Widok

Świetliku

Dziękuję. Nie zapominj wypowiedzieć dzisiaj życzonka.
Księżycowej nocki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Plagiat

Alez ja nie nazekam na same praktyki tylko na brak czasu, zmeczenie i dziwne samopoczucie po nich. Ogolnie praktyki mam za****iste i w sumie jestem zadowolony

La chanson

Nie chcialbym sie wtracac do waszej rozmowy z Plagiatem ale chyba trafilas pod zly adres.

La Chansone

a ja za to mam Tobie podac na tacy wszystkie rozwiazania?
porozmawiaj z nim poznaj go a bedziesz wiedziala na jaki haczyk go zlapac.
tyle moge Ci podpowiedziec.

Teczka KUFLA

Akualizacja 12.11.2000

- wiersze Marty Tkaczuk
- Zaduszki Akademickie w Ygreku opisuje Kiszczak

do anta, a propos flag

Ant - lecz sie!
im wiecej takic pseudopatriotow od flag tym gorzej dla kraju.

7SK

skoro już się wtrącasz , to masz jakiś pomysł? no podoba mi się ten facet , ale to on musi mnie zdobywać . Powiedzmy , że chodzi o zasady

Plagiat

wiesz , jakoś dziwnym trafem łudziłam się , że mi pomożesz ....

Koncert z Bachem i Vivaldim

Tego koncertu długo nie zapomnę! Kościółek NMP pękał w szwach i szczęśliwcy, którzy "załapali się" na ławki złaszcza pod koniec "Czterech pór roku" byli podwójnie uszczęśliwieni. Takiego ekspresyjnego wykonania w/w utworu mistrza Vivaldiego nawet Vanessa May by się nie powstydziła. Warto było. Gratulacje dla młodych muzyków z Gdańskiej szkoły muzycznej. Prosimy o więcej takich koncertów!!!

La chanson

Zasady .... sa podobno po to aby je lamac.
Ale rozumiem w czym rzecz...... wiec wydaje mi sie ze powinnas sprobowac jakichs spojrzen, gestow ktore by mu cos zasugerowaly, inaczej nic z tego bo:
1. Albo cos do ciebie czuje ale sam nie wie co i nie wie co z tym zrobic
2. Czuje cos do ciebie i wie o tym ale jest zbyt niesmialy wiec czeka na znak (Plgiat mowi ci to cos?? tylko przestaw on na ona !!!)
3. Moze nie zrobic nic bo nic nie czuje
4. Moze jak mu dasz cos do zrozumienia to sie wezmie do roboty.

Straszny film

Warto iść na niego do kina film przebojowy szczególnie dla palących zielone ziółka

Glaadi czy jakis tam

Zeby sie smiac musze miec powod pierwotniaku, zas twoja inteligencja napawa mnie raczej smutkiem.

Glaadi

Sam łosiu jesteś pierwotniakiem ni chcesz nie idziesz i nie komentuj bo jestem dzisiaj wkurzony

do marzana

a jeśli nadal chcesz podyskutować daj adres przyjadę wieczorem

KOMBUD s.c. dla naiwnych.

Bracia Marek i Zbigniew Koriat (radny Gdyni) chetnie przyjmują pieniądze na mieszkania, na które trzeba czekac latami.
Budowa przy ul.Gryfa Pomorskiego 44 w Gydyni zgodnie z umowa miala byc skonczona w czerwcu 1999 roku - do tej pory budynek jest bez dachu i okien!

Zajrzalam

na chwileczke zeby sie usmiechnac do paru osob (Plagiat:)). Moze raz na jakis czas bede tu. Moze... Jeszcze nie udalo mi sie zmienic kolorow.:(

Las miejski

Zając leśny w umięśnionych łapach trzyma oderżnietą głowę myśliwego,
zawiniętą w wiersz proekologiczny, który tak spełnia swoje zadanie.
Omówienie wiersza Marzana pt. "Las miejski", zaczerpniętego z teczki Kufla (www.teczka.prv.pl/).

Garadiel

Ciesze sie, ze juz sie wyjasnilo :)) Ale ja na nich (samobojcow) patrze troche inaczej - sa to osoby b. wrazliwe, ktorym sie nie do konca udalo..

Dziewczyno ro dzice i znajomi 7SK oraz Plagiacie :)))

7SK kazal mi sie Was zapytac, czy chce on uchodzic za pesymiste, wiec pytam :))) Hihihi

Minnie

Ja nie powiedzialam, ze nalezy zyc w samotnosci i nie zwracac uwagi na ludzi. Takie zycie nie mialoby sensu. Dla niektorych celem w zyciu jest pomagac innym :)

Inne tematy z forum Hydepark

Pierniki jako forma promocji (3 odpowiedzi)

Przychodzę z tematem pierników. Myślicie, że to dobry pomysł na promocję? Podrzućcie od razu...

Kawa czy Herbata - rano (197 odpowiedzi)

Piszcie co lubicie wypić rano - i dlaczego. Ja pijam wcześnie rano sypaną 2 łyżeczki z mlekiem +...

Grajdołki (108 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry