Widok
taniej = lepiej?
Komandor powinien dostać nobla za epokowe odkrycie. Udało się im zrobić produkt porównywalny jakościowo z innymi za połowę ceny.
Tylko dlaczego jeśli to takie dobre to komandor nie sprzedaje tego slim pod swoją marką? Stworzył dla tego produktu osobną markę.
Dwa lata gwarancji? To minimalny okres przy pracach budowlanych, tak są klasyfikowane zabudowy wnękowe.
Komandor powinien dostać nobla za epokowe odkrycie. Udało się im zrobić produkt porównywalny jakościowo z innymi za połowę ceny.
Tylko dlaczego jeśli to takie dobre to komandor nie sprzedaje tego slim pod swoją marką? Stworzył dla tego produktu osobną markę.
Dwa lata gwarancji? To minimalny okres przy pracach budowlanych, tak są klasyfikowane zabudowy wnękowe.
też się zastanawiałam na d slimem,dwie szafy jedne 120cm druga ponad 3 mb ale te (ramy)profile aluminiowe takie delikatne mnie nie przekonały
w małej szafie to jeszcze ale w dużej to się bałam(drzwi 110 cm szerokości)
finał był taki że zamówiłam te szafy w poleconej firmie gral ,pan zaproponował system aluminiowy senator takie obłe profile w cenie tych slim
no i kolorów półek było do wyboru dwa próbniki
w małej szafie to jeszcze ale w dużej to się bałam(drzwi 110 cm szerokości)
finał był taki że zamówiłam te szafy w poleconej firmie gral ,pan zaproponował system aluminiowy senator takie obłe profile w cenie tych slim
no i kolorów półek było do wyboru dwa próbniki
Nie mylcie SLIMA z systemem aluminiowym. Jest to taki sam produkt (tylko inny wzór) jak ma indeco czy senator, tylko oni od razu przyznają się, że jest to sytem stalowy a nie aluminiowy. System SLIM jest systemem stalowym opartym na takich samych lub podobnych wóżkach jak ma wyżej wspomniana konkurencja. System jezdny w systemach stalowych nigdy nie będzie dorównywał wóżkom jezdnym zastosowanym w sytemach aluminiowych.
A tak poza tym, jeśli chodzi o system stalowy, to indeco ma najtańszy a nie ów wspomniany SLIM.
A tak poza tym, jeśli chodzi o system stalowy, to indeco ma najtańszy a nie ów wspomniany SLIM.
ludzie obudźcie się, tanio i dobrze jakoś nigdy nie chcą iść ze sobą w parze!, chociaż pewnie pod tym postem pojawi się sto innych w którym to ktoś poleca 'pana stolarza' który jest super i tani i jakość jak z fabryki!... A Slim to jakieś kompletne badziewie, nadaje się tylko do najtańszej szafy na płytę lub lustro, 2 lata gwarancji - ciekawe czemu na pozostałe profile Komandor udziela dożywotnio...??? znaleźli sposób żeby sprzedawać produkt dużo gorszy od pozostałych, jak najtaniej a wy się jeszcze cieszycie, że macie 'komandora'. Jedynie slimem komandor może konkurować cenowo z pozostałymi firmami i stolarzami, ale akurat ta konkurencja cenowa nie wyjdzie klientom na dobre, bo slim nie jest porównywalnym produktem z innymi takich firm jak Indeco czy Senator, na produkcję slima nie idzie nawet połowa tego materiału co na w/w profile