Widok
Interesuję się sportem tj. piłka nożna i koszykówka lubię filmy akcji ,komedie ,horrory i romantyczne. Lubię kolacje we dwoje ,wspólne spacery i wycieczki. A jeżeli chodzi o partnerkę to nie szukam księżniczki ani gwiazdy! Poszukuję zwyczajnej ,naturalnej i miłej dziewczyny ! Najważniejsze jest dla mnie to żebyśmy akceptowali się takimi jakimi jesteśmy!! A ty napiszesz mi coś o sobie ?? Podaje e-maila marek.szelest1982@wp.pl jeżeli masz ochotę i chęć to napisz !! Bużka :-)
Pójście na imprezę z koleżanką to desperacja?? ... no może coś w tym jest...
a czego oczekujesz w związku? Co jest dla Ciebie ważne?
Co czytasz, jakie oglądasz filmy, jakich ludzi lubisz a jakich nie,
czy mieszkasz w gda "od zawsze"... co lubisz robić jak nie pracujesz, czy lubiosz swoją pracę? jesteś ekstrawertykiem czy introwertykiem?
Ja od niedawna bywam na forach internetowych - w sumie wypowiadam się niezbyt często, pewnie brakuje mi odwagi, ale w necie trzeba być chyba ostrożnym ;)
Czy to akt desperacji? Nie wiem, być moze, ale czy nie jest to pewien przymus naszych czasów?
a czego oczekujesz w związku? Co jest dla Ciebie ważne?
Co czytasz, jakie oglądasz filmy, jakich ludzi lubisz a jakich nie,
czy mieszkasz w gda "od zawsze"... co lubisz robić jak nie pracujesz, czy lubiosz swoją pracę? jesteś ekstrawertykiem czy introwertykiem?
Ja od niedawna bywam na forach internetowych - w sumie wypowiadam się niezbyt często, pewnie brakuje mi odwagi, ale w necie trzeba być chyba ostrożnym ;)
Czy to akt desperacji? Nie wiem, być moze, ale czy nie jest to pewien przymus naszych czasów?
witam:-) Przeważnie czytam gazety ale czasami również książki o wątku kryminalnym ale mało mam na to czasu !! Jeżeli chodzi o filmy to kilka kultowych filmów akcji oraz same nowości !! Jeżeli chodzi o ludzi to lubię wesołych optymistycznie nastawionych do życia prawdomównych wiernych i wiedzących czego chcą. nienawidzę obłudy fałszu zakłamania ludzi dwulicowych i niewiernych. Lubię swoją pracę mimo że nie jest lekka ale nikt mnie nie kontroluje i nie mówi mi jak mam to robić i czy za wolno to robę itd... Wiem że twoje pytanie jest związane z usposobieniem człowieka ale jedynie mogę ci teraz odpowiedzieć że jestem optymistą pozytywnie nastawionym do życia i twardo stąpam po ziemi !!! Raczej akt desperacji to to nie jest ale trend naszych czasów raczej !!! bUŻKA
no ja od niedawna wracam do czytania "fikcyjnych" książek, przeważnie podobnie prasa, historyczne regionalne, lubie też poczytać o modnym teraz "coachingu osobowości" czy jakoś tak ;)
ksiązki podczytuję przed snem aby oczyścić umysł z pracy bo bardzo sie w nią angażuję, az czasami mnie to wkurza - ale taka jestem,
generalnie lubię ludzi prostolinijnych i myśle, ze taka tez jestem, nie za bardzo umiem kombinować i moze trochę tego żałuję ;)
filmy - lubię różne, lubie polskie filmy - chociaż nie cieszy się dobrą opinią, nie lubię komedii romantycznych - są irytujące, lubię zwierzaki, muzyki słucham w sumie każdej, no może nie techno i takiego disko jak doda czy rihanna...
ksiązki podczytuję przed snem aby oczyścić umysł z pracy bo bardzo sie w nią angażuję, az czasami mnie to wkurza - ale taka jestem,
generalnie lubię ludzi prostolinijnych i myśle, ze taka tez jestem, nie za bardzo umiem kombinować i moze trochę tego żałuję ;)
filmy - lubię różne, lubie polskie filmy - chociaż nie cieszy się dobrą opinią, nie lubię komedii romantycznych - są irytujące, lubię zwierzaki, muzyki słucham w sumie każdej, no może nie techno i takiego disko jak doda czy rihanna...