Widok
Szukam koleżanki w wieku ...30....
Jestem z centrum Gdańska, może nie mam zbyt wiele czasu wolnego, bo jestem zaganiana, zapracowana itd ale czasem wspólne wyjście... pub, pogaduchy czy wypad za miasto...
Mam 30lat i dość zorganizowane życie ale czasem brakuje koleżanki na spontaniczny wypad czy nawet wieczorny jogging by się przez chwile zrelaksować... ;)
Mam 30lat i dość zorganizowane życie ale czasem brakuje koleżanki na spontaniczny wypad czy nawet wieczorny jogging by się przez chwile zrelaksować... ;)
Dziewczyny -
~zainteresowana.
~Lola
~xvv
skoro ~GdaCentrum się nie odzywa to może we własnym gronie się jakoś spotkamy ? :) skoro wszystkie jesteśmy z Gdańska myślę że nie będzie najtrudniej się zgrać ;) macie moje gg więc jak byście byłaby chętne na spotkanie na piwo, kawę i pogaduchy to odezwijcie się :))
Pozdrawiam
~zainteresowana.
~Lola
~xvv
skoro ~GdaCentrum się nie odzywa to może we własnym gronie się jakoś spotkamy ? :) skoro wszystkie jesteśmy z Gdańska myślę że nie będzie najtrudniej się zgrać ;) macie moje gg więc jak byście byłaby chętne na spotkanie na piwo, kawę i pogaduchy to odezwijcie się :))
Pozdrawiam
Dziewczyny, no to może jakieś spotkanie jednak? mam 27 lat, bądźmy odważne! przecież 1 spotkanko ne zobowiązuje nas do zawierania 15-letniej przyjaźni, a może się okazać że będziemy miały wiele wspólnych tematów?:)
Może w Tesco na chełmie, na piętrze jest cukiernia Sowa - w najbliższy poniedziałek (20.08) o godzinie 17-18 - kawka i ciacho i babskie spotkanko :)
Jakieś chętne? Czekam na odzew :)
Może w Tesco na chełmie, na piętrze jest cukiernia Sowa - w najbliższy poniedziałek (20.08) o godzinie 17-18 - kawka i ciacho i babskie spotkanko :)
Jakieś chętne? Czekam na odzew :)