Widok

Świetliku

Koordynacja nam się spsuła.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

ŚWIETLiku...

a ja jutro jadę do ŚWIETLina. do mamy. na pierogi. :)

Gdzie teraz jesteś? Słyszałam że straaaaaaasznie daleko.

Greylin

Znalazłem coś o KUPIE. Zastanawiam się czy obrzucić Cię wyżej wymienioną sposobem"
A) mailowym
B) linkowym
C) wklejanym
W przypadku C jakieś gówno może się do monotora przykleić :(

...upsek...

...czytasz i czytasz....i tak malo rozumiesz...Wiem, ze nie moge wplywac na takie , jak twoja , postawy...wiec czytaj...czytaj....i zrozum...

"pisac jak kazdy"...Boze...co za bzdury :((((
pa upsek...
pa

KNN

Do mnie pijesz żmijo, czy mi się zdaje?

...

To baw się dobrze, albo sobie cierp wedle uznania. Do zobaczenia. Nie kłóćmy się. Po co się kłócić z drugim człowiekiem, kiedy można go zabić?

velkŷ bratr ... napisalem tylko Swietliczkowi tak ogromnie ogolnie to,co ty znasz...

"zabic"....wiem, ze to twoj styl, twoje nadrzedne uwarunkowanie...przynajmniej wirtualnie...
...wiec zabij mnie tak... i nie pisz do mnie...przynajmniej bezposrednio...
...tak na koniec...ten gad okrelsa ciebie, nie mnie...Na szczescie...nie lubie takich gadow...
hmmm

Po co sie klocic...

To bylo ze "Snow i Zmor im. Sierzanta Zdyba". Nie wiem jak sie zapatruje na to Szanowne Zorientowane W Temacie Towarzystwo, ale dla mnie to jeden z naj naj najlepszych Potemowych programow. Niebieskie swiatlo, dym i logika snu... Cudowne.

Pan Ratownik Wodny co się nurza

Tak, tak,
Jestem piękny i mam wspaniałe mięśnie..
też, ale kto oprócz Stvoříčka o tym wie?

Stvoříčku

Hamlet zabił, Makbet zabił, Rambo zabił, i ja też muszę go zabić. Ale czym? Tym tępym Gerlachem? I jak ja go dogonię jeśli jego głupota przekracza wszelkie granice: Niemiecką, francuską, hiszpańską, chińską...
Bez paszportu. Przez port 8080 TCP/IP.

...moja glupota jest tak wielka..ze teraz masz szanse...teraz przez japonska granice...

Zalosne te wynurzenia zalosnego" admina":(((
Napisalem raz jeszcze, bo tyczyly sie mojej osoby...
:(((

:-P

Coś chudziutkie dziś karaluszki z falowca. Niedożywione i anorektyczne.

Admin? Jaki admin? Upsek?

Ktoś widział admina? Przywidziało wam się Obywatelu. A może widzisz tylko te nakładajądce się na siebie wielokąty?

Nie dokonczyles cytatu,

a koniec jest przepyszny: "...jego glupota przekracza wszelkie granice, niemiecka, austracka, francuska. Mozna powiedziec - jest obywatelem swiata..."

Ale ja to tak bez zwiazkow zadnych personalnych pisze, ku czystej uciesze z poczucia humoru kabaretu Potem.

A jednak podziałało ;))

Sędzia to jednak sędzia .... może nie pogodzi ale przynajmniej uspokoi :) widzicie że nie ma już tego wielkiego, miłego sercu, przyjacielskiego, braterczego, - sporu ??
Qrczę .... a może się pozabijali ..... ??
Upsss....

Pozabijali się,

tak.

Nie ma duuchów..

nie ma żadnych duuuchów..
Nic nie robi uuuuuuuu..

Aube

Tę właśnie sentencję mam wypisaną wielkimi zielonymi literami na plecach jednego z laboratoryjnych fartuchów.
Napis powstał na drugim roku studiów w czasie głupawki przed jakimiś tamn ćwiczeniami z biochemii. Chodzenie w tym faruchu jest dość kłopotliwe z uwagi na to, że co chwilę ktoś cię zatrzymuje i mówi: "chwilkę, poczekaj, odwróć się tyłem..."
Nie wiem, czy kiedykolwiek odważę się w nim poprowadzić ćwiczenia ;)

Stvoříčko

...ano... kecz tylkop to : "(...)Mozna powiedziec - jest obywatelem swiata..."

...A DUCHY są...sam pare "widzialem"..a raczej :odczulem ich istnienie...Jak zwac,tak zwac,lecz DUCHY SĄ...lecz wto nie

:)

Kiwdul

Czyżby jakiś przyprawiający o dreszcz dotyk lodowatych palców na karku, nieokreślonego pochodzenia trzaski zza szafy, odgłos ciężkich kroków dobiegający ze strychu, mgła za oknem układająca się w wyraźnie humanoidalne kształty, pobrzękiwanie łańcuchów...?
Uwielbiam duchy. :)

Inne tematy z forum Hydepark

Wiersz o Gdyni (10 odpowiedzi)

Pilnie poszukuję wiersza dotyczącego miasta Gdynia? Jeśli ktoś zna jakiś to bardzo prosze o...

Grajdołki (165 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry