Widok

Szukam bratniej duszy -kolezanki

Cześć,
Mieszkam w Gdyni od 4 lat, czuję się bardzo samotnie. Chciałabym poznać koleżankę, która pójdzie ze mną na spacer, do kina, wpadnie na kawkę/herbatkę po prostu pogadać. Miałam jedną myślałam że przyjaciółkę, ale się myliłam. Studiuję, pracuję i siedzę w domu :/ Mam znajomych na studiach i w pracy, ale każdy z nich się tu wychowywał i ma mnóstwo koleżanek i swoje życie. Nie mają potrzeby zaprzyjaźniać się.
Pozdrawiam.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
dlaczego pojawiaja sie takie pytania... ?
wracaja niczym rykoszet co jakis czas
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
no własnie dla czego anty????????????
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja mam jedno...
dlaczego ??? :)
anty to jak ci na imie bo nie wiem a skad jestes bo tez nie wiem??????????????????????
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Staram się jak mogę by tego nie zrobić:D
Zresztą tak jak Ty, poszukując znajomości, starasz się nie podać do siebie kontaktu i zbytnio się nie udzielać;)

Ale może inaczej. Dlaczego chcesz poznać odpowiedzi na te swoje dwa pytania?:)
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
anty to powiec jak masz na imie i skad jestes????????????
Toć wszyscy patrzą;)

Jestem stąd. A imię? Czy jest sens stwarzać sobie nicka, jeśli chce się ujawniać imię?:)
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
anty nie masz czego;)? do mówkaj
Ja bym powiedział, ale ja się wstydzę:(
anty skad jestes jak ci na imie?
OK - 'do napisania' :)
Tutaj podało kilka osób, więc chyba chcą byś napisała;)
A gdybyś Ty podała to pewnie i do Ciebie by ktoś napisał - nawet taki co nie ma odwagi tu pisać. Ja prywatnie rozmawiam z większą ilością niepiszących tutaj niż tych piszących;)
zielone oko to na pisze dociebie ok;) jesli moge?
anty wiem o tym:) moze kto mi poda to sie odezw...
Gosia, zmniejszasz swoje szanse nie podając kontaktu do siebie.
i ja się dołączam, mieszkam w Sopocie od niedawna, mies. temu sprowadziliśmy się tu z chłopakiem:) (23l.,24l.), cóż, któraś z Was napisała "facet to nie wszystko" - racja, chętnie poznam nową koleżankę/koleżanki z Pomorza, bądź parę, żeby było miło wyskoczyć gdzieś razem, do kina, na pizzę, piwko itd. :)

Pozdrawiam,
ZieloneOko
gg 13581454
witam tez szukam jakiejs fajnie koleżanki co by chciała sie zemna poznac? jestem z Gdynia:) jestem normalna fajna mila dzewczyna szukam fajnie milej torelacyjniej koleżanki do pogadania czasami sie spodkac gdzes wyjsc razem bo zadko gdzies wychodzie bo nie mam nawet z kim ani pogadac:( a facet to nie wszystko
i jestem z Zaspy
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
gg: 4463241
:)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Także szukam koleżanki...najlepiej w wieku 30 plus:) i z okolic Zaspy. Jeśli taka osóbka się znajdzie..to pozostawiam swój namiar gg 8615613

Inne tematy z forum Towarzyskie

ona-feromony (40 odpowiedzi)

feromony jakie i czy dzialaja...

do góry