Widok

Szkoła Podstawowa nr 1 Morena

Czy ktoś ma doswiadczenia związane z SP nr 1 na Morenie. Zastanawiam się czy posłać tam dziecko do zerówki.A moze lepsza jest 2? Będę wdzięczna za wszelkie info. Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
w 2 jest basen, z 1 dzieci niby mogą bezpłatnie korzystać, ale wiadomo jak to jest ... w 2 jednak są zajęcia
Ja mam jeszcze czas do posłania mojej ale słyszałam że 1 jest ok.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dzięki serdeczne. Skłaniam sie bardziej ku 1. Akurat basen nie jest moim głównym kryterium wyboru szkoły. Ważniejsze są odpowiednio przystosowane sale, no i przyjaźni nauczyciele:)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Effcia ja chodziłam do tej szkoły i byłam zadowolona, teraz chodzi mój brat i również nigdy nie było problemów :) Szkoła na dość przyzwoitym poziomie, bardzo dobra kadra i dużo zajęć po za lekcyjnych:)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
a ja chodzilam do 2 i też sobie chwale:-)fakycznie basen to nie wszystko ale za moich czasów kadra nauczycielska była super, bylo z nami mega dużo problemow a oni pomimo wszystko zawsze byli z nami:-)miło to sie teraz wspomina.

a wspomnienia wracaja jak ide głosować stara szkoła , stare dobre wspomnienia ,łezka sie w oku kręci:-)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
moja koleżanka tam pracuje i ja tez trochę współpracowałam z ta szkolą moja podopieczna sie tam uczyła i bardzo sobie chwale w porównaniu z innymi szkołami podstawowymi choc o 2 nic nie wiem to na pewno jedynkę polecam przyjaźni nauczyciele, wiele zajęć dodatkowych, do niczego nie mogłam sie przyczepić
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja o 1 nie mogę nic powiedzieć ale mój synek idzie od września do zerówki do 2, byliśmy w czwartek na dniu otwartym, wszystko obejrzeliśmy, wypytalismy o wszystko i bardzo nam się podoba, zobaczymy jak w praktyce to wygląda.

i jak było? jak się podobało synkowi? mój ma jeszcze 2 lata ale chyba też zdecyduje się na sp2. Jak wcześnie trzeba się zapisywać?
mój pójdzie do zerówki do 2. Jedynka jest na pewno mniejsza czyli bardziej kameralna w porównaniu z 2. No ale ja w 2 pracuję to nawet o 1 nie myślałam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
mogę z czystym sercem polecić 1, 2 nie znam, do jedynki chodzi moje dziecko , teraz będzie w klasie 2, nauczyciele bardzo przyjaźni, szkoła nieduża, bardzo kameralna, dużo dodatkowych zajęć, jesteśmy z mężem bardzo zadowoleni, nasze małe żywe sreberko ;) również ;)))
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2
Moi dwaj synowie chodzą do tej szkoły.Zadowoleni są.Mam dobry kontakt z nauczycielami a chłopcy nie narzekają.Polecam z czystym sercem.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Moj syn chodzi do 2. Zdecydowanie nie polecam. Wychowawczyni Pani Drzewucka raczej zniechecila go do nauki, bo dzieciak potrzebowal wciaz jej wsparcia, a to jej nie pasowalo za duzo musialaby sie napracowac bidulka. Dyrektor nie slucha sugestii rodzicow. Klasa trudna, stracone 3 lata. Zamierzam przeniesc do 1.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 6
Moj wnuczek chodzi do 1 i jest zadowolony
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
A myślałam, że to tylko moje odczucie, że Pani D. raczej niedobrze czuje się w roli nauczyciela :/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Podawanie tu nazwiska narusza godność osobistą oraz dobre mienie osoby,a w tym przypadku funkcjonariusza publicznego. Można się liczyć z konsekwencjami prawnymi.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 9
a moim zdaniem nauczyciel nie jest funkcjonariuszem publicznym w rozumieniu kodeksu karnego, zaś stwierdzenie faktu i opisanie realnej sytuacji nie może być traktowane jako "naruszanie godności osobistej"
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 15
Ustawą z dnia 11 kwietnia 2007 r. o zmianie ustawy o systemie oświaty oraz o zmianie niektórych innych ustaw (Dz. U. z 2007 r. nr 80, poz. 542) wprowadzono do Karty Nauczyciela zapis przyznający nauczycielowi status funkcjonariusza publicznego i wynikającej z tego tytułu ochronie. Powyższa zmiana weszła w życie 24 maja 2007 r. Przypomnijmy, art. 63 ust. 1 Karty stanowi, że nauczyciel, podczas lub w związku z pełnieniem obowiązków służbowych, korzysta z ochrony przewidzianej dla funkcjonariuszy publicznych na zasadach określonych w ustawie z dnia 6 czerwca 1997 r. - Kodeks karny (Dz. U. Nr 88, poz. 553, z późn. zm.). Z kolei ust. 2 stwierdza, iż organ prowadzący szkołę i dyrektor szkoły są obowiązani z urzędu występować w obronie nauczyciela, gdy ustalone dla nauczyciela uprawnienia zostaną naruszone
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0
A można Pani D. dobrze życzyć? Bo, jeżeli tak, to po prostu życzę większego zadowolenia z wprowadzania dzieci w świat nauki szkolnej.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
w przyszlym roku musimy podejsc decyzje gdzie poslac naszego szkraba. i strach wielki. On jest bardzo niesmialy, trudno sie aklimatyzuje.
Ktora szkole polecacie