Widok

Szukam bratniej duszy -kolezanki

Cześć,
Mieszkam w Gdyni od 4 lat, czuję się bardzo samotnie. Chciałabym poznać koleżankę, która pójdzie ze mną na spacer, do kina, wpadnie na kawkę/herbatkę po prostu pogadać. Miałam jedną myślałam że przyjaciółkę, ale się myliłam. Studiuję, pracuję i siedzę w domu :/ Mam znajomych na studiach i w pracy, ale każdy z nich się tu wychowywał i ma mnóstwo koleżanek i swoje życie. Nie mają potrzeby zaprzyjaźniać się.
Pozdrawiam.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
tez chetnie kogos poznam :) moje gg to:4598464 i jestem z gda :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ponawiam wątek. :)
Mieszkam w Gdańsku i również chętnie poznam koleżankę, z którą mogłabym wyskoczyć na zakupy, do kina czy piwko wieczorem.
mój mail: mc_carly@wp.pl
hej!!!
Ja mieszkam w Gdyni od roku i również czuje sie samotnie. Jesli masz chec porozmawiac lub pojsc na spacer to napisz :) mieszkam na Wielkim Kacku. pozdrawiam
kicipers@wp.pl
cześć dziewczyny
Fajnie że jakoś tak się zgrałyście. Z miłą chęcią dołączyłabym do Waszego grona. Planujecie jakieś kolejne spotkanko na mieście? Gdyby coś to proszę pisac na maila: gos_h@interia.pl
Pozdrawiam
Hej, jestem w podobnej sytuacji. Przyjechałam do Trójmiasta 3 lata temu na studia i niestety do tej pory nie udało mi się tu znaleźć dobrej koleżanki/przyjaciółki - atmosfera na moim kierunku studiów niestety nie sprzyja kontaktom towarzyskim :( Mam 21 lat, mieszkam w Gdyni z ukochanym, jednak prawie codziennie bywam też w Gdańsku. Jeśli jakaś babeczka zechciałaby napisać to moje gg 4472648
Hej!
Wyślij mi jakieś info na priv
Jestem od niedawna w Gdańsku! Mam 28 lat i 13 miesiecznego synka, pracuje!
Pozdrawiam
Jutro babskie spotkanie o 19.20 w Kontraście. Zapraszam wszystkie fajne kobietki:)
jestem chętna na spotkanie w Gdyni - pracuję, studiuję - 22 lata
paulinajb@op.pl
Oczywiście :) sporo chętnych jest również z Sopotu i Gdyni, na pewno uzbiera się niemałe grono :)

Ja dalej zachęcam do spotkań w Gdańsku, kto chętny??:)
Cześć Asiu! Ja również jestem z Gdyni. I również szukam nowych koleżanek. Mam na imię Monika i mam 29 lat. Jak masz ochotę się spotkać napisz. mój mail: monikaw@interia.eu
Fajnie. A ja proponuję Gdynię:) Po co szukać znajomych daleko jeżeli lepiej mieć koleżanki na miejscu:) To co samotne panie? Kiedy organizujemy babskie spotkanie?
My jak zwykle proponujemy Gdańsk, spotykamy się od jakiegoś czasu, póki co jest nas 3, zapraszamy chętne :)
Na początku było pełno zgłoszeń ale jak już nadeszła propozycja spotkania to przyszły tylko nieliczne..
Zapraszam :)
Cześć. Też mieszkam od roku w Gdyni:) I też pochodzę z okolic Olsztyna:) Mam 29 lat:) A Ty? Chętnie spotkam się na kawe lub spacer. Daj znać.

Pozdrawiam
Cześć Asia. Ja mam 29 lat i szukam tego o ty:) Mam 29 lat i chętnie spotkam się z Tobą na kawę/piwko:) Może zorganizujemy spotkanie w większym gronie?

Pozdrawiam
Słuchajcie, my tu gadu gadu a może byśmy się umówili na jakieś piwo? Kto ma ochotę? Poznamy się w szerszym gronie, więc jest większe prawdopodobieństwo, że spotkamy swoją bratnią duszę:) Na pewno będzie fajnie:) Mam na imię Monika i mieszkam od roku w Gdyni. Może ktoś zaproponuje termin? Ja mogę już dziś:)

Pozdrawiam wszystkie fajne babki:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Cześć, mieszkam od niedawna w Sopocie, mam 24 lata i tez chętnie kogoś poznam :) mój mail to: lightning_strike@interia.eu. Pozdrawiam
Hej;) Jestem nowa w Trójmieście:-/ właściwie nikogo tutaj nie znam...no i strasznie mi z tym ciężko. Dosyć mam takiego stanu! Jeżeli ktoś ma ochotę się zakumplować to niech napisze:) odpowiem na wszystkie maile!!! charisma_20@wp.pl
A moze znajdzie sie ktos w Sopocie?? ;) mieszkam tu i studiuje, 22 lata, gg 6038001
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
ola powiec cos o sobie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
To zróbmy wspólne spotkano:)
do góry