Widok

Sylwester

Poznajmy się Temat dostępny też na forum:
Witam serdecznie ..czy macie już plany na zabawę sylwestrową, gdzie jest fajnie się zabawić i nie tylko "pary za rączki"..ale mieszane towarzystwo, nie mam partnera, a chciałabym trochę potańczyć, pośmiać się , poznać fajnych ludzi.. Może ktoś ma doświadczenie z ubiegłego roku, gdzie było wesoło i fajnie? Możecie coś polecić..bardzo proszę ,jest to dla mnie ważne..naprawdę..pozdrawiam forumowiczów i całą resztę czytających...mam 24 lata, wesołe usposobienie a reszta.. hmmm, normalnie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
W tym roku to chyba najlepiej będzie "pod gołym niebem" w Gdyni na Skwerze. Sam mam zamiar się tam pojawić ;-).
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
Miło mi , że ktoś odpisał, ..tak chyba Gdynia zapowiada się dobrze, chociaż niektórzy krytykują , nazywają występy "zlotem emerytów"..a przecież wiek nie jest ważny ,tylko jakość piosenek i wykonawców..dzięki za podpowiedż, ..być może dobry pomysł tylko martwi mnie komunikacja./ z Gdyni do Gdańska/, nie wiem jeszcze jak kursuje ZKM..pozdro.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja mam do Gdyni 70 km i dotrę więc Ty z Gda to już na pewno :). W sumie wolę tego typu imprezy niż jakieś "knajpy" itp. Ale to już kwestia gustu. W zeszłym roku i dwa lata temu byłem Gda na targu węglowym, no ale w tym roku Gdynia pozamiatała ;)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
masz rację , dokładnie "pozamiatała"..trzeba przemyśleć, knajp też nie lubię, ale dobry klub jak najbardziej..
Może jakaś propozycja :)? Mój mail jak co amiei@wp.pl. Popiszemy bardziej swobodnie.
miła propozycja
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie rozumiem? Nie zrozum mnie źle..
Czyżby wszyscy jeszcze śpią po Świętach? obudzcie się ,Sylwester za kilkanaście godzin...
Rozumiem normalnie i milo mi że odpowiedziałeś..podziękowałam za zaufanie i email..
Cześć. Jestem dokładnie w takiej samej sytuacji i też poszukuję miejsca gdzie można się fajnie pobawić i poznać nowych ludzi. Niestety nie mam pojęcia jakie miejsce mogłoby być godne polecenia :)
dlaczego myślisz o jakiś podtekstach..oj nie ładnie..rozumiem cię NORMALNE ,bez "złych" myśli-rozumiesz?
no właśnie, nikt się nie odzywa-niestety...
To jakie macie w końcu plany na tą jedyną noc w roku? :)
Rozumiem. To dobrze :)
Ja jestem za. Pamiętajcie o mnie :). Nigdy tak się w ciemno nie ustawiałem ale to nie znaczy, że nie może być całkiem fajnie ;)
To zbierzmy jakąś ekipę i coś się może wykombinuje :)
Już nie raz padł taki pomysł a czas biegnie nieubłaganie :)
Bo tu widać ludzie niezbyt zdecydowani są :)
To weź sprawy w swoje ręce Olu, i do dzieła ;]
do góry