Widok

Świetliku

Koordynacja nam się spsuła.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kiwdul

To nie zły sen to znowu ja.Podobno nikogo nie atakujesz i nie obrażasz .Oczywiście że obrażasz , obrażasz świet samym swoim istnieniem. Gdy próbowano cię zaklasyfikować to znalazłbyś się bliżej świata zwierzęcego, ale tylko do chwili gdy ten prychając nie podniósłby się i nie odszedł gdzieś dalej. Jesteś jak wrzód. Jesteś czymś co z niesmakiem sciera się z podeszwy. Pogódź się z tym.

Archiwista Dziennka

Pełnokrwistym gołębiem? Myślisz, że Kiwdul nie zeżre go po drodze?

Kiwdul

Twój wrodzony debilizm, paranoja i zbyt długa abstynencja seksulana każą ci wietrzyć atak w każdym słowie. Prawda jest taka, ze mój atak na ciebie sprowokować mogły trzy rzeczy: atak na mnie, atak na lenn i atak na Aube. Udało ci się spełnić wszystkie trzy warunki.

Kiwdul

Nie bądz idiotą. Przeciez wiem, ze się myjesz, czasem się nawet przy tym rozbierasz. To była zwykła złośliwość mająca bawić, nawet jeśli nie innych, to na pewno mnie. Zapewniam cię, że podobne teksty będą ci się przytrafiać z męcząca regularnością.

...i Kiwdul

Dobre, że nie jesteś kobietą, bo to zdjęcie jest nago.

Kamena

...a co, masz ochotę?

Lenn

Ty wegetujesz sobie za horyzontem, a tu niespiesznie, lecz stale świat toczy się swoim torem. Niby nic się nie zmienia, a wszystko jest inne. Gdy wrócisz zastaniesz tu nową porę roku, wypoczętego Marzana i Tau pod BO. Pojawili się nowi ludzie, a ja nadal mieszkam w domu. O jeden rządek podnósł mi się poziom książek. I o mało nie zostałem ochroniarzem. Pogoda była ostatnio apokaliptyczna, podstępna i złośliwa (szczególnie dla mnie). Gdy wróciłem do domu, byłem mokry po włosy łonowe. Marzan poszedł ze mną na spacer do Jelitkowa, siedzieliśmy sobie na ławeczce i rozmawialiśmy o poezji, a obok policja wynosiła z lasku trupa w czarnym worku. Dostałem rozpiskę konkursów i nagle strasznie zatęskniłem za zeszytem z wierszami. Mam dla Ciebie stertę książek, a Agentka znowu jest bezrobotna.

Honor

to luksus.

Inne tematy z forum Hydepark

Klimatyzacja w biurze (58 odpowiedzi)

Pracuję w biurze z dziewczynami. Teraz gdy się zrobiło ciepło, mają włączoną cały dzień...

gdzie warto studiowac (4 odpowiedzi)

Osoby szukające uczelni z przyjaznym podejściem powinny zainteresować się Uczelnią...

Młody alkoholik - Dramat, z którego pragnę wyjść, a nie umiem. (157 odpowiedzi)

Witam wszystkich którzy odwiedzili mój temat. Wiem, że tekst jest dość obszerny, ale chciałbym w...

do góry