Widok

Szukam nowej szafy

Poszukuję dobrej i przede wszystkim solidnej szafy do sypialni :) Ostatnia nie dość, że przy montażu były z nią kosmiczne problemy to dodatkowo rozpadła się po 2 latach :( Co polecacie? Dobrze by było, gdyby szafa była pojemna.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

http://www.meblebronikowski.pl zapraszam

ja polecam szafy z Kieleckiej Fabryki Mebli... Porządna jakość i bardzo stylowe.

Kielecka Fabryka Mebli to faktycznie solidna jakość, moja teściowa zakupiła niedawno komplet mebli do salonu, szafa również była w zestawie i jakościowo naprawdę nie mam uwag, ona sama bardzo firmę zachwala i poleca

Ikea...

Z mojego doświadczenia – jak chcesz solidnej i takiej, która pomieścić dużo, a przy tym nie będzie chybotać się na wszystkie strony albo jej montaż zajmie wieki (jak niektóre szafy z Ikei, tak łatwe podobno w montażu ;)) to wybierz na wymiar. Można ja łatwo wkomponować we wnętrze, szczególnie w skosy albo wnęki. Ja mam z lustrami od Indeco Wybrzeże i wyglądają bardzo okej, a sprawdzają się tak, jak powinny – mieszczą wiele. Montaż interesował mnie w tym stopniu, w jakim oceniałem wykonanie i porządek, pozostawiony po pracy – czyli na plus. Sam nie musiałem nic skręcać, więc tez byłem zadowolony. :D Cena nieodstraszająca, do tego solidnie i dobrze.

Szafy z prawdziwego, solidnego drewna znajdziesz tutaj https://stolarnialobzow.pl/sklep/

Indeco to doskonały projekt i na prawde fachowe wykonanie. Szafa idealnie wkomponowała się w wystrój mało ustawnego mieszkania. Wygląda jakby była od kompletu. Wielki szacunek i podziw za profesjonalizm. Polecam kontakt z Panią Dorotą

Inne tematy z forum Co kupić - wyposażenie

Wyposażenie restauracji (66 odpowiedzi)

Przymierzamy się do otwarcia nowego lokalu - restauracji. Lokal już jest, zaplecze kuchenne ok...

Aranżacja wnętrz/ wyposażenie (35 odpowiedzi)

Niebawem wraz z moim narzeczonym w końcu przeprowadzamy się do nowego mieszkania. Póki co panele...

gdzie kupić rolety (84 odpowiedzi)

Witam, chcę kupić rolety na okna, takie gotowe bo są sporo tańsze niż robione na zamówienie,...

do góry