Widok

Sylwester - miejsce godne polecenia, znacie?

Sylwester Temat dostępny też na forum:
Od kilku lat Sylwester przesiedzialam w chacie, w tym roku chcialabym się gdzieś fajnie zabawić. Czy możecie coś fajnego polecić? Jak wyglądają ceny? Gdzie Wy sie wybieracie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
my sie wybieramy do Rewala, miejscowosc cos w stylu Jurata, do restauracji california cena 300 zl osoba , 3 dania cieple, plus prosiak od szefa kuchni, przekaski i alkohol bez ograniczen:) plus nocleg 75 zl osoba ze sniadaniem, baaaaardzo fajnie, piekne miejsce nad samym morzem z tarasem i swietnym widokiem
OSOBISTY TRENER FITNESS, ODCHUDZANIE, kształtowanie i modelowanie sylwetki, zajęcia indywidualne,diety,zapraszam, tel.695519424,fitness-ola@wp.pl www.odchudzanieztrenerem.pl
a czy mozesz podac stronę www? :)

PS czy prowadzisz grupowe zajęcia fitnes?
http://californiaclub.pl/ prosze bardzo

zajecia grupowe rowniez ale max 5 osob, dojezdzam do miejsca jakie beda chcialy klientki, zazwyczaj sa to grupy kolezanek:)
OSOBISTY TRENER FITNESS, ODCHUDZANIE, kształtowanie i modelowanie sylwetki, zajęcia indywidualne,diety,zapraszam, tel.695519424,fitness-ola@wp.pl www.odchudzanieztrenerem.pl
http://californiaclub.pl/index.php
ok, dzięki! ;)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Gdzie najlepiej kupić dziecku okulary? (11 odpowiedzi)

Wiem, ze było już trochę wątków na tt., ale za wiele nie wyczytałam...Muszę zrobić okulary dla...

niepracujaca zona, czy to zle? (142 odpowiedzi)

Na rodzinnym niedzielnym obiadku bylo dzis nawet milo ale pol zartem, pol serio ktos zrobil...

pilnie prawnik (24 odpowiedzi)

Witam...mam pytanie czy wiecie może gdzie jest dobry prawnik w Gdńsku od spraw rodzinnych(a...

do góry