a w Biedronce jest balkonowa suszarka vileda...
image

Hej,

Podbijam temat, bo planuję zakup suszarki ogrodowej. Może teraz któraś poleci jakiś konkretny model albo napisze opinię o swojej suszarce?

Z góry dzięki
http://allegro.pl/rorets-suszarka-ogrodowa-wilmer-automat-50-m-linki-i2356920216.html

Ja w końcu taka mam.Jak dla mnie-bomba, składanie wygodne przede wszystkim, bo w Villedzie to trzeba było nie raz użyć siły, i zacinała się.
Linki tutaj są jak spręzynki , w Vill niestyety naciągały mi się po roku.
image

image

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

polećcie pakiet medyczny (112 odpowiedzi)

jestem w trakcie poszukiwań i chętnie poznam oferty, jakie macie. Nie ukrywam, że szukam pod...

Obniżenie /wypadanie macicy (1238 odpowiedzi)

Dziewczyny, które macie obniżenie /wypadanie macicy jak sobie radzicie? Ćwiczycie czy operujecie...

Okulary dla dziecka w kolejnych krokach - prośba o instruktaż. (8 odpowiedzi)

Moje dziecko przeszło dwa kolejne badania wzroku i teraz mam jakąś receptę okulary (czy jak to...

do góry