Szprychy.com

Sklepy i serwisy rowerowe

Straszyn, Objazdowa 5

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Wiktor - opinia wątek zamknięty Serwis rowerowy super, fachowa pomoc i doradztwo. Zawsze wszystko zrobione na...
~Wiktor
-

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 10 września 2022

Darek - opinia wątek zamknięty Fachowo, w dobrej cenie, terminowo. Od 3-lat serwisuje trzy rowery . Zawsze...
~Darek
-

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 28 września 2020

Mg - opinia wątek zamknięty Profesjonalna obsługa, spory wybór i fachowe doradzctwo. naprawde mega!
~Mg
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 23 marca 2020

Dramat!!! wątek zamknięty Ponad miesiąc temu oddałem rower do serwisu "szprychy.com" Gdańsk-Przywidzka...
~Bulls 29er
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 15 sierpnia 2017

Autoryzowany Serwis Krossa? Kpina! wątek zamknięty Zastanów się 2x zanim tam pójdziesz potencjalny Kliencie. Nie polecam...
~Kross Evado 7.0
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 29 czerwca 2017

Omijać to miejsce jeśli nie chcecie tracić czasu i nerwów wątek zamknięty Od listopada 2015 borykam się z powyższym serwisem/sklepem. Sprawa trwa po...
~Paweł
2

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 10 stycznia 2017

Porządna obsługa pogwarancyjna wątek zamknięty Pomimo wielkich problemów z firmą Kross sprzedawca stanął na wysokości...
~Łukasz
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 16 sierpnia 2016

Pełna profeska wątek zamknięty Przymierzalem sie do zakupu rowerow kilka tygodni. Pan w Koscierzynie...
~Soil
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 11 sierpnia 2016

Polecam Bardzo !!!!!!!! wątek zamknięty Nic dodać nic ująć. Wraz z żona jesteśmy bardzo zadowoleni z usług...
~Darek
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 9 sierpnia 2016

Rozczarowanie wątek zamknięty Cztery dni po zakupie w trakcie jazdy odpadł pedał. Całe szczęście nic mi się...
~Sebastian Grzymała
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 5 sierpnia 2016

Nie polecam wątek zamknięty Rower wrócił do mnie w gorszym stanie niż przed wizytą w serwisie. Nie...
~Temidus
1

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 17 lipca 2016

Obsługa i serwis wątek zamknięty Bardzo polecam salon, miła obsługa, inwidualne podejście do klienta. Serwis...
~Mateusz
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 17 lipca 2016

Nie polecam nikomu wątek zamknięty Skandaliczne zachowanie sprzedawcy. Dzwoniłem z zapytaniem o dostepnosc...
~Michal
1

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 6 lipca 2016

Zepsuli mi rower wątek zamknięty Oddałem rower do naprawy. Uszkodzona był kaseta. Wymienili chyba wszystko co...
~Niezadowolony
1

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 6 lipca 2016

Dziękuję za 2 życie mojego bajka wątek zamknięty Serwis rewelka, mój stary zlomek smiga znowu jak nowy. Dziękuję. Dziwię się...
~Marcin trek
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 8 lipca 2016

Szprychy Straszyn wątek zamknięty Lakes po remoncie - pszczółeczka. Kompetentnie i niedrogo. Polecam.
~Łosiu63
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 24 czerwca 2016

Zajebisty sklep wątek zamknięty Fachowa obsługa klienta, bardzo ogarnięty serwisant. Ogólnie bardzo polecam...
~Przemek
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 22 czerwca 2016

Polecam sklep!!! wątek zamknięty Bardzo miła obsługa. Pan potrafił dobrze wytlumaczyc jaki rower bedzie...
~Natalia
-

ostatnia odp. 8 lat temu

Szprychy wątek zamknięty Profesjonalna obsługa, indywidualne podejście do każdego klienta oraz ilość i...
~Łukasz
-

ostatnia odp. 8 lat temu

Szprychy- Polecam, super sklep wątek zamknięty Polecam sklep Sprzychy w Straszynie, obsługa - pełen profesjonalizm....
~Gregor
-

ostatnia odp. 8 lat temu

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry