Widok

Syrop na kaszel - jaki polecacie?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
jaki polecacie dobry syrop na kaszel( mokry, taki od kataru) dla dzieci? poza prawoslazowym
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Hedelix, Actifed
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
pecto dril - podaje się go max do 17tej

flegamina -też max do 17tej
pecto drill, z tego co widzę jest obecnie na receptę niestety

BTW zapomnialam dodac w poscie startowym, ze chodzi o raczej male dziecko niespełna 4 letnie, a wiele syropów jest od 6-7 lat
To flegamine można kupić bez recepty. Mój 4latek właśnie ma Mokry kaszel i podaje mu pectodrill ale niestety nie pamiętam czy jest na receptę bo zostało mi z poprzedniej choroby...Twój dziecko ma jakieś inne obiawy poza kaszle? Mój jeszcze gorączkuje wiec jutro mykam do lekarza. Przez weekend dawalam mu pectodrill lipomal uniben i na gorączkę nurofen. Ahhhhh te choroby....
moje ostatnie odkrycie http://www.doz.pl/apteka/p67676-SOLbaby_Tussi_drogi_oddechowe_syrop_100_ml
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5
Actifed zdecydowanie najlepszy
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5
jeśli chodzi o kaszel suchy to mojej córce ostatnio pomogl drosetux
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
Hederasal- nasza pani pediatra sama ma dwójkę maluchów i uwazam ja za osobę sensowną- poleca to co sama przetestowała.
Ten syrop jest bardzo wydajny w dawkowaniu i cena do przyjęcia.Ja mam go od roku w domu i podaje zawsze jak katar kończy sie pokasływaniem. synek w maju skonczy 3latka
doktor nawet powiedziała ,że moge dawać młodszej córeczce,jak skończyła 8 miesięcy oczywiście w odpowiedniej dawce- wyliczyła mi to.
Synek jak zaczaął chodzic do przedszkola to ciagle przywlekał do domu te katary .
Jest pyszny , polecam i skuteczny chyba ze ktos ma uczulenie na składnik, bo to chyba bluszcz
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6
U nas też Drosetux. Mamy go na stałe w apteczce, bo to taki dla całej rodziny. Bezpieczny i dla maluchów i dla dorosłych.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Ja też bardzo polecam Hederasal :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
Witam! Dobry wybór droga Pani. Syrop Drosetux to bardzo dobry lek na suchy kaszel zarówno u dorosłych i dzieci. Jako jedyny produkt na rynku skierowany jest do leczenia kaszlu także u dzieci poniżej 3-go roku życia (za rekomendacją lekarza). Dodam również, że Drosetux zawiera aż 10 składników w niskich potencjach i jest pozbawiony alkoholu.

W razie pytań służę swoją pomocą.

Pozdrawiam
Online Ekspert marki Drosetux
Katarzyna Woźniak
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 8
Ja przeczytałam ciekawy artykuł o nim i w wiarygodnym miejscu - łapcie http://zdrowie.familie.pl/artykul/Kaszel-u-dzieci-rodzaje-leczenie-i-zagrozenia,8780,1.html
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
To oby nam pomoglo:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Herbapect, na dwójce dzieci przetestowałam chyba wszystkie dostępne w aptece. Drosetux jest smaczny, ale w ogóle nie działa
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Pozwolę sobie na polecenie ciekawego artykułu, w którym można zapoznać się z rodzajami kaszlu u dzieci: zdrowie.familie.pl/artykul/Kaszel-u-dzieci-rodzaje-leczenie-i-zagrozenia,8780,1.html

Pozdrawiam
Online Ekspert marki Drosetux
Katarzyna Woźniak
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Acti-trin lub Actifed (bo to jest to samo) zdecydowanie najlepszy!
na moje dziecko najlepiej działa Herbapect teraz jest również w sprzedaży Herbapect Junior

Inne tematy z forum Zdrowie

Przedwczesny wytrysk (3 odpowiedzi)

Często mam tak, że jak poznam jakąś fajną laskę, dochodzi do czegoś więcej to mam duży problem z...

leki robione (14 odpowiedzi)

Dermatolog dał mi receptę na maść robiona ale nigdzie nie mogę kupić, które apteki w Gdyni...

Gdzie przyjmuje Dr Narożańska (6 odpowiedzi)

Witam, czy ktoś się orientuje gdzie przyjmuje neurolog Ewa Narożańska?

do góry