Widok

Sylwester - miejsce godne polecenia, znacie?

Sylwester Temat dostępny też na forum:
Od kilku lat Sylwester przesiedzialam w chacie, w tym roku chcialabym się gdzieś fajnie zabawić. Czy możecie coś fajnego polecić? Jak wyglądają ceny? Gdzie Wy sie wybieracie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
my sie wybieramy do Rewala, miejscowosc cos w stylu Jurata, do restauracji california cena 300 zl osoba , 3 dania cieple, plus prosiak od szefa kuchni, przekaski i alkohol bez ograniczen:) plus nocleg 75 zl osoba ze sniadaniem, baaaaardzo fajnie, piekne miejsce nad samym morzem z tarasem i swietnym widokiem
OSOBISTY TRENER FITNESS, ODCHUDZANIE, kształtowanie i modelowanie sylwetki, zajęcia indywidualne,diety,zapraszam, tel.695519424,fitness-ola@wp.pl www.odchudzanieztrenerem.pl
a czy mozesz podac stronę www? :)

PS czy prowadzisz grupowe zajęcia fitnes?
http://californiaclub.pl/ prosze bardzo

zajecia grupowe rowniez ale max 5 osob, dojezdzam do miejsca jakie beda chcialy klientki, zazwyczaj sa to grupy kolezanek:)
OSOBISTY TRENER FITNESS, ODCHUDZANIE, kształtowanie i modelowanie sylwetki, zajęcia indywidualne,diety,zapraszam, tel.695519424,fitness-ola@wp.pl www.odchudzanieztrenerem.pl
http://californiaclub.pl/index.php
ok, dzięki! ;)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

poszukiwania pracy..na jakich stronach jej szukacie? (66 odpowiedzi)

na początek prośba do Admina. o nie kasowanie mojego wpisu,, Pisze tu bo na forum praca mało...

Życie w Anglii- jak to teraz wygląda ? (62 odpowiedzi)

Mam pytanie do forumek, które postanowiły wyprowadzić się z naszego pięknego Kraju i żyją w...

DORADŹCIE JAKIE FIRANY/ZASŁONY DO SALONU :) (37 odpowiedzi)

Dziewczyny kompletnie nie mam pomysłu na firany czy też zasłony do naszego salonu. Mieszkamy już...

do góry