Widok

Świetliku

Dziękuję. Nie zapominj wypowiedzieć dzisiaj życzonka.
Księżycowej nocki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

gdzie te lampy !?

W tym roku miało być założone oświetlenie rejonu przy
przychodni zdrowia na Oruni Dolnej (tej gorszej),tymczasem nie świeci nawet lampa przy poczcie .

Głos w dyskusji

Panowie bez emocji.Złodzieje trzymają się krzepko.Tylko patrzeć jak znów wyjadą po doświadczenia do RPA , albo przydzielą sobie kolejne działki i nieruchomości.A swoją drogą GdAŃSZCZANIE - JESTEŚCIE SOBIE SAMI WINNI . Kto wpuszcza lisa do kurnika? Nie wystarczył Wam przykład Jamroża ?A czym się od niego różnią obecni urzędnicy "S","Szcz","A","Gr","Gw","Z",itd.

Obserwator

Wreszcie ktoś się zdobył na parę słów prawdy.Pozdrawiam Gdańszczan i życzę przyspieszonych wyborów samorządowych.

Post Scriptum

Spaślaki i knury z U.M. -Wasz koniec nadchodzi!Nie będzie pluł nam w twarz dorobkiewicz ,katecheta i inny "fachowiec " od łapówek !Mieszkańcy Gdańska wzywam Wa s do referendum w celu usunięcia tej zgnilizny.Dość rozkradania NASZYCH PODATKÓW ! Dość nominacjom urzędniczym w "Cristalu" u Kokoszki i na plebanii Jankowskiego!

Knebel Adamowicza

10 lat wolności przekonań i poglądów to nic dla wazeliniarzy z urzędu miejskiego w Gdańsku.Lista gości jest cenzurowana i żadne krytyczne opinie w niej się nie ukazują.,Za to każdy może z fałszywym zachwytem wypowiedzieć się o władzach grodu nad Motławą. Tak więc nie ma opinii o niekompetencji i prywacie marszałka "Z" , korupcji Antoniego "Szcz",wreszcie pospolitym złodziejstwie panów "Gr"i "Gw".Nad wszytstkim czuwa moderator strony U.M.Panowie bez jaj!Kolejne wybory wymiotą Was na śmietnik - i słusznie.

ab

Co było w środowym odcinku Dragon Ball`a ?

Obiektywne spojrzenie

Nie jestem z Gdanska, lecz czesto tam bywam. Co mi sie podoba - chyba najbardziej klimat. To miasto poprostu tetni zyciem, caly czas cos sie tudzieje. Jest to miasto mlodych ludzi. Na kazdym kroku widac mlodych, zaganianych przyszlych bissuinesenow, architetktow, informatykow, ktorzy wprost gonia za kariera. Do poznych godzin nocnych slychac ruch w Gdansku. To jest chyba najwazniejsze, aby caly czas miasto zylo, tetnilo zyciem.
Jest zasluga szczegonie ludzi mlodych. Oni daja odpowioednia atmosfere i klimat temu jednemu z najpiekbniejszych miast w Polsce!!!

DO skruszonego Rafałka !!!

Frajerze jeden nie ząsmiecaj tego Hyde Parku jakimiś przeprosinami ona i tak Cienie kocha

er

Kto chce kupić Ericssona T28S 750zł niech napisze

Plagiat

Zdarz się, zdarza. Ale chyba tak musi być :).
Miłego dzionka

Plagiat

Bardzo zadko o cos ich prosze (ostatnio coraz czesciej) w sumie to ty nie wiesz jakie ja mam stosunki z rodzicami, znasz tylko powloke, choc nie twierdze ze cos pod ta powloka musi byc.
Wyciaganie od rodzicow. barzo nie lubie tego robic i raczej tego unikam bo i tak dostaje od nich sporo kasy.

Drzwi a rodzice

wiesz czesto sie zdarza ze trzeba cos od staruszkow wyciagnac.
a ty masz z tym problem???

Atma

Fakt faktem ze ludzie lubia czasem pomagac innym, ale robia to bardzo bardzo rzadko bezinteresownie, w wiekszosci przypadkach jest w tym ukryty cel. Czasem zanim sie zorientujemy o co chodzi jest juz zapozno.
A samotnosc? Hmm mozna sie do niej przyzwyczaic, choc sama mysl o niej jest bolesna, ale coz zrobic jesli jest sie skazanym na samotnosc

ad drzwi to plagiat

nawet nie wiesz jakie mialem przejscia z matka w podstawowce

Drzwi

I wlasnie to chcialem wytlumaczyc klasie, nauczycielowi, dyrektorowi.... ale nikt mi nie dal nic powiedziec. W sumie wszystcy mnie zle zrozumieli..... :(

Nie chodzilo mi o mnie ale o wszystkich, ogol.....

W sumie dla mojej rodziny 15 zeta to nie problem, ale to matka by musiala mi je dac, a sproboj mojej matce to wyjasnic ze place bo kumpel rozwalil dzwi

drzwi

ach ci ludzie...
juz nie ma solidarnosci klasowej
juz nie ma pomocy
sa sami pieprzeni materialisci

Materializm

Z drzwiami to bylo tak. Nikt mi nie dal powiedziec co mysle. Chodzilo mi o to ze jak ja bym rozwalil drzwi to nikt by nie zaplacil, a przynajmniej b. mala czesc klasy, ja bym zukowi pomogl, w koncu nawet sie zaoferowalem mu w pomocy przy malowaniu gabinetu p. dyr.
A w rzeczywistosci to nawet sam zuk powiedizal ze by nie zaplacil jakby ktos rozwalil drzwi wiec rozumie o co mi chodzilo.

7sk

tak ale w moim mniemaniu te sytuacje zdarzaja sie stosunkowo za czesto
poza tym podobna sytuacja byla z drzwiami rozwalonymi przez zuczka
ale to jest tylko moja obserwacja...

7sk

Pesymista?.. nie, raczej wydaje sie byc mocno stapajacym po ziemi realista..z zadatkami na optymiste:)).. wymaga tylko odpowiedniego czasu i sytuacji:))... Nie znam Cie za dlugo, ale mam nadzieje, ze za jakis czas moja opinia na Twoj temat bedzie bardziej pewna:))
POZDROWKA:))

ATMA

Tak...z pewnoscia samobojcy sa wrazliwi...ale za bardzo.. to przeradza sie u nich w strach, slabosc.. wkoncu jakas dziwna glupote, ktora podpowiada ostateczne rozwiazanie problemow.. zycie jest zbyt cenne, zeby porzucic je w ten sposob...:)))

POZDROWIONKA:)))

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (250 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry