Widok

Szelki samochodowe (pasy bezpieczeństwa) dla psów

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Ktos używa w samochodzie szelek dla psa??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
my mamy
jednakże mój pies siedzi za naszymi siedzeniami i nie potrzeba bo to pies podróżnik
ale dla mojej ciotki psa zakładam bo się strasznie wirci i się boję że jak czasmi zachamuję to ona NIE WYROBI:) POLECAM

no wlasnie ja tez mam ten problem co prawda psa mamy od niedawna i dopiero kilka razy z nami jezdzil samochodem i sie wiercil jak jechal na pace co innego jak na siedzeniu
pewnie na spokojnie te pasy można wydłużać dostosujesz mu i będziesz pewna że przy mocniejszym hamowaniu pies przez szybę ci nie wyleci:)

A gdzie można dostać takie psie pasy i ile one circa kosztują?
Dostaniesz w sklepie dla zwierzat -w zaleznosci jak duzy pies w granicach 40 -60 zl dla wiekszego psa(cena z przed roku!) - mankament taki ,ze pies siedzi na tylniej kanapie ,bo szelki przypina sie do wejscia pasa ,wiec trzeba miec tez kocyk w razie ubrudzonych lap ;)

E-Milka napisał(a):

> Dostaniesz w sklepie dla zwierzat -w zaleznosci jak duzy pies w
> granicach 40 -60 zl dla wiekszego psa(cena z przed roku!) -
> mankament taki ,ze pies siedzi na tylniej kanapie ,bo szelki
> przypina sie do wejscia pasa ,wiec trzeba miec tez kocyk w
> razie ubrudzonych lap ;)
>
Sory ale nie wiem co to za firma ma takie ceny bo ja widzialam rok temu i teraz w cenach od 24-30 zl bardzo dobrej jakosci normalka ze koc musi byc
kto daje psa na siedzenie bez koca muj jezdzi narazie bez szelek dlatego sprawdzam jak duzo osob praktykuje przeworzenie psa w szelkach
pozdrawiam o to link do strony gdzie sa szelki http://www.allegro.pl/item186182859_szelki_samochodowe_dla_psa_rozmiar_xl_80_110cm.html
Miracula ,odpowiedziałam Mocezie na pytanie ,po to jest to forum.Sorry , ale nie jestem zwolennikiem Allegro ,wolę czasem moze przepłacic ,ale dokladnie obejzec towar . Kazdy ma prawo wyboru ... :) nawet gdy chodzi o głupie szelki -pozdrawiam miłośników zwierząt ;)

I tak chyba nasz pies nie będzie korzystał z takich pasów, bo podróżuje w samochodzie na podłodze, przy złożonym tylnym siedzeniu. Zresztą to wytrawny podróżnik i nie buszuje po całym samochodzie. Pytałam się z ciekawości.
to tak w sumie jak nasz:)
ale szelki zawsze ze soba bierzemy:)
a wiecie w jakim sklepie w Gdańsku dostane te szelk? Wiem że są na allegro ale potrzebne sa mi juz teraz :P
ja kupiłam tu: http://zooekspress.pl/go/_info/?id=809
jeśli zamówisz do godziny 15.00 to dowiozą tego samego dnia. No chyba, że będziesz w okolicy Auchan, oni są zaraz za obwodnicą.

Przy okazji mają bardzo tanio karmę, przynajmniej tą którą ja kupuję.
Ja robię tak, że zamawiam od nich rzeczy razem z karmą i wtedy mam dowóz za free :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

jaki krem przeciwsłoneczny dla dzieci łatwo się rozsmarowuje? (51 odpowiedzi)

faktor +50, bez filtrów chemicznych. Ziajka - okropnie ciężko się rozsmarowuje, zwłaszcza na...

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

do góry