Widok

Szukam niani.

Najlepiej studentki zaocznej. na razie praca w te dni kiedy Paulina bedzie chora na 5h dziennie i nie bedzie mogla chodzic do zlobka (teraz siedziala 3 tygodnie w domu) wiec pewnie bedzie to jak wczesniej 2 tyg zdrowa 2 tyg chora...
Gdynia okolice urzedu miasta.

prosze pisac na mejla: kaaykaa@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hej.Jestem Dyplomowana opiekunka dziecieca.Prowadze na ul.Starowiejskiej tzw Mini Żłobek na zasadzie 3-4 maluszków.Jesli jestes nadal zainteresowana opieka to poprostu zadzwoń :) chętnie przyjmiemy nowego towarzysza zabaw.504 905 205 Pozdrawiam
witam. dziekuje za propozycje ale tak jak napisalam szukam niani na stale u siebie w domu ;]
ok nie ma problemu w razie czego zapraszam :)
Witam zapraszamy do naszego Punktu opieki nad Maluszkami Magiczna Przystań!
http://magicznaprzystan.pl/
Kolorowo, bezpiecznie, promocje cenowe. Opiekuńcze ciocie tworzące domową atmosferę! ZAPRASZAMY!
dziekuje za propozycje ale Paula chodzila do zloba i u nas sie nie sprawdzil :(( dalej szukam niani ;))
hooop :))
hej. dalej szukam :)) tyle że na 9-9,5 h dziennie tak od 8.30 do 18.00 :]
Risika no kurde gdybym ja blizej mieszkala no;P A tesciow mam obok Ciebie doslownie hehehe:P Ale od wrzesnia na Oksywiu bedziemy mieszkac :D
no szkoda ;(

moze znacie kogos kto szuka pracy?? pilnie szukam kogos od 5 lipca u mnie w domu... kogos mlodego :)
hooop :)
up :)
:))
hooop :)
Uwielbiam dzieci,ale dlla mnie to za daleko,bo chętnie bym pomogła,ponieważ nigdzie nie pracuję,a syn mój ma już 14 lat skończone,więc co do godzin mogłabym się dostosować.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

Dzieci, które nie chodziły do przedszkola (50 odpowiedzi)

Czy są tu Rodzice dzieci, które jako 3 i 4 latki nie chodziły do przedszkola? Jak z perspektywy...

Wyprawka dla dziecka lato (49 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

do góry