Widok

Sylwester

Poznajmy się Temat dostępny też na forum:
Witam serdecznie ..czy macie już plany na zabawę sylwestrową, gdzie jest fajnie się zabawić i nie tylko "pary za rączki"..ale mieszane towarzystwo, nie mam partnera, a chciałabym trochę potańczyć, pośmiać się , poznać fajnych ludzi.. Może ktoś ma doświadczenie z ubiegłego roku, gdzie było wesoło i fajnie? Możecie coś polecić..bardzo proszę ,jest to dla mnie ważne..naprawdę..pozdrawiam forumowiczów i całą resztę czytających...mam 24 lata, wesołe usposobienie a reszta.. hmmm, normalnie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
To spotkajmy się o 18.30 przy dworcu Gdańsk Wrzeszcz (gdzie dokładnie?) i wspólnie ustalimy co robimy dalej.
No to dawaj Ola z nami na Sopot
Ktoś w ogóle by brał pod uwagę klub?
My chętniej do klubu byśmy poszły. Tylko obawiam się, że cena za wejściówki to kosmos jakiś będzie, ale nie orientowałam się co i jak.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dla singli jest robione spotkanie godzina 20, przed klubem miasto aniołów.
Mój e mail : luigiss@o2.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wydaje mi się, że większosc klubów jest juz pozajmowanych, skm z Gdanska do Gdyni jest o 18.29 a potem chyba 18.44 czy cos takiego, wiec o 18.30 mozna sie na wrzeszczu spotkac i najwyzej pojechac ta druga jak juz ustalimy czy jedziemy tam na sylwka :)
to jak w końcu robicie przyjeżdżacie do Gdyni bo my nie będziemy jechać z Gdańska nas jest tylko dwóch to chcemy się do kogoś przyłączyć a żeby się znaleźć to możemy wymienić się numerem tel i nie będzie problemu ;)
Krzysiek odezwij sie do mnie to ci dokładnie napisze m.ka@poczta.onet.pl
Cena klubu 50zl lub 100 ale przy 100 jest ta kwota w całości do wykorzystania na.barze
sylwester w domu o propozycja--polecamy--zamula stypa lipa bol zeba opuchnieta twarz:)----dramat--pozdro
to cos ustaliliscie? kazdy pisze co innego ;) ze jedziecie z gdanska z wrzeszcza lub spotkanie odbedzie sie w gdyni ;) albo pojscie do sopotu do klubi. jesli jest juz cos konkretnego to prosze o wiadomosc na e-mail.
paulinar14@o2.pl
Taaak, oczywiście jest to "Twój" pomysł, nikt Ci tego nie odbiera
Twój pomysł, Twój- oczywiście..piaskownica...
Niooo, trochę nie zorganizowane to wszystko i nie konkretne...albo się dostosować trzeba albo nici z tego zebrania...każdy ciągnie w swoją stronę..a na peronie we Wrzeszczu to transparent potrzebny bo przez minutę na peronie się nie poznamy,długi jest.. a kolejka nie poczeka
To dajcie sobie z tym spokój. Miałam nadzieję na fajna zabawę z Wami, ale jak widać to nie wypali. Za dużo problemów, za mało konkretów. Szkoda.
Jak się jednak ktoś zorganizuje możecie dać znać ;) kathryndance0@gmail.com
No to może ustalmy konkretnie miejsce. Nie peron, bo to faktycznie trudno będzie rozpoznać. I jakiś może jeszcze znak rozpoznawczy xddd
Cos ustalone?
Też się wybieramy. Mieszkamy bardzo blisko sceny, więc w razie czego "baza wypadowa" żeby napić się czegoś czy coś zjeść by była ;) mieszkanko niewielkie, więc 30 osób nie wejdzie,. ale kilka zawsze da radę "przygarnąć" na chwilę ;)
Jeśli więc gdzieś w Gdyni się umawiacie - chętnie się dołączymy.
Dorota i Rafał
W razie czego jesteśmy pod mailem bawimysiewgdyni@gmail.com oraz tu
pozdr.
No to może ja zaproponuje, bo widzę, że nikt się nie garnie do tego :) Spotkajmy się o 18:30 koło tej budki z ciastkami przed wejściem do tunelu we wrzeszczu. Mam nadzieję, że każdy wie o co mi chodzi :D

Miło by było gdyby teraz każdy napisał, czy się zgadza i będzie, ewentualnie jakie zmiany wprowadzić.

Więc pierwsze zgłaszamy się my (dwie dziewczyny) ;]
ja proponuje po 18 na wrzeszczu, tam gdzie przystanki autobusowe, jest tez tam Bioway, mysle ze wiecie gdzie i tam spotkac sie mozna a potem pojechac razem do Gdyni, te osoby ktore były by juz tam (W Gdyni) czekały by na nas tam :)
do góry