Widok

Szukam bratniej duszy -kolezanki

Cześć,
Mieszkam w Gdyni od 4 lat, czuję się bardzo samotnie. Chciałabym poznać koleżankę, która pójdzie ze mną na spacer, do kina, wpadnie na kawkę/herbatkę po prostu pogadać. Miałam jedną myślałam że przyjaciółkę, ale się myliłam. Studiuję, pracuję i siedzę w domu :/ Mam znajomych na studiach i w pracy, ale każdy z nich się tu wychowywał i ma mnóstwo koleżanek i swoje życie. Nie mają potrzeby zaprzyjaźniać się.
Pozdrawiam.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
witaj jestek z ok.Gdańska szukam kogoś na wypad 1tyg. w pażdzierniku do Turcji
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
~dia napisał/a:
>Nie "grupie" a "kupie"... W kupie zawsze raźniej, kupy nikt nie ruszy ;)

Prócz miliona much:P
HEJ A CZYM SIĘ ZAJMUJESZ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jestem w takiej samej sytuacji jak Ola wyżej :)
gosia19852@amorki.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
To ja też się dołączam...Mam taką samą sytuację jak Ola i reszta osób z forum. Mam na imię Agnieszka,23 lata,mieszkam w Gdyni.
Piszecie na ice06@wp.pl
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie zostawilaś zadnego kontaktu ;/ osiem dwa dwa piec osiem szesc piec to moje gg
tez jestem samotna szukam bratniej duszy
Nie spodziewałam się że tyle kobietek jest w podobnej sytuacji.. ja też dołączam do Waszego grona.. W Trojmieście bardzo krótko, przyjaciele daleko.. :( chciałabym poznać sympatyczne dziewczyny w podobnym wieku. Mam 24l i jestem z Gdyni, gg 28630265
Chłopaków poznawać nie chcecie?:)
Hej szukam przyjaciółki takiej na dobre i na złe .Mam 21lat i jestem z Pruszcza gdańskiego często też bywam w Gdańsku.Przeprowadziłam się tu wraz z mężem parę miesięcy temu zaraz po ślubie nie znam w tych rejonach nikogo i czuję się bardzo samotna.Mam sporo wolnego czasu i z chęcią wybrałabym się na długi spacer itp. ale nie sama:( . Jestem dziewczyną z lekka nieśmiałą :} . Piszcie na kammisiaczek@interia.pl . Pozdrawiam serdecznie;)
hej mam 24 lata i z miła checia kogos poznam jakas fajna nowa osobę :) to moj mail agaaga2233@o2.pl pozdrawiam :)
To zróbmy wspólne spotkano:)
ola powiec cos o sobie
A moze znajdzie sie ktos w Sopocie?? ;) mieszkam tu i studiuje, 22 lata, gg 6038001
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Hej;) Jestem nowa w Trójmieście:-/ właściwie nikogo tutaj nie znam...no i strasznie mi z tym ciężko. Dosyć mam takiego stanu! Jeżeli ktoś ma ochotę się zakumplować to niech napisze:) odpowiem na wszystkie maile!!! charisma_20@wp.pl
Cześć, mieszkam od niedawna w Sopocie, mam 24 lata i tez chętnie kogoś poznam :) mój mail to: lightning_strike@interia.eu. Pozdrawiam
Słuchajcie, my tu gadu gadu a może byśmy się umówili na jakieś piwo? Kto ma ochotę? Poznamy się w szerszym gronie, więc jest większe prawdopodobieństwo, że spotkamy swoją bratnią duszę:) Na pewno będzie fajnie:) Mam na imię Monika i mieszkam od roku w Gdyni. Może ktoś zaproponuje termin? Ja mogę już dziś:)

Pozdrawiam wszystkie fajne babki:)
Cześć Asia. Ja mam 29 lat i szukam tego o ty:) Mam 29 lat i chętnie spotkam się z Tobą na kawę/piwko:) Może zorganizujemy spotkanie w większym gronie?

Pozdrawiam
Cześć. Też mieszkam od roku w Gdyni:) I też pochodzę z okolic Olsztyna:) Mam 29 lat:) A Ty? Chętnie spotkam się na kawe lub spacer. Daj znać.

Pozdrawiam
My jak zwykle proponujemy Gdańsk, spotykamy się od jakiegoś czasu, póki co jest nas 3, zapraszamy chętne :)
Na początku było pełno zgłoszeń ale jak już nadeszła propozycja spotkania to przyszły tylko nieliczne..
Zapraszam :)
do góry