Widok
Szukam bratniej duszy
Hej, po Nowym Roku skończe 30 lat. Niestety życie potoczyło się tak, że moje związki nie miały szczęśliwego końca. Jestem więc singielka. Poszukuję osoby do pogadania, spędzenia czasu razem a może z czasem przerodzić się to w głebszą, fajną relacje. Moi znajomi mają swoje życie, rodziny, związki. Doskwiera mi samotność.....
proponuje poszukac jakiegoś portalu randkowego
Bron Boze zadnych znajomkow z internetu!!!! Juz nie te czasy kiedy zagladali tu uczciwi ludzie. Od kiedy internet dotarł do najmniej zamożnych srodowisk w zyciu bym sie nie zdecydowała na spotkanie internetowe spotkanie. Kiedys byl jakis poziom, teraz dno ponizej mułu.
Nawet koles wyzej kawy nie zaproponuje za 10 złoty tylko jakis spacer po ktorym sie pochrowac mozesz. Tak robia najwieksi gołodupcy. Szkoda pradu zeby pisac o tym.
Szansa na poznanie bardziej wartosciowej osoby i rozroznienie od plebsu zeby sie nie naciac jedynie w tej chwili jest pod galeria handlowa. Patrzysz czym przyjezdza klient, czy sam, a potem juz w srodku probujesz jakos niby niechcaco/przypadkowo zagadac. Ja i moja kolezanka poznalysmy wlasnie w ten sposob obecnych partnerow i nie narzekamy.
Nigdy nie szukaj nikogo przez internet bo zle na tym wyjdziesz.
Nawet koles wyzej kawy nie zaproponuje za 10 złoty tylko jakis spacer po ktorym sie pochrowac mozesz. Tak robia najwieksi gołodupcy. Szkoda pradu zeby pisac o tym.
Szansa na poznanie bardziej wartosciowej osoby i rozroznienie od plebsu zeby sie nie naciac jedynie w tej chwili jest pod galeria handlowa. Patrzysz czym przyjezdza klient, czy sam, a potem juz w srodku probujesz jakos niby niechcaco/przypadkowo zagadac. Ja i moja kolezanka poznalysmy wlasnie w ten sposob obecnych partnerow i nie narzekamy.
Nigdy nie szukaj nikogo przez internet bo zle na tym wyjdziesz.
Szybko mnie podsumowałaś, dziękuję mimo wszystko za Twoje niemiłe słowa, wprowadzają tę niesamowitą świąteczną atmosferę. Cieszę się Twoim szczęściem i mam nadzieję, że będzie ono trwało dłużej niż to się wydaje :) Jeśli mogę coś tylko podkreślić to to że każdy gołodupiec jest wart więcej niż każdy samochód, posiadłość czy pieniądze Twojego partnera. Wesołych Świąt Aldonko!