Widok

Szczęśliwe mamusie listopadowo-grudniowe 2018

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Zapraszam do nowego watku
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Monika 2 listopad szpital Zaspa
Ewelina 8 listopad szpital Wojewodzki
Aśka 7 listopad szpital Zaspa
Mia 25 listopad szpital Zaspa
Magda 25 listopad szpital.

Miłego dnia :)
https://m.trojmiasto.pl/forum/Mamusie-listopadowe-2018-t803990,1,160.html

Link do poprzedniego watku

To pozwólcie, że się dopiszę ;)

Monika 2 listopad szpital Zaspa
Ewelina 8 listopad szpital Wojewodzki
Aśka 7 listopad szpital Zaspa
Mia 25 listopad szpital Zaspa
Magda 25 listopad szpital.
Devil - 5 grudnia - Zaspa
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Powoli nas przybywa :)
Jeszcze pol roku przed nami ;)

Spoko spoko ;) cały grudzień do zapełnienia :D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Super może teraz tabela się trochę powiększy ;) czyżby wiekszosc mam planowały swoje pociechy na lato
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ewelina zauważyłam że termin czy się przesunął na 4 listopada

U mnie wg USG niby 3 dni później a gin jeszcze nie wyliczyla terminu moje przeczucie jest jednak że pozniej

eeee tam... te wszystkie terminy to i tak tylko orientacyjne są ;) i tak wszystko w praniu wychodzi, a te kilka dni w tą czy w tamtą to żadna różnica ;)

nadrobiłam nieco wasz poprzedni wątek i mniej więcej wiem kto kim jest ;) to czas na mnie...
to moje 3 dzieciątko :) mam już syna i córę, właśnie oscyluję pomiędzy 11 a 12 tygodniem (OM i USG mówią coś z lekka innego ;) ), czuję się różnie... popołudniami mi niedobrze, ale na szczęście bez wymiotów. no i zaczęłam walkę z cukrzycą :/

U mnie pojawila sie niedoczynnosc tarczycy... Dostalam euthyrox 25. Ale ogolnie samopoczucie okej, na poczatku ciazy juz o 20-21 czulam sie zmeczona, aktualnie jest lepiej :) juz nawet lepiej z apetytem. Ale smakuja mi zupelnie inne rzeczy niz przed ciaza. Kanapki ewentualnie sandwiche z serem i dzemem :) i ziemniaki, ktorych prawie w ogole nie jadlam :)

Oooo zapomniałam euthyroxie ;) biorę obecnie 100 :/

fajnie że już się lepiej czujecie ;) ja też czekam na ten stan ;)

A mi leci 15 tydzień i ciągle samopoczucie takie średnie, jakby zgaga połączona z mdłościami, ciągłe odbijanie i uczucie głodu, ssania. No cóż mam nadzieję, że to w końcu kiedyś minie..

Witajcie dziewczyny jak samopoczucie u mnie różnie jest mi już coraz ciężej ruchy dzidziusia czuje co prawda delikatne ale są a jak u was dzidzie kopia ;)

No u mnie jeszcze za wcześnie, bo 11 tydzień leci ;)
Ale pamiętam pierwsze ruchy swoich poprzednich maluchów, jak je uwielbialam i tylko na nie czekałam :) teraz też jestem ciekawa kiedy poczuje pierwsze :)

Hej :)
Ja jeszcze ruchów nie czuje ... w drugiej ciąży ponoć wcześniej czuć ruchy niż w pierwszej to może za tydzień lub dwa coś będzie czuć :)
W mojej firmie znaleźli już osobę na zastępstwo, ma przyjść do pracy z początkiem czerwca... więc pewnie od połowy czerwca będę miała sporo wolnego czasu ... Akurat będą wakacje, mam nadzieje że ładna pogoda to będę korzystać i chodzić na spacerki :)
A jak Wam dni mijają? Pracujecie jeszcze czy relaksujecie się już na zwolnieniu lekarskim? :P

Mi leci 16 tydzień, ale też nic jeszcze nie czuję, a już nie mogę się doczekać tego uczucia, to moja pierwsza ciąża i jestem ciekawa:)

Dzieciaczki pewnie niedlugo dadza o sobie znac :)
Ja już powoli zamieniam zwykłe jeansy na ciążowe. Brzuch robi się troszkę większy... Zwłaszcza po obiedzie :P

Ja już w jeansy się nie dopinam:) Na razie chodzę w spodniach takich luźniejszych elastycznych z wysokim stanem.

Ja się w swoje mieszczę, ale u mnie 12 tydzień się zaczął, więc jeszcze mam czas ;) aczkolwiek to 3 ciąża, więc w każdej chwili może brzuchola zacząć wywalać :) z resztą już mam wrażenie, że nie jestem w stanie "wciągnąć" brzucha jak normalnie ;)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Czy znajdę tu miłośników kotów? (39 odpowiedzi)

J.W.? Bo mam parę pytań...

Dr Monika Zielińska CDIT Sopot - proszę o opinie. (39 odpowiedzi)

Bardzo proszę o wszelkie opinie dotyczące współpracy z tą panią jak również o terapii z dzieckiem...

dr Maciej Krynicki - endokrynolog - ktoś zna??? (66 odpowiedzi)

j.w. przyjmuje prywatnie w Pruszczu Gd., zastanawiam się, czy warto iść??

do góry