Widok

Szukam bratniej duszy -kolezanki

Cześć,
Mieszkam w Gdyni od 4 lat, czuję się bardzo samotnie. Chciałabym poznać koleżankę, która pójdzie ze mną na spacer, do kina, wpadnie na kawkę/herbatkę po prostu pogadać. Miałam jedną myślałam że przyjaciółkę, ale się myliłam. Studiuję, pracuję i siedzę w domu :/ Mam znajomych na studiach i w pracy, ale każdy z nich się tu wychowywał i ma mnóstwo koleżanek i swoje życie. Nie mają potrzeby zaprzyjaźniać się.
Pozdrawiam.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
hej mam 24 lata i z miła checia kogos poznam jakas fajna nowa osobę :) to moj mail agaaga2233@o2.pl pozdrawiam :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hej szukam przyjaciółki takiej na dobre i na złe .Mam 21lat i jestem z Pruszcza gdańskiego często też bywam w Gdańsku.Przeprowadziłam się tu wraz z mężem parę miesięcy temu zaraz po ślubie nie znam w tych rejonach nikogo i czuję się bardzo samotna.Mam sporo wolnego czasu i z chęcią wybrałabym się na długi spacer itp. ale nie sama:( . Jestem dziewczyną z lekka nieśmiałą :} . Piszcie na kammisiaczek@interia.pl . Pozdrawiam serdecznie;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Chłopaków poznawać nie chcecie?:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nie spodziewałam się że tyle kobietek jest w podobnej sytuacji.. ja też dołączam do Waszego grona.. W Trojmieście bardzo krótko, przyjaciele daleko.. :( chciałabym poznać sympatyczne dziewczyny w podobnym wieku. Mam 24l i jestem z Gdyni, gg 28630265
tez jestem samotna szukam bratniej duszy
nie zostawilaś zadnego kontaktu ;/ osiem dwa dwa piec osiem szesc piec to moje gg
To ja też się dołączam...Mam taką samą sytuację jak Ola i reszta osób z forum. Mam na imię Agnieszka,23 lata,mieszkam w Gdyni.
Piszecie na ice06@wp.pl
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jestem w takiej samej sytuacji jak Ola wyżej :)
gosia19852@amorki.pl
HEJ A CZYM SIĘ ZAJMUJESZ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
~dia napisał/a:
>Nie "grupie" a "kupie"... W kupie zawsze raźniej, kupy nikt nie ruszy ;)

Prócz miliona much:P
witaj jestek z ok.Gdańska szukam kogoś na wypad 1tyg. w pażdzierniku do Turcji
tekst mi trochę nie wyszedł z tym terenem;/ ....czekam na informację:)
czesc, słabo znam teren, ale jeżeli organizujecie wyjście w teren chętnie pójdę z wami, mój e-mail marta18cz@poczta.fm odpiszę zawsze
Hej, jestem Ola.
W Gdańsku mieszkam od marca, w marcu też urodziłam synka ktory teraz ma 4 miesiace... Jestem męzatką... mimo że mam fajna rodzinkę tutaj czuje sie samotnie... nie mam z kim pospacerowac, posiedziec przy kawie... maż pracuje... dogadujemy sie bardzo dobrze... ale fajnie byloby miec jakas kolezanke ;D

kontakt?
jasmina100@o2.pl
gg 9118658
przegladam te forum od niedawna:P
tez bym sobie z kims pogadala przy kawce ;)
jeśli chcesz poznać nieco zwariowaną 33 latkę i wybrać się na imprezę lub poprostu porozmawiać przy kawce pisz śmiało :))
kotka50@wp.pl
witam!!!
dziewczyny potracilam do was kontakty, moj maz zrobil formata i wiecie)))
prosze napiszcie
Hej,

Ja równiez szukam koleżanki/kolegi grupy, z którymi mogłabym spędzać czas :)
Często zmieniałam szkoły i nie udało mi się znaleźć prawdziwych przyjaciół. Mieszkam w Gdańsku, mam 21 lat, chetnie spotkam się na ploteczki itd.

Pozdrawiam !!
mój email: emilka_88emi@yahoo.com
Jeśli jest jakaś zainteresowana na poznanie NOWEJ - LEPSZEJ ;) Koleżanki piszcie na gg :) 3843225 :)

Z góry uprzedzam że jestem straaaaaaszną gadułą :) wesołkiem :) pozytywnym wariatem :) I miło by było gdyby znalazła się podobna istota :)

Już mi się nudzi tak siedzieć przed kompem - w taką pogodę można by było iśc na piwko :)

A jeśli nie we 2 to można zebrać więcej istotek :)))

Pozdrawiam i czekam na wiad !!

albo email 18katrinka@wp.pl
dla zainteresowanych joanns75@gmail.com

Inne tematy z forum Towarzyskie

ona-feromony (40 odpowiedzi)

feromony jakie i czy dzialaja...

do góry