Widok
Głos w dyskusji
Panowie bez emocji.Złodzieje trzymają się krzepko.Tylko patrzeć jak znów wyjadą po doświadczenia do RPA , albo przydzielą sobie kolejne działki i nieruchomości.A swoją drogą GdAŃSZCZANIE - JESTEŚCIE SOBIE SAMI WINNI . Kto wpuszcza lisa do kurnika? Nie wystarczył Wam przykład Jamroża ?A czym się od niego różnią obecni urzędnicy "S","Szcz","A","Gr","Gw","Z",itd.
Post Scriptum
Spaślaki i knury z U.M. -Wasz koniec nadchodzi!Nie będzie pluł nam w twarz dorobkiewicz ,katecheta i inny "fachowiec " od łapówek !Mieszkańcy Gdańska wzywam Wa s do referendum w celu usunięcia tej zgnilizny.Dość rozkradania NASZYCH PODATKÓW ! Dość nominacjom urzędniczym w "Cristalu" u Kokoszki i na plebanii Jankowskiego!
Knebel Adamowicza
10 lat wolności przekonań i poglądów to nic dla wazeliniarzy z urzędu miejskiego w Gdańsku.Lista gości jest cenzurowana i żadne krytyczne opinie w niej się nie ukazują.,Za to każdy może z fałszywym zachwytem wypowiedzieć się o władzach grodu nad Motławą. Tak więc nie ma opinii o niekompetencji i prywacie marszałka "Z" , korupcji Antoniego "Szcz",wreszcie pospolitym złodziejstwie panów "Gr"i "Gw".Nad wszytstkim czuwa moderator strony U.M.Panowie bez jaj!Kolejne wybory wymiotą Was na śmietnik - i słusznie.
Obiektywne spojrzenie
Nie jestem z Gdanska, lecz czesto tam bywam. Co mi sie podoba - chyba najbardziej klimat. To miasto poprostu tetni zyciem, caly czas cos sie tudzieje. Jest to miasto mlodych ludzi. Na kazdym kroku widac mlodych, zaganianych przyszlych bissuinesenow, architetktow, informatykow, ktorzy wprost gonia za kariera. Do poznych godzin nocnych slychac ruch w Gdansku. To jest chyba najwazniejsze, aby caly czas miasto zylo, tetnilo zyciem.
Jest zasluga szczegonie ludzi mlodych. Oni daja odpowioednia atmosfere i klimat temu jednemu z najpiekbniejszych miast w Polsce!!!
Jest zasluga szczegonie ludzi mlodych. Oni daja odpowioednia atmosfere i klimat temu jednemu z najpiekbniejszych miast w Polsce!!!
Plagiat
Bardzo zadko o cos ich prosze (ostatnio coraz czesciej) w sumie to ty nie wiesz jakie ja mam stosunki z rodzicami, znasz tylko powloke, choc nie twierdze ze cos pod ta powloka musi byc.
Wyciaganie od rodzicow. barzo nie lubie tego robic i raczej tego unikam bo i tak dostaje od nich sporo kasy.
Wyciaganie od rodzicow. barzo nie lubie tego robic i raczej tego unikam bo i tak dostaje od nich sporo kasy.
Atma
Fakt faktem ze ludzie lubia czasem pomagac innym, ale robia to bardzo bardzo rzadko bezinteresownie, w wiekszosci przypadkach jest w tym ukryty cel. Czasem zanim sie zorientujemy o co chodzi jest juz zapozno.
A samotnosc? Hmm mozna sie do niej przyzwyczaic, choc sama mysl o niej jest bolesna, ale coz zrobic jesli jest sie skazanym na samotnosc
A samotnosc? Hmm mozna sie do niej przyzwyczaic, choc sama mysl o niej jest bolesna, ale coz zrobic jesli jest sie skazanym na samotnosc
Drzwi
I wlasnie to chcialem wytlumaczyc klasie, nauczycielowi, dyrektorowi.... ale nikt mi nie dal nic powiedziec. W sumie wszystcy mnie zle zrozumieli..... :(
Nie chodzilo mi o mnie ale o wszystkich, ogol.....
W sumie dla mojej rodziny 15 zeta to nie problem, ale to matka by musiala mi je dac, a sproboj mojej matce to wyjasnic ze place bo kumpel rozwalil dzwi
Nie chodzilo mi o mnie ale o wszystkich, ogol.....
W sumie dla mojej rodziny 15 zeta to nie problem, ale to matka by musiala mi je dac, a sproboj mojej matce to wyjasnic ze place bo kumpel rozwalil dzwi
Materializm
Z drzwiami to bylo tak. Nikt mi nie dal powiedziec co mysle. Chodzilo mi o to ze jak ja bym rozwalil drzwi to nikt by nie zaplacil, a przynajmniej b. mala czesc klasy, ja bym zukowi pomogl, w koncu nawet sie zaoferowalem mu w pomocy przy malowaniu gabinetu p. dyr.
A w rzeczywistosci to nawet sam zuk powiedizal ze by nie zaplacil jakby ktos rozwalil drzwi wiec rozumie o co mi chodzilo.
A w rzeczywistosci to nawet sam zuk powiedizal ze by nie zaplacil jakby ktos rozwalil drzwi wiec rozumie o co mi chodzilo.