Widok

Szkoła nr 8 Gdansk chełm zerówka ?

witam mam pytanie może znajdzie tu się rodzic jakiegoś przyszłego ucznia który w tym roku idzie do zerówki mianowicie chodzi mi o zebranie z rodzicami czy może ktoś coś wie kiedy sie odbędzie a może już było i przegapiłam a bardzo bym chciała się dowiedzieć co będzie potrzeba do szkoły.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a jak zapisywalas dziecko do szkoly to nic ci nie powiedzieli ?? u mojego dziecka lista dzieci do ktorych klas sie dostali wywieszona zostanie pod koniec czerwca a w polowie sierpnia zebranie
image

Uploaded with ImageShack.us
Babka w sekretariacie w szkole nr 8 powiedziała 1 września na 8 roz roku i w miedzy czasie miało być święto ziemi i szkoła ta mała miała być otwarta można było przyjść z dzieckiem ,a koleżanka której syn w tamtym roku chodził była na zebraniu więc będę musiała tam podejść może wywiesili jakąś kartkę.
Witam, moja córka będzie chodziła do zerówki do sp nr.8 i pani w sekretariacie powiedziała żeby pilnować strony internetowej bo tam będą informacje na temat jakiegokolwiek spotkania. Pozdrawiam.

Inne tematy z forum Kobieta

Niskie libido u mojego mężczyzny (33 odpowiedzi)

Powinnam raczej napisać zerowe libido. Mój mąż w ogóle nie chce ze mną uprawiać seksu. Właściwie...

Jak przełamać rutynę w małżeństwie (4 odpowiedzi)

Mam tutaj na myśli małżeńską rutynę łóżkową, która co jak co, le wkrada się po pewnym czasie....

Jaki balsam do ciała polecicie (88 odpowiedzi)

Szukam aktualnie dobrze nawilżającego balsamu do ciała na suchą skórę. Co byście mi polecily?

do góry