Widok

Sylwester

Poznajmy się Temat dostępny też na forum:
Witam serdecznie ..czy macie już plany na zabawę sylwestrową, gdzie jest fajnie się zabawić i nie tylko "pary za rączki"..ale mieszane towarzystwo, nie mam partnera, a chciałabym trochę potańczyć, pośmiać się , poznać fajnych ludzi.. Może ktoś ma doświadczenie z ubiegłego roku, gdzie było wesoło i fajnie? Możecie coś polecić..bardzo proszę ,jest to dla mnie ważne..naprawdę..pozdrawiam forumowiczów i całą resztę czytających...mam 24 lata, wesołe usposobienie a reszta.. hmmm, normalnie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dzięki i mam nadzieję, że do zobaczenia ;)

No i co tu skomentować - dziękuje tym, którzy nie zawiedli :) Świetnie się z Wami bawiliśmy :)
Mam nadzieję, że jeszcze nie raz będziemy mieć okazję do wypicia grzańca (na zimno ;) ) albo whisky.
pozdr. R.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wiem, że trochę zaspałem, ale wcześniej nie miałem zbytnio czasu. Ktoś jeszcze może nie ma z kim wyjść?
ok to widzimy sie na miejscu, pozdro
Dwie czarne istoty ;) Ja - w stylu metalowym. Czarna skóra, glany, długie włosy. W razie czego tel. 796065599. Z Gdańska też mają jeszcze jakies osoby dotrzeć.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ok jak Was poznam? Ja bede mial szarą czapke i granatową kurtke, przyjade o 19:15 skm-ką
~P. to cisniesz ?
~ Nat a Ty jednak nie?
Nie tylko. My (ja + moja kobieta) też się wybieramy, wstępnie jest też ustalone dołączenie się do tych, którzy z Gdańska jadą.
To kto planuje zawitać do Gdyni Głównej na 19:30 spoza tej ekipki z Wrzeszcza? Rozumiem ze Ty Elka jedynie? Może się jakoś dokładniej ustawimy bo nawet ja nie kojarze budki z kurczakami koło dworca a bywam tam często...
Byście sie nie zgubiły i żeby Was nikt nie zwiódł do sopotu bez zawitania do Gdyni ;p !
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nika- o 18.30 spotykamy sie na wrzeszczu przy bioway :) a potem mamy zamiar do Gdyni jechac, ja moze jednak bede wczesniej i kupie sobie bilet na skm
Ja przyjechałam z rodzicami do gdanska i mamy jechać do Gdyni ale nie chce z nimi spędzać sylwestra :P jakie są ustalenia to moze i ja sie słyszę żeby do was dołączyć:) mam 18 lat jakby co:))
jeszcze tam zaraz przyjade i was wyciagne do tego sopotu ! :P ehh
przyjdz ! :))
To może i ja wpadnę :)
tak, ja bede o 18.30 ewentualnie 18.35 bo z autobusami rożnie bywa, bede przy bioway i mam różowy szalik i granatowy płaszczyk jak cos ;D
OK :)
Jakiś znak rozpoznawczy? Albo nr tel?
Chyba brak chetnych :)
czyli do kongo nikt oprocz mojej dwojki?:D
O!. Ale przegapiłam.. Czyli nadal aktualny wrzeszcz 18:30?
A więc Gdynia Głowna godz po 19.30 miejsce : budka z kurczakami zaraz pod dworcem?

Ja proponuje zabrać własny alkohol, bo na miejscu może być o to ciężko ;p
do góry