Widok

Świetliku

Dziękuję. Nie zapominj wypowiedzieć dzisiaj życzonka.
Księżycowej nocki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

ATMA

Z tą manipulacją to nie chcialbym zapeszać...Ale jak otrzasnę sie z tej listipadowej apatii (czyt. lenistwa) to zreszta co ja tu będe dużo mowić...Sama zobaczysz.

MULTIKINO

Uważam, że Multikino w Gdańsku - Wrzeszczu to lekko nazywając rzecz po imieniu chała! Kto był w Gdyni w Gemini ten wie, że bilety kosztuja tam o 1 zl taniej, a na dodatek jest darmowy parking (a w Gdańsku 3 zł). Tak więc wypad do kina już robi się droższy o 5 PLN przy dwóch osobach. Abstrachuję tu w ogóle od poziomu cen za bilet do kina - ludzie, jest rok 2000, a bilet do kina w Polsce jest wart prawie 1,5% przeciętnego miesięcznego dochodu osoby pracującej. To ma być dla mas??? Mnie stać, ale nawet zarabiając 4 średnie krajowe uważam, że to zdzierstwo. Za co mam płacić 50% drożej za bilet do kina??? Za ładne wnętrze???? W Neptunie jest duża, komfortowa sala i bilety kosztują 12 PLN. Nie dajcie się omamić!!! W dodatku żadna z sal Multikina nie zapewnia warunków odsłuchowych na najwyższym światowym poziomie (jest Dolby Digital, ale gdzie THX???)
Mam nadzieję, że otwarcie kolejnych multikin spowoduje ostrą wojnę cenową. I dobrze.
Adam

zmeczony dzien

jakis taki. A ja mam ochote usmiechac sie do wszystkich. Tylko jakos nie mam sily.
Posiedze. Popatrze. Poziewam sobie. I pojde spac.
A jutro bedzie nowy dzien. Rownie zmeczony. :(

ale jutro

sen bedzie lagodniejszy. Lekki. Usmiechniety. Jutro bede snila o swoim domu. O zapachach. Jutro beda kolory. Lagodne. Pastelowe.
Jutro.

Adamie ad. multikino

pewnie rozpetam swieta wojne.
widzisz wiecej ludzi uwaza ze gdansk jest bardziej atrakcyjnym miejscem zeby rozkrecic dochodowy interes.
a o tym swiadcza wlasnie ceny biletow i cena parkingu w multikinie w gdansku wrzeszczu.

nic dobrego

a widzisz ja mam sile sie do Ciebie usmiechnac.

Do Pana PREZYDENTA ADAMOWICZA !!!

Panie Prezydencie!

Wszyscy z Zarządu Miasta z Panem na czele reklamujecie ekologiczny tryb życia... np. jazdę na rowerze.
Zapraszam więc na przejazd z Orunii Górnej w kierunku Traktu Św. Wojciecha.... i szczerze współczuję. Osiedle jak marzenie a nie ma porządnej oświetlonej drogi dojazdowej... Pan powie brak funduszy - zgoda! Ale czy zamiast jednej ścieżki rowerowej nie można by było zrobić choćby chodnika którego wcale nie ma ?!?!?!?! Jak załóżmy mogę spacerkiem dojść, bądź dojechać rowerem do Traktu Św. Wojciecha???
Czy to jest duża prośba??? - żeby zrobić choćby ten kawałek chodnika i postawić parę latarni do ul. Małomiejskiej??? Może by tak ktoś się zainteresował tym nieszczęsnym dziurawym, wąskim kawałkiem drogi....
Życzę przyjemnej jazdy na rowerze.... na tym odcinku...
Z poważaniem,

impreza panie adamie

0 imprez, więcej!!!!!!!!!!!

Do Pana PREZYDENTA ADAMOWICZA

Nawiązując do wcześniejszego listu... bardzo bym był wdzięczny za odpowiedź Pana na mój list i problem w nim poruszony na mojego e-maila: belweder1@wp.pl

Z góry bardzo dziękuję!

Plagiat

Ja mam byc raczej skrajnym materialista podporzadkowujacym sie normom zasadom moralnym narzuconym przez kosciol i rodzicow...

Co do rodzicow to sie zgodze, mam przerabane i raczej slabo z tym walcze, ale materialista ???? Z ktorej strony ????? Podporzadkowywanie sie kosciolowi ?? moze troche, z reszta czy kosciol nie niesie ze soba dobrych wartosci ?? Ja raczej mam swoj poglad na kosciol katolicki i nie przyjmuje wszystkiego bezkrytycznie !!

7sk

skrajny materialista...
tak
ale ja mam swoje powody...
wiesz... troche wiecej zaufania
np z ta fifa i twoja prosba odnosnie innych rzeczy...
to o tym swiadczy
ew. o malej znajomosci mojej osoby

Baltyk

Miasto powinno dać więcej pieniędzy na sport np: na piłkarzy Bałtyku

Przeprosiny

W obecności wszystkich
chciałbym przeprosić moją koleżankę Anię I.
Z I.L.O w Gdańsku, gdyż w jakiś sposób ją obraziłem....
Bardzo Cię Aniu przepraszam...
skruszony Rafałek

7SK

Owszem, powiedziales tak pare dni temu ;)))
Pozdrowki :)))

Plagiat

Po wypowiedziach 7SK nie widac, aby byl takim skrajnym materialista. Wowczas nie przykladalby takiej wagi do uczuc, odczuc, emocji... ;) No, ale swoja droga, po Twoich wypowiedziach tez nie widac bylo, ze jestes, jaki jestes :))) Pozdrowionka :)

SHAIGAN

Jak nie, jak tak ? Przeczysz faktom ?

Skrajny materialista

Plagiat: No coz moze masz racje ale coz zlego jest w dbaniu o wlasne rzeczy, pzoatym dajesz sie zausgerowac pojedynczymi sytuacjami, przypadkami .... nie wydaje mi sie abymbyl skrajnym materialista, materialista ..... moze ale na pewno nie skrajnym, a pozatym ktoz nie jest w dzisiejszych czasach w pewnym stopniu materialista??

p.s.
ciekawe jak mozna uwazac za materialiste kogos kto uwaza ze pieiadze szczescia nie daja tylko sa przydatne w zyciu i wogole pomagaja !!

ATMA

Tak...z pewnoscia samobojcy sa wrazliwi...ale za bardzo.. to przeradza sie u nich w strach, slabosc.. wkoncu jakas dziwna glupote, ktora podpowiada ostateczne rozwiazanie problemow.. zycie jest zbyt cenne, zeby porzucic je w ten sposob...:)))

POZDROWIONKA:)))

7sk

Pesymista?.. nie, raczej wydaje sie byc mocno stapajacym po ziemi realista..z zadatkami na optymiste:)).. wymaga tylko odpowiedniego czasu i sytuacji:))... Nie znam Cie za dlugo, ale mam nadzieje, ze za jakis czas moja opinia na Twoj temat bedzie bardziej pewna:))
POZDROWKA:))

7sk

tak ale w moim mniemaniu te sytuacje zdarzaja sie stosunkowo za czesto
poza tym podobna sytuacja byla z drzwiami rozwalonymi przez zuczka
ale to jest tylko moja obserwacja...

Inne tematy z forum Hydepark

Wiersz o Gdyni (10 odpowiedzi)

Pilnie poszukuję wiersza dotyczącego miasta Gdynia? Jeśli ktoś zna jakiś to bardzo prosze o...

Grajdołki (165 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry