Widok

Świetliku

Koordynacja nam się spsuła.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Honor

to luksus.

Lenn

Ty wegetujesz sobie za horyzontem, a tu niespiesznie, lecz stale świat toczy się swoim torem. Niby nic się nie zmienia, a wszystko jest inne. Gdy wrócisz zastaniesz tu nową porę roku, wypoczętego Marzana i Tau pod BO. Pojawili się nowi ludzie, a ja nadal mieszkam w domu. O jeden rządek podnósł mi się poziom książek. I o mało nie zostałem ochroniarzem. Pogoda była ostatnio apokaliptyczna, podstępna i złośliwa (szczególnie dla mnie). Gdy wróciłem do domu, byłem mokry po włosy łonowe. Marzan poszedł ze mną na spacer do Jelitkowa, siedzieliśmy sobie na ławeczce i rozmawialiśmy o poezji, a obok policja wynosiła z lasku trupa w czarnym worku. Dostałem rozpiskę konkursów i nagle strasznie zatęskniłem za zeszytem z wierszami. Mam dla Ciebie stertę książek, a Agentka znowu jest bezrobotna.

Kamena

...a co, masz ochotę?

...i Kiwdul

Dobre, że nie jesteś kobietą, bo to zdjęcie jest nago.

Kiwdul

Nie bądz idiotą. Przeciez wiem, ze się myjesz, czasem się nawet przy tym rozbierasz. To była zwykła złośliwość mająca bawić, nawet jeśli nie innych, to na pewno mnie. Zapewniam cię, że podobne teksty będą ci się przytrafiać z męcząca regularnością.

Kiwdul

Twój wrodzony debilizm, paranoja i zbyt długa abstynencja seksulana każą ci wietrzyć atak w każdym słowie. Prawda jest taka, ze mój atak na ciebie sprowokować mogły trzy rzeczy: atak na mnie, atak na lenn i atak na Aube. Udało ci się spełnić wszystkie trzy warunki.

Archiwista Dziennka

Pełnokrwistym gołębiem? Myślisz, że Kiwdul nie zeżre go po drodze?

Kiwdul

To nie zły sen to znowu ja.Podobno nikogo nie atakujesz i nie obrażasz .Oczywiście że obrażasz , obrażasz świet samym swoim istnieniem. Gdy próbowano cię zaklasyfikować to znalazłbyś się bliżej świata zwierzęcego, ale tylko do chwili gdy ten prychając nie podniósłby się i nie odszedł gdzieś dalej. Jesteś jak wrzód. Jesteś czymś co z niesmakiem sciera się z podeszwy. Pogódź się z tym.

At

Mam jeszcze ok 40 książek o podobnej tematyce .Biologia traw, chemia ściułki czy genetyka sadów(stan wiedzy z lat 70).Mogę ci je podrzucić za flaszkę.Tylko gdy usłyszysz gwizd szukaj solidnego dachu.

Kiwdul

Te małolaty ...one studiują , mają pracę , żenią się i rodzą dzieci.To tylko ty utkwiłeś w miejscu i nie rozumiesz że wszystko wokół jest już zupełnie inne

Aube

Dziękujemy!!!

Kiwdul

No i nie posłuchałeś dobrej rady.Prosiłem nie pisz, przecież zostawiłbym cię w spokoju, ale nieeee ty musisz szczekać do końca.Masz rację(tak nawet ty czasem masz), podobnie jak Aube kocham słowa.Jako osobny , nieograniczony świat i materiał z którego mogę tworzyć.Dlatego tak mnie w****ia gdy ktoś je tłamsi i okalecza .Gdy zwalczano analfabetyzm , ktoś słusznie zauwarzył , że nie jest to najlepszy pomysł, bo motłoch będzie w stanie utrwalać swoje niedorobione myśli.no i żeczywiście, widać to na miejskich murach i w hp podpisane twoją ksywą.

AQQ!

To znowu ja

Stvoricko

A jako przyprawę pdać C20H25N3O

I jeszcze jedna cudowność

bo po prostu nie mogę się powstzrymać
Zupa angielska zwana "Oxs-Tail" (z ogonów wołowych)
Oczyszczone i pokrojone ogony wołowe, rachując jeden na dwie osoby, zalać wodą i gotować jak każde mięso, naturalnie dłużej, bo twardsze. (...)

Wyjątki z książki kucharskiej imć Lucyny Ćwierczakiewiczowej

Perliczki
Smak perliczek przypomina bażanta (..) Nabierają więcej smaku dziczyzny, jeżeli się je przed zabiciem zgoni, tak, aby ze zmęczenia padły. Po oskubaniu powinny dla s k r us z e n i a wisieć w zimie co mjniej tydzień, w lecie 3 lub 4 dni.(...)

Kurczęta młode wsłoninie
Można zamiast polewania masłem młodych kurcząt, owinąć je całe, jak kwiczoły, cieniutko, krajanymi plasterkami młodej, niesolonej słoniny, obwiąując bawełną.(...)

Indyk pieczony nadziewany
Wszelki drób, a szczególniej do pieczenia, powinien być na kilka dni przed użyciem w zimie, a na dzień przynajmniej w lecie zarżnięty. Indyk, natychmiast po zarżnięciu, póki ciepły, skubie się na piersiach, grzbiecie i udacg, zostawiając pióra na skrzydłach(...)

Zupa z główki cielęcej naśladujaca żółwiową
Tłustą, białą główkę cielęcą oparzoną, oczyszczoną jak na potrawę, włożyć w zimną wodę na 6 godzin. Rozpłatawszy główkę wyjąć mózg i ozór - wnętrze zaś uszów odrzucić (...) Ozorek obciąga się ze skórki i kraje w paski, główkę obiera z mięsa i kraje wkostkę (...)

Dziękuję, Kiszczaku. Liczę na ciekawe sny tej nocy. ;)

Swietliku...Dziekuje za pozdrowienia...Lecz prosze Cie...nie uzywaj tu Jego imienia(nie zyczylby sobie,szczegolnie w stycznosci

...a jak masz mozliwosc, zapytaj sie go sama...to cos Ci powie...a ja moge dokonczyc;uzupelnic...

...prosto tak napisac "fajnie" :(

...i-CZYTAJ MNIE...a nie baw sie:(((

ja chyba po prostu mysle zbyt plytko.

juz sama nie wiem o co tu naprawde chodzi.

ale co tam :-) jest fajnie :-)

knn

tylko jeszcze jedno.
dlaczego odpisales tak a nie inaczej na to, ze pozdrawiam tych ludzi.
i co ma do tego Grzes?

knn

pozdrawiam cie ciepliutko.
trzymaj sie mocno.

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (121 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

Klimatyzacja w biurze (57 odpowiedzi)

Pracuję w biurze z dziewczynami. Teraz gdy się zrobiło ciepło, mają włączoną cały dzień...

do góry