Widok

Szceniaczek uczniaczek czy Misiaczek przytulaczek???

Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Hey!!

Chce kupić jedna z tych zabawek,ale niewiem na co sie zdecydowac...
Moze macie takie rzeczy juz sprawdzone??
image[/url]
image[/url]
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja mam szczeniaczka uczniaczka ale wersje bez serduszka.
moja corka dopiero niedawno zaczela sie nim bawic, powtarza czasem co nuci pod nosem to tez zalezy od dziecka
imageimage
Mi się wydaje że misiaczek to taki mix szczeniaczka i robota tobi czyli 2 w 1 :), a że my mamy i robota i szczeniaczka to już misia nie kupowaliśmy, ale gdybym nie miała to bym kupiła misia :) bo ma w sobie funkcje tych dwóch zabawek hehhe
my mamy misia i jest fajowy
imageimage
W sumie chyba tym wysfietlaczem różnia....
image[/url]
image[/url]
Hejka
my mamy mamy szczeniaczka, Karolinka bawiła się nim od ukończenia roku.

Nie wiem czy już weszły nowe wersje do sklepów, czy dopiero od NR, ale zarówno mis i szczeniak maja być dwujęzyczne.

KOleżanka która jest przedstawicielem FP na trójmiasto mówi, ze poleca szczeniaczka, bo go można przytulać, a miś przez ten wyświetlacz przytula się trudniej.

No i najważniejsze w katalogach po zaduszkowych a przedświątecznych pojawi się miś w super ofercie około 99zł w leclercu. Tylko w tym markecie będzie w tak okazyjnej cenie.
image
Ooo dziekuje za wypowiedz i informacje :)
image[/url]
image[/url]

Inne tematy z forum Rumia

Nowe Janowo (4 odpowiedzi)

W okolicy, gdzie powstało osiedle, dostępna jest pełna infrastruktura zapewniająca wygodne życie...

Kto kupił szereg w Rumi przy ul. Partyzantów 60 Żurawia łąka od Moj Dom Deweloper,Wasko,Feniks (13 odpowiedzi)

Witam! Kto z was kupił, jakie macie doświadczenia, jak wygląda kwestia prawna budynków oraz...

Locus (7 odpowiedzi)

Osiedle Locus będzie położone w Rumi Janowo na rogu ulic Dąbrowskiego i Stoczniowców. Teren...

do góry