Widok

Sylwester

Poznajmy się Temat dostępny też na forum:
Witam serdecznie ..czy macie już plany na zabawę sylwestrową, gdzie jest fajnie się zabawić i nie tylko "pary za rączki"..ale mieszane towarzystwo, nie mam partnera, a chciałabym trochę potańczyć, pośmiać się , poznać fajnych ludzi.. Może ktoś ma doświadczenie z ubiegłego roku, gdzie było wesoło i fajnie? Możecie coś polecić..bardzo proszę ,jest to dla mnie ważne..naprawdę..pozdrawiam forumowiczów i całą resztę czytających...mam 24 lata, wesołe usposobienie a reszta.. hmmm, normalnie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
tak tak tak!
To niech się zgłoszą zainteresowani, bo jak na razie to mało konkretne te wypowiedzi.
Krótko i na temat, kto się pisze na wyjście z zupełnie obcymi ludźmi. Mile widziane też propozycje miejsca.
to w koncu gdzie chcecie isc? :)
To powtórzę po raz X :P. Ja się piszę, proponuje Skwer Kościuszki w Gdyni ale to nie jest priorytet. Daty spotkania chyba nie muszę podawać :D. Ale za to godzinę i dokładniejsze miejsce można by ustalić. Ale to chyba dopiero później, jak się kilka osób zgłosi..
My dziewczęta w liczbie 5 się piszemy:)
No właśnie na to czekam, bo 2-3 osoby to trochę mało. Impreza w Gdyni byłaby najbardziej neutralna, więc większości powinno pasować.
No to ekipa się tworzy :) Wstępny plan to impreza na Skwerze Kościuszki w Gdyni. Chyba, że ktoś ma inny pomysł?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zobaczymy ile chętnych zbierze się do jutra:)
No trochę się w końcu ruszyło ;). A pijemy osobno i potem się spotykamy czy może jakieś przełamanie lodów gdzieś w barze czy pubie? Inne propozycje również wchodzą w grę oczywiście..
dobry pomysł, a chcielibyście spotkać się tam czy gdzieś w Gdansku i razem pojechac do Gdyni ? :)
Jak dla mnie super pomysł żeby się wcześniej spotkać.
Mi odpowiada Gdańsk. Nie znam Gdyni i nie wiem czy bym was tam znalazła :D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ale tylko zgrupować się w GD i jechać do GA czy jeszcze coś wspólnie wypić i się oswoić itp? Olu zostaw jakiegoś maila do siebie czy coś
To spotkajmy się w Gdańsku wcześniej, pójdźmy do pubu coś wypić i razem pojedziemy do Gdyni.
Tu macie mojego maila: kathryndance0@gmail.com
Jestem za ;). Teraz tylko kwestia miejsca, czy to bd jakiś pub czy domówka itp :P
ja o 18 dopiero bede miala czas i mysle zeby jechac do Gdyni skm o godzinie 18.29 z wrzeszcza i wtedy wychodzi ze dokladnie na miejscu bym, byla o godzinie 19 czyli akurat bo o 20 sie zaczyna :)
hej ja i dwoch kolegow tez chcemy wybrac sie na ten Skwer Kosciuszki, tylko ze my jechalibysmy ze slupska, a Gdynii za bardzo nie znamy to z checia bysmy sie do Was przylaczyli
mozna sie spotkac na wrzeszczu po 18 ;)
http://forum.trojmiasto.pl/Zbiorka-SINGLI-na-sylwestra-t514072,1,101.html
No więc tak: główny punkt programu to impreza w Gdyni. Pomysły co do spotkania są na razie dwa:
1. Spotkanie przy dworcu Gdańsk Wrzeszcz po 18 i wyjazd o 18.29 do Gdyni.
2. Spotkanie w Gdańsku przy Locie, pójście do pubu, później wyjazd do Gdyni (brak ustalonej godziny spotkania)
Co komu odpowiada? Może jakieś inne propozycje?
do góry