Widok
MULTIKINO
Uważam, że Multikino w Gdańsku - Wrzeszczu to lekko nazywając rzecz po imieniu chała! Kto był w Gdyni w Gemini ten wie, że bilety kosztuja tam o 1 zl taniej, a na dodatek jest darmowy parking (a w Gdańsku 3 zł). Tak więc wypad do kina już robi się droższy o 5 PLN przy dwóch osobach. Abstrachuję tu w ogóle od poziomu cen za bilet do kina - ludzie, jest rok 2000, a bilet do kina w Polsce jest wart prawie 1,5% przeciętnego miesięcznego dochodu osoby pracującej. To ma być dla mas??? Mnie stać, ale nawet zarabiając 4 średnie krajowe uważam, że to zdzierstwo. Za co mam płacić 50% drożej za bilet do kina??? Za ładne wnętrze???? W Neptunie jest duża, komfortowa sala i bilety kosztują 12 PLN. Nie dajcie się omamić!!! W dodatku żadna z sal Multikina nie zapewnia warunków odsłuchowych na najwyższym światowym poziomie (jest Dolby Digital, ale gdzie THX???)
Mam nadzieję, że otwarcie kolejnych multikin spowoduje ostrą wojnę cenową. I dobrze.
Adam
Mam nadzieję, że otwarcie kolejnych multikin spowoduje ostrą wojnę cenową. I dobrze.
Adam
Do Pana PREZYDENTA ADAMOWICZA !!!
Panie Prezydencie!
Wszyscy z Zarządu Miasta z Panem na czele reklamujecie ekologiczny tryb życia... np. jazdę na rowerze.
Zapraszam więc na przejazd z Orunii Górnej w kierunku Traktu Św. Wojciecha.... i szczerze współczuję. Osiedle jak marzenie a nie ma porządnej oświetlonej drogi dojazdowej... Pan powie brak funduszy - zgoda! Ale czy zamiast jednej ścieżki rowerowej nie można by było zrobić choćby chodnika którego wcale nie ma ?!?!?!?! Jak załóżmy mogę spacerkiem dojść, bądź dojechać rowerem do Traktu Św. Wojciecha???
Czy to jest duża prośba??? - żeby zrobić choćby ten kawałek chodnika i postawić parę latarni do ul. Małomiejskiej??? Może by tak ktoś się zainteresował tym nieszczęsnym dziurawym, wąskim kawałkiem drogi....
Życzę przyjemnej jazdy na rowerze.... na tym odcinku...
Z poważaniem,
Wszyscy z Zarządu Miasta z Panem na czele reklamujecie ekologiczny tryb życia... np. jazdę na rowerze.
Zapraszam więc na przejazd z Orunii Górnej w kierunku Traktu Św. Wojciecha.... i szczerze współczuję. Osiedle jak marzenie a nie ma porządnej oświetlonej drogi dojazdowej... Pan powie brak funduszy - zgoda! Ale czy zamiast jednej ścieżki rowerowej nie można by było zrobić choćby chodnika którego wcale nie ma ?!?!?!?! Jak załóżmy mogę spacerkiem dojść, bądź dojechać rowerem do Traktu Św. Wojciecha???
Czy to jest duża prośba??? - żeby zrobić choćby ten kawałek chodnika i postawić parę latarni do ul. Małomiejskiej??? Może by tak ktoś się zainteresował tym nieszczęsnym dziurawym, wąskim kawałkiem drogi....
Życzę przyjemnej jazdy na rowerze.... na tym odcinku...
Z poważaniem,
Plagiat
Ja mam byc raczej skrajnym materialista podporzadkowujacym sie normom zasadom moralnym narzuconym przez kosciol i rodzicow...
Co do rodzicow to sie zgodze, mam przerabane i raczej slabo z tym walcze, ale materialista ???? Z ktorej strony ????? Podporzadkowywanie sie kosciolowi ?? moze troche, z reszta czy kosciol nie niesie ze soba dobrych wartosci ?? Ja raczej mam swoj poglad na kosciol katolicki i nie przyjmuje wszystkiego bezkrytycznie !!
Co do rodzicow to sie zgodze, mam przerabane i raczej slabo z tym walcze, ale materialista ???? Z ktorej strony ????? Podporzadkowywanie sie kosciolowi ?? moze troche, z reszta czy kosciol nie niesie ze soba dobrych wartosci ?? Ja raczej mam swoj poglad na kosciol katolicki i nie przyjmuje wszystkiego bezkrytycznie !!
Skrajny materialista
Plagiat: No coz moze masz racje ale coz zlego jest w dbaniu o wlasne rzeczy, pzoatym dajesz sie zausgerowac pojedynczymi sytuacjami, przypadkami .... nie wydaje mi sie abymbyl skrajnym materialista, materialista ..... moze ale na pewno nie skrajnym, a pozatym ktoz nie jest w dzisiejszych czasach w pewnym stopniu materialista??
p.s.
ciekawe jak mozna uwazac za materialiste kogos kto uwaza ze pieiadze szczescia nie daja tylko sa przydatne w zyciu i wogole pomagaja !!
p.s.
ciekawe jak mozna uwazac za materialiste kogos kto uwaza ze pieiadze szczescia nie daja tylko sa przydatne w zyciu i wogole pomagaja !!