Widok
Ja chodziłam do szkoły przy szpitalu na Zaspie.Bardzo fajne zajęcia,położna opowie wszystko o porodzie ,zwyczajach panujących w szpitalu na Zaspie,wizyta na porodówce,zajęcia z ginekologiem,pediatrą.Byłam bardzo zadowolona,tylko to dość długo trwa i już pod koniec mi się nudziło,ale ogólnie polecam.
ja codzilam do szkoly rodzenia w swissmedzie i bylam bardzo zadowolona. byly spotkania z ekspertami (neonatolog, psycholog, anestezjolog....), byly prezentacje przedstawicieli handlowych hippa, nivei, aventu. Bardzo fajne rowniez byly zajecia z fizjoterapeutka. Zajecia prowadzone przez pania Dagmare z Klinicznej.
Właśnie do tej szkoły chodziliśmy, głownie dlatego, że była najbliżej naszego domu (mieści się w Baltic Oasis przy ul. Kopernika). Przyznaję, że dużo nam dała ta szkoła; oprócz ćwiczeń (prowadzonych przez sympatyczną panią Mariolę), była też nauka opieki nad noworodkiem i spotkania z ekspertami: ginekologiem, pediatrą, neonatologiem itp. Myślę jednak, że szkoły rodzenia przyszpitalne mają tą przewagę, że często w programie mają wycieczki na porodówkę. Tu mi tego brakowało. Mimo to, polecam.