Widok

Szukam koleżanki do uczęszczania na siłownię/fitness. :)

Wrzeszcz Górny Temat dostępny też na forum:
Szukam koleżanki do uczęszczania na siłownię/fitness, tym samym wspierania się w odchudzaniu. :) Mam kilka zbędnych kilogramów do zrzucenia i przyda mi się dodatkowa motywacja. ;) Chętnie dziewczyny proszę o odzew! Zaczynam po świętach!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Gdybym nie miała złamanej nogi to bym chętnie się przyłączyła :D
witaj, a na którą siłownię się wybierasz? Ja od kilku dni biegam, ale myślę też o fitnessie, tylko, że ja mam sporo kg do zrzucenia :(
jaszukam kompanki do biegania ale z pruszcza,ajezeli chodzi o odchudzanie to zapraszam:)
OSOBISTY TRENER FITNESS, ODCHUDZANIE, kształtowanie i modelowanie sylwetki, zajęcia indywidualne,diety,zapraszam, tel.695519424,fitness-ola@wp.pl www.odchudzanieztrenerem.pl
Myślałam o damskiej siłowni na Wajdeloty we Wrzeszczu. Jesienią tam chodziłam i byłam zadowolona - sale treningowe, platformy wibracyjne, sauna, różnego rodzaju zajęcia tj. aerobik, body tuning itp. :) Ale jestem otwarta, więc jeśli jesteś chętna ze mną ćwiczyć, to jakoś się dogadamy co do miejsca. :)
Może ja się przyłącze.Dwa miesiące temu urodziłam dzidziusia i zostało mi duuuużżżo kg do zrzucenia.
Świetnie, może podaj mi swój numer gadu albo tel., to dogadamy się? :)
hej, jestem z Wrzeszcza i takze chcialabym schudnać, od kilku dni biegam i jezdze na rowerze, bylam tez raz na silowni B-52 na Morenie ale troche za daleko jak dla mnie, czy jest ktos chetny do biegania lub wposlnego uczeszczania na silownie? W jakim wieku jestescie :)?
ja bylabym chetna do biegania.. samej mi ciezko sie zmobilizowac, a jestem z Gdyni :)
Emsis podaj maila albo napisz martusiant@poczta.onet.pl, ja chodzilam przez bardzo dlugi czas do akademosa i do spojni we Wrzeszczu, a ostatnio cos nie moge sie zebrac, a z kims zawsze latwiej sie zmotywowac.

Inne tematy z forum Kobieta

Brak ochoty na zbliżenia - niskie libido? (87 odpowiedzi)

Zauważyłam sama po sobie, że kiedyś miewałam większe potrzeby na zbliżenia niż teraz. Mam dopiero...

poszukiwany dobry psycholog na terapie malzenska (23 odpowiedzi)

Czy kto moze polecic? Obojetnie kobieta czy mezczyzna. Najlepiej w Gdansku, ewentualnie Pruszcz,...

Niskie libido u mojego mężczyzny (31 odpowiedzi)

Powinnam raczej napisać zerowe libido. Mój mąż w ogóle nie chce ze mną uprawiać seksu. Właściwie...

do góry