Widok
Witam
Uważam że to świetny pomysł, daje nadzieję na realizację moich marzeń o stadnym życiu , którego mi brakuje od czasu studiów i życia w akademiku. Chętnie się przyłączę ale czy ilość osób w takim stadzie jest ograniczona?
Na początek chciałabym troszkę popisać - z grubsza się przedstawić ale nie na forum.
Zainteresowane kobitki po 40-tce zapraszam na tego typu pogaduchy na mojej poczcie: aqagio@wp.pl a może później na face booku... się pogada się zobaczy co z tego wyjdzie.
Uważam że to świetny pomysł, daje nadzieję na realizację moich marzeń o stadnym życiu , którego mi brakuje od czasu studiów i życia w akademiku. Chętnie się przyłączę ale czy ilość osób w takim stadzie jest ograniczona?
Na początek chciałabym troszkę popisać - z grubsza się przedstawić ale nie na forum.
Zainteresowane kobitki po 40-tce zapraszam na tego typu pogaduchy na mojej poczcie: aqagio@wp.pl a może później na face booku... się pogada się zobaczy co z tego wyjdzie.
Niestety do końca września wzywają mnie w trybie pilnym inne rzeczy których nie mogę a przede wszystkim nie chcę odkładać na potem - są rzeczy których nijak nie da się odłożyć na później. Dlatego wydaje mi się że pomysł popisania sobie w pierwszej kolejności nie jest aż taki niemożliwy. Aczkolwiek samo życie najlepiej to zweryfikuje.
Tak czy owak osóbki z podobnymi zapędami do stadnego spędzania czasu , z koniecznym ograniczeniem wiekowym po 40 - tce zapraszam na swoją pocztę. aqagio@wp.pl
Oczywiście pozdrawiam wszystkich czytelników (czki) tego wpisu
mi
Tak czy owak osóbki z podobnymi zapędami do stadnego spędzania czasu , z koniecznym ograniczeniem wiekowym po 40 - tce zapraszam na swoją pocztę. aqagio@wp.pl
Oczywiście pozdrawiam wszystkich czytelników (czki) tego wpisu
mi
Ale i tak warto było pójść,bo miałam z inną kumpelą szczery klimat.Wolałabym jednak na forum tego typu klimatów nie rozwijać.Pozdrawiam wszystkie kobietki,które nie mogły przybyć lub nie mogły się na spotkanie zdecydować,bo przecież kobieta zmienną jest. W każdym razie chętne kumpele na kino,teatr,jazz, kawę zapraszam na maila: doramar04@wp.eu
Ja byłam, rozglądałam się po lokalu i faktycznie widziałam 2 kobiety przy stoliku pod oknem, przechodziłam bok was, patrzyłyście na jakąś zapisaną kartkę. Skad miałam wiedzieć że to Ty, przecież miałaś być sama.Szkoda że tak wyszło, na przyszłość trzeba będzie umawiać się przez maila i brać nr telefonu:-(