Widok
Sylwester
Witam serdecznie ..czy macie już plany na zabawę sylwestrową, gdzie jest fajnie się zabawić i nie tylko "pary za rączki"..ale mieszane towarzystwo, nie mam partnera, a chciałabym trochę potańczyć, pośmiać się , poznać fajnych ludzi.. Może ktoś ma doświadczenie z ubiegłego roku, gdzie było wesoło i fajnie? Możecie coś polecić..bardzo proszę ,jest to dla mnie ważne..naprawdę..pozdrawiam forumowiczów i całą resztę czytających...mam 24 lata, wesołe usposobienie a reszta.. hmmm, normalnie.
Miło mi , że ktoś odpisał, ..tak chyba Gdynia zapowiada się dobrze, chociaż niektórzy krytykują , nazywają występy "zlotem emerytów"..a przecież wiek nie jest ważny ,tylko jakość piosenek i wykonawców..dzięki za podpowiedż, ..być może dobry pomysł tylko martwi mnie komunikacja./ z Gdyni do Gdańska/, nie wiem jeszcze jak kursuje ZKM..pozdro.
No więc tak: główny punkt programu to impreza w Gdyni. Pomysły co do spotkania są na razie dwa:
1. Spotkanie przy dworcu Gdańsk Wrzeszcz po 18 i wyjazd o 18.29 do Gdyni.
2. Spotkanie w Gdańsku przy Locie, pójście do pubu, później wyjazd do Gdyni (brak ustalonej godziny spotkania)
Co komu odpowiada? Może jakieś inne propozycje?
1. Spotkanie przy dworcu Gdańsk Wrzeszcz po 18 i wyjazd o 18.29 do Gdyni.
2. Spotkanie w Gdańsku przy Locie, pójście do pubu, później wyjazd do Gdyni (brak ustalonej godziny spotkania)
Co komu odpowiada? Może jakieś inne propozycje?
Wstępnie trochę ludzi się zadeklarowało. Ci, którzy spotykają się we Wrzeszczu chyba już wstępnie się dogadali, gdzie i o której. Brakuje teraz informacji - GDZIE I O KTÓREJ W GDYNI??? Jak się spotykają ci, którzy zaczynają od Gdyni i jak się spotkają z ekipą jadącą z Gdańska? Zaproponujcie miejsce i godzinę, najlepiej jakby ktoś podał nr tel do siebie, żeby w razie potrzeby można się było dogadać.
Też się wybieramy. Mieszkamy bardzo blisko sceny, więc w razie czego "baza wypadowa" żeby napić się czegoś czy coś zjeść by była ;) mieszkanko niewielkie, więc 30 osób nie wejdzie,. ale kilka zawsze da radę "przygarnąć" na chwilę ;)
Jeśli więc gdzieś w Gdyni się umawiacie - chętnie się dołączymy.
Dorota i Rafał
W razie czego jesteśmy pod mailem bawimysiewgdyni@gmail.com oraz tu
pozdr.
Jeśli więc gdzieś w Gdyni się umawiacie - chętnie się dołączymy.
Dorota i Rafał
W razie czego jesteśmy pod mailem bawimysiewgdyni@gmail.com oraz tu
pozdr.
No to może ja zaproponuje, bo widzę, że nikt się nie garnie do tego :) Spotkajmy się o 18:30 koło tej budki z ciastkami przed wejściem do tunelu we wrzeszczu. Mam nadzieję, że każdy wie o co mi chodzi :D
Miło by było gdyby teraz każdy napisał, czy się zgadza i będzie, ewentualnie jakie zmiany wprowadzić.
Więc pierwsze zgłaszamy się my (dwie dziewczyny) ;]
Miło by było gdyby teraz każdy napisał, czy się zgadza i będzie, ewentualnie jakie zmiany wprowadzić.
Więc pierwsze zgłaszamy się my (dwie dziewczyny) ;]
Gdynię znam, tam się nie da zgubić ;)
Dojeżdżacie do Głównej, schodzicie po schodach i idziecie za tłumem ;) Jak wyjdziecie na dworzec główny to kierowac sie na prawo do ostatnich świateł przejścia na drugą stronę mostu i z stamtąd już widać scenę ;) A jak wyjdziecie na dworcu skm to na wprost sa 2 pary dzwi i odrazu przejście ze światłami o którym juz wspomniałam
To jest jakieś 400 m od dworca ?
It's really easy !
Dojeżdżacie do Głównej, schodzicie po schodach i idziecie za tłumem ;) Jak wyjdziecie na dworzec główny to kierowac sie na prawo do ostatnich świateł przejścia na drugą stronę mostu i z stamtąd już widać scenę ;) A jak wyjdziecie na dworcu skm to na wprost sa 2 pary dzwi i odrazu przejście ze światłami o którym juz wspomniałam
To jest jakieś 400 m od dworca ?
It's really easy !
Wybaczcie ale dojazd z za Wejherowa i jeszcze płatny wstęp ? no nie 100zł - ile wy z tego na barze wykorzystacie, jak drinki po 20 zł mają..
ja się piszę na Gdynie i ewentualny skok w bok do sopotu
https://www.facebook.com/events/689692004417098/
chociaz szczerze nie wiem jak tam dotrzeć ;)
ja mam 20 ostatni dzień w roku ;D
ja się piszę na Gdynie i ewentualny skok w bok do sopotu
https://www.facebook.com/events/689692004417098/
chociaz szczerze nie wiem jak tam dotrzeć ;)
ja mam 20 ostatni dzień w roku ;D