Widok

Szukam imienia dla synka :)

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Hej dziewczyny.Jakie macie ciekawe pomysły na imiona dla chłopaków?Mój pierwszy synek ma na imię Norbert a teraz szukam dla drugiego dziecka imienia.tak szczerze to ładnych męskich imion jest mało,albo brzmią dosć dziwnie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
milosz cudneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
wiola to mozemy sobie reke podać...bo mój Marcelek miał byc Mateuszkiem:)
Mi się podoba Marcel i mam a drugi będzie Mateusz .
Mi się podoba Marcel ale pewnie gdybym miała synka dała bym mu na imię Krzyś
u nas mial byc Jakub Sebastian albo Adam
ja ogolnie jestem anty imionom z zagranicy wlaczajac Alana a juz o Brianie czy Dzesice nie wspomne. Ja sie nameczylam zeby wybrac imie ktore istnieje w obu jezykach i jeszcze brzmi i pisze sie podobnie, no i zeby sie nam obojgu podobalo, stad te 3 meskie imiona
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
mój synek to Marcelik i dla mnie to najpiękniejsze męskie imię-z oczywistych powodów:p
Mi sie podoba Marcel ,Ignaś ,Wojtuś
ADAŚ:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
internet, internet, łączy, łączy ludzi internet :DDD
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Gracjan dokładnie popłakalam się :D:D:D:D:D:D
Agusia do nie było do Ciebie:):):)
Bardziej chodziło mi o to żeby nie wydziwiać z tymi imionami typu "Brajan" "Kewin" itp. wielu rodziców myśli,że takie imię jest mniej spotykane=ładne:)
Gracjan mi się kojarz z tym śpiewającym 40 latkiem z neta w kolorowych skarpetkach ;D

Imię to jest sprawa tak indywidualna, że trudno coś doradzić, to się musi czuć ;-)

Ja mam Mikołaja, a jakby był jeszcze jeden chłopiec, to myślę, że Nikodem :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Maksiu :D
Dawid,Krzysztof,Łukasz:)
koleżanki Syn ma na imię Konrad :) mówimy do Niego Kondziu lub Kondek :)
KsaWERY
Gracjan to są ładne imiona
moj synek ma Konrad na imie jedyne ktore mezowi sie spodobalo,rzadko spotykane takie poważne imie tylko nie ma ładnego zdrobnienia,nie lubie jak mowia do niego "Kondziu"
Seweryn też jest piękne ;] Tym bardziej, że uwielbiam Seweryna Krajewskiego i dobrze mi się to imię kojarzy.
jakoś mi do norberta nikodem pasuje:)

ja osobiście mam krystiana
Kasia - jeśli to było do mnie... :)

to po 1 - nie chcę, żeby do jednej klasy z moim synem chodziło kilku chłopców o tym samym imieniu :) ja przez to przechodziłam ;) w którejś szkole miałam 5 Agnieszek ;)

po 2 - wybieram imię rzadsze ALE takie, które mi się podoba :) a nie tylko jest rzadko nadawane ;)

po 3 - byłam w szoku, kiedy w 27tc mojej ukochanej córci wyrósł ptaszek :P (miała być Maja lub Wiktoria - wybrałam jak tylko okazało się, że jestem w ciąży, później okazało się, że to najmodniejsze imiona - więc nie mam 100% pewności, że jednak córcia miałaby któreś z tych imion)
dowiedziałam się, że 2.10 kiedy to miałam termin porodu wypada Dzień Aniołów Stróżów :) więc postanowiłam "sprezentować" Synowi Anielskie imię(czyli dodatkowego Anielskiego opiekuna) ;) (lubię i wierzę w Anioły)

no i tak mamy Gabriela :) drugie imię - Piotr :) po moim Tacie, który zmarł jak miałam 6 lat...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja miałam słabość do Tomków,w każdym sie chyba kochałam hihi
i każdy był mega przystojny.Teraz mam swojego 9-cio miesięcznegoTomasza i oszalałam z miłości:)Jest też całkiem ładniutki

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

do góry