Widok

Szczotka do włosów Tangle Teezer

Używałyście?
Jakie są Wasze opinie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja widziałam u mojego fryzjera w Oliwie ul. Schopenhauera 1 :)
Ja kupiłam w hebe
Mam, używam, jak dla mnie super;) włosy mam długie, dobrze radzi sobie z rozczesywaniem, fajnie masuje skórę głowy;) pojawiło się dużo podróbek, więc trzeba patrzeć gdzie się kupuje;)
The woods are lovely, dark and deep...
ja tmam nawet 2 TT :) włosy mam do pasa, jest ich bardzo dużo i wiecznie się plączą - szczotka daje sobie radę jako tako, z pewnością nie jest to zła szczotka ale u mnie mimo wszystko tak samo jak i nie lepiej sprawdza się grzebień z grubymi zębami a kosztuje o niebo mniej :)
mam swoją od ponad roku i jestem bardzo zadowolona :) cała moja rodzina też sobie kupiła TT i wszyscy sobie chwalą. Co prawda najlepiej nadaje się do czesania suchych włosów bo mokre nieco ciągnie jak się bardzo poplączą ale też daje radę :) włosy są po niej wygładzone i co najważniejsze, mój problem elektryzowania się włosów w zimie przy tej szczotce zniknął :) ponadto łatwo ją umyć i łatwo wyciągnąć z niej włosy także to też na duży plus :)
jest fajna ale miekka i grube geste wlosy ja unicestwiaja. W Uk w Boots sa podobne na raczce z dluzszymi zebami i twardsze. Tez nie rwie wlosa ani nie haczy. Kosztuje z 20 zl.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry