Widok

Sylwester 2010/2011

Sylwester Temat dostępny też na forum:
Piszę do Was ponieważ wątek na weselniku jakoś sie nie przyjął ;)

Jakie macie plany na tegoroczną imprezę sylwestrową :)?

My zawsze chodziliśmy na domówki, a w tym roku chcielibyśmy gdzies wyskoczyć na coś zorganizowanego ze znajomymi , z jedzonkiem i muzyką :)

Macie jakieś propozycje? Wiecie gdzie organizują mniejsze/ wieksze 'bale' sylwestrowe ? Interesuje mnie trójmiasto i bliskie okolice.

Dziękuje za wszystkie podpowiedzi :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
u nas pewnie będzie tak jak rok temu :/ w domu :/ bo zostawić Babci 2 psy + Gabrysia - to za dużo... (2 psy, które panicznie boją się wystrzałów petard)
Ja też w tym roku w domku z wiadomego powodu :)
Wprawdzie to nie Gdañsk, ale fajne zabawy organizujá

http://rozrywka.trojmiasto.pl/info_imp.php?id_imp=56009

Bardziej wykwintne to hotel Renusz

http://www.renusz.com.pl/sylwester_2010.php

albo hotel Bartan
http://www.hotelbartan.pl/pl/oferty

w tych miejscach bylam, wiéc polecam

dziewczyny spędzające tegorocznego sylwestra w domku, napiszcie gdzie bywałyscie wcześniej :)
wszystkie podpowiedzi mile widziane :)
hehe, ja obym na porodówce nie wylądowała...;ggrrrrr
a jakie macie pomysły dla singli? mam dośc spędzania sylwestra na domówce u przyjaciółki czy robienia u mnie w domciu,ale w sylwestra bez pary to jakoś tak głupio:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
A ja mam ochotę iść na bal przebierańców... :) myślę że fajna zabawa by była..
My byliśmy 2 razy w Atelier. Tam zwykle są przebierane imprezy, choć przebranie nie jest obowiązkowe. Kulturalne towarzystwo w wieku ok 30. Fajne żarcie na szwedzkich stołach i drinki w barze do oporu w cenie zabawy. Każdy ma własny stolik do dyspozycji.
W tym roku może uda się wreszcie na Hel pojechać. Mam ochotę pogapić się na sztuczne ognie nad 3miastem i zrobić jakieś ognicho na brzegu zatoki. Nie wiem czy wyjdzie, bo mężu maniak imprez i dobrej zabawy. Dla mnie sylwester to noc jak każda inna i marzy mi się spędzić ją przed TV, bo czasem fajne filmy lecą, niestety od wielu lat nie było mi dane :(
My w tym roku w domu ,ale to wiadomo bo spodziewamy się pod choinkę kochanego prezenciku ,a ostatnie dwa lata ze znajomymi w klubie tylko że oni bawili a ja trochę byłam w pracy trochę na zabawie bo pracuje w klubie ,a najlepszy sylwester był jak pojechaliśmy do Białki Tatrzańskiej sami we dwoje w pensjonacie tylko my gospodyni i jej córa ale ona kolegami pojechali się bawić a my sami przy kominku chyba najlepszy sylwek w moim życiu spokojny i romantyczny ach.
A w jakim klubie??
ja już pisałam na weselniku, my co roku idziemy gdzieś na "bal", więc w tym roku mam ochotę na spędzenie sylwestra w domku i z przyjaciółmi, ale będzie to "bal przebierańców" :)

polecałam Almę II w Sobieszewie
Toshiba ja tez myśłę o balu przebierańców...hahahha niezły ubaw byłby :-))
Ajeczko smiac mi się chce jak przeczytałam Twój post, bo u mnie sytuacja odwrotna ;-)
Melpomena - tylko nie wpadnij na mój "genialny" pomysł sylwestrowy... że lepiej iść z kimkolwiek niż samą ;) hehehe :P poznałam gościa na Sympatii kilka dni przed Sylwestrem, zaprosiłam go na imprezę do przyjaciół, raz poszliśmy do kina - już wiedziałam, że to porażka ale głupio mi było wycofać się z zaproszenia... masakra...
po imprezie już więcej się nie spotkaliśmy ;)

od tamtej pory wiedziałam, że jednak lepiej iść w pojedynkę niż z kimkolwiek z łapanki ;) hehehe :D
moniall ja juz widzę mojego ukochanego przebranego za pszczołę i synka za dynie....
ehhhh :)
hop :)
A ja chciałabym z paczką znajomych wynająć domek nad morzem w trójmieście. Niestety nic w rozsądnej cenie nie ma:(...Może któraś słyszała czy nie ma gdzieś w okolicy np Jelitkowa domku na wynajem?
Nulka, a jak daleko od Trojmiasta chcecie, z noclegami,czy tak zeby wrocic po imprezie do domu?
W zeszłym roku byliśmy na imprezce w Tuchomiu - ja z brzucholem:-) W tym roku dom, bo nie chcę dziadków wystraszyć dwójką dzieciaków, w tym jednym półroczniakiem:-)
Ale może przestanę już karmić piersią, to będzie wesoło:-)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry