Widok

Sylwester

Poznajmy się Temat dostępny też na forum:
Witam serdecznie ..czy macie już plany na zabawę sylwestrową, gdzie jest fajnie się zabawić i nie tylko "pary za rączki"..ale mieszane towarzystwo, nie mam partnera, a chciałabym trochę potańczyć, pośmiać się , poznać fajnych ludzi.. Może ktoś ma doświadczenie z ubiegłego roku, gdzie było wesoło i fajnie? Możecie coś polecić..bardzo proszę ,jest to dla mnie ważne..naprawdę..pozdrawiam forumowiczów i całą resztę czytających...mam 24 lata, wesołe usposobienie a reszta.. hmmm, normalnie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
tak samo :))
Super. teraz to chyba coś mi świta. Dołączysz do nas?
Ja mam 19 ( W 2014 bedzie 20 :D ) ;) a Wy?
haha chyba nie ma określonego przedziału wiekowego ;p
wydaje mi się, że 20+
Gdynię znam, tam się nie da zgubić ;)

Dojeżdżacie do Głównej, schodzicie po schodach i idziecie za tłumem ;) Jak wyjdziecie na dworzec główny to kierowac sie na prawo do ostatnich świateł przejścia na drugą stronę mostu i z stamtąd już widać scenę ;) A jak wyjdziecie na dworcu skm to na wprost sa 2 pary dzwi i odrazu przejście ze światłami o którym juz wspomniałam
To jest jakieś 400 m od dworca ?

It's really easy !
Niestety na 18,30 nie dam rady. Do klubu chetnie bym poszedl, na koncercie jednak mozna troche wymarznac:) a jaki jest przedział wiekowy?:)
M1lakione
faktycznie propozycja ciekawa, ale już nie chcę mieszać w ustaleniach. Dawaj z nami do gdyni, przecież w dużej grupie ludzi też będzie wesoło.
ja tez nie znam Gdyni, razem damy rade, to jestesmy umowieni, kto chce niech przyjedzie na 18.30 przed Bioway (Wrzeszcz) :)
Jak najbardziej. Przecież to otwarta propozycja. 18:30 przed bioway
Nat~! Powiedzmy o 21 w Sopocie . Kongo Bar .

Cytuje

" Słuchajcie! Many ostatnie 20 kart na darmowy wstęp! Płacisz 100zł i 100zł wydajesz na barze - wstęp FREE.
Rezerwacje kart 690479797 od 13:00
KTO PIERWSZY TEN LEPSZY "

a warto...
Da rade sie jakos dolaczyc jeszcze?
Ochota to by się znalazła, tylko czas już coś konkretnie ustalać, a większość myślała o Gdyni, więc Gdynia ;] Chociaż i tak jak się spotkamy to pewnie jeszcze różne propozycje będą lecieć. Tak więc, będziesz?
A nikt nie ma ochoty na jakis klub?:)
Kurcze, muszę się przyznać, że ja Gdyni wgl nie znam xd Dobrze, że jakoś się orientujesz to nas poprowadzisz ;P
to chcecie spotkac sie o 18.30 we wrzeszczu i jechac na 20 do gdyni tak?;)

tak wgl ile macie lat?
kilka osob bedzie jeszcze w Gdyni czekać, tak myśle, bo my chyba na wzgórzu sw Maksymiliana wysiadamy a potem autobusem z urzedu miasta- swiętojanska jedziemy na skwer, patrzyłam rozkład i tak mnie pokierowano ;D
Dobra, to jesteśmy już we trzy :)
okej tam :)
to jest mój numer 516520581 bede dzisiaj o 18.30 na wrzeszczu pod tym budynkiem z napisem wrzeszcz pkp (tam gdzie zamawia sie bilety i sa przystanki autobusowe) ;)
do góry