Widok
u nas mial byc Jakub Sebastian albo Adam
ja ogolnie jestem anty imionom z zagranicy wlaczajac Alana a juz o Brianie czy Dzesice nie wspomne. Ja sie nameczylam zeby wybrac imie ktore istnieje w obu jezykach i jeszcze brzmi i pisze sie podobnie, no i zeby sie nam obojgu podobalo, stad te 3 meskie imiona
ja ogolnie jestem anty imionom z zagranicy wlaczajac Alana a juz o Brianie czy Dzesice nie wspomne. Ja sie nameczylam zeby wybrac imie ktore istnieje w obu jezykach i jeszcze brzmi i pisze sie podobnie, no i zeby sie nam obojgu podobalo, stad te 3 meskie imiona
Dziewczyny macie super imiona dla swoich synków...Ja też raczej wybieram imiona które raczej nie występuja w okolicy lub w rodzinie często...Też mam na imie Agnieszka i w szkole tych imion było mnustwo...Pierwszy synek miał mieć na imie Jakub ale w rodzinie sie tyle narodziło Kubusiów że mi już odpadło...Tak został Norbert...Chciałabym dość polskie imie ale nie zwyczajne ale też nie dziwnie brzmiące ( jak pisałam wyzej)..mój mąż też jest wybredny...Dziekuje wam za pomysły :)