Widok

Szukam przyjaciółki !!!! : )

Wiem, że powyższy wątek jest już obecny na forum ale chciałam zapoczątkowa nowy ( w starym się - pogubiłam : )

Mam 31 lat, jestem szczęśliwą mężatka ( cho nieco samotną - mąż dużo pracuje )mamą 5letniego żywotnego chłopca i oczekuje narodzin córeczki ( 9-ty miesiąc ciąży ) , pracuje, mam wiele zainteresowań tj. książka, teatr, kino, motoryzacja ( samochody, motory { ścigacze, crossy }, pasjonuje się Biografiami znanych ludzi, oraz psichiką seryjnych morderców, uwielbiam dobrą kuchnie - sama gotuje i stale szukam nowych inspiracji. Wierze w ludzi i w przeznaczenie, chodzę do wróżki. Interesuje się Ezoteryką. Jestem POZYTYWNIE ZAKRĘCONA : - ) Oczywiście mam wiele złych cech tj. jestem gadułą ( co widac : ) ,dyktatorką, pedanką a co się z tym wiąże .Uwielbiam M jak miłośc, Dr House i Detektywa Monk i Perefekcyjną Panią Domu : ) Szukam przyjaciółki , otwartej, lojalnej, szczerej ( sama jestem do bólu ) i tak samo zwariowanej jak ja :( Jestem zodiakanym KOZIOROŻCEM który ceni sobie ciężką prace , stałośc i wytrwałośc i uwielbie nastawienie na cel . Jeśli znajdzie się KTOŚ, kogo mój opis nie zniechęcił, chętnie NAWIĄŻE Z NIM KONTAKT ( domea666@gmail.com ). Pozdrawiam Dominika
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7
też szukam przyjaciólki mam podobnie i jestem ze Skierniewic tylko że jestem od Ciebie troche młodsza Angela pozdrawiam 18850669
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hej hej wszystkim !
Dopisuję się do poszukiwań...
Również jestem przyjezdna i brak mi bliskich osób.
Rodzina i przyjaciółki mieszkają w Krakowie, a ja w Gdyni.
Pierwszy wpis to prawdziwa sztuka, której ja (mam wrażenie) uczynic dobrze nie umiem. Bo jak się przedstawic ? Co napisac ? Jak nie popaśc w skrajności ? Tyle myśli stłoczonych w głowie, tyle słów chciałoby zaistniec...
To po kolei... jestem ciekawą świata i ludzi nieśmiałą gadułą, taką przed którą wszscy dają dyla, gdy tylko zauważą ją po drugiej stronie ulicy (bo a nuż przejdzie !). Mówię, mówię bez końca. Aż męczę tym siebie... ale jak ja to lubię !! Do tego jestem taka głupiomądra... zawsze na wszystko mam odpowiedź i to wg mojej własnej oceny - najgenialnielszą. Przynudzam, zanudzam i zamęczam... Chcę z tym walczyc. To będzie trudne, bo jestem neurotykiem (takim niemal typowym DDD). Od niemal trzech lat jestem mamą - i cóż z tego (ktoś powie), więc to jest najlepsze co może byc na świecie - przeglądac się w tych kochających bezwarunkowo oczach każdego dnia, widziec swoje ruchy i zachowania w powielonej karykaturze, słuchac swojego "matko boska" i uśmiechac się każdego dnia (nie bo tak wypada, trzeba, itd itp tylko dlatego, że uśmiech ciśnie się sam na usta)... heh żałuję, że zostałam tak późno mamą. Jestem już stara (nie obrażając nikogo ! własne odczucie !), a tak fajnie jest miec młodą mamę...
Jestem niepoprawną marzycielką, wciąż szukam ideałów i wierzę w ludzi. Miałam w życiu kilka ciężkich chwil do przeżycia (jak każdy z nas) i wyszłam z nich trochę obita, ale mocniejsza. Choc nie raz łzy ciekną po policzku staram się byc wierna sobie, swoim ideałom i nie iśc łatwą drogą. Bo jak powiedział ktoś bardzo mądry - trzeba od siebie wymagac, chocby inni nie wymagali...
Tyle tytułem wstępu.
Gdyby któraś z Was chciała podjąc to niełatwe wyzwanie...
podaję e-mail: 7Fasolka@gmail.com
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witajcie Dziewczyny! Ja mieszkam w Ostrowie Wlkp, jestem w zwiazku, mam córkę w wieku szkolnym. Mam sporo czasu. Chętnie nawiążę kontakt z kimś, kogo życie nie oszczędziło. Nie chodzi o wylewania wzajemnych smutków tylko o zrozumienie. Nie jestem imprezowiczką, nie palę, piję czasem browarka z mężem i jest fajnie. Wygrałam walkę z rakiem, to mnie nauczyło innego spojrzenia na własne życie, na ludzi, ustaliło nowa hierarchię wartości. Nadal się leczę ale to juz tylko profilaktycznie. Wyglądam podobno normalnie i staram sie żyć normalnie, choć nie zawsze mi to wychodzi. Jeśli znajdzie się jakaś bratnia duszyczka skądkolwiek i jakiejkolwiek płci to proszę o maila. Czesem miałoby się ochotę pogadać z kimś a nie bardzo jest z kim, znajomi maja swoje sprawy, tych kilku koleżanek, które mam nie mogę ciągle eksploatować. Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie i czekam na maile :) graffiti314@tlen.pl
Cześc Dominika,
Ja tez szukam przyjaciółki choć wiem że to niełatwa sprawa. Ludzie są obłudni i zakłamani, ale trzeba próbowac - bo ja wierze zę na tym globie jest mnóstwo fajnych i wartosciowych ludzi tylko trzeba ich odszukać. Piszesz ,że jestes gaduła - no to mamy cos wspołnego - więc mam nadziieję, że nie będzie chwili ciszy jakbyśmy się spotkały:)
Ja jestem 10 lat starsza od ciebie - ale jeśłi ci to nie przeszkadza to chetnie cięc poznam.
Pozdrawiam ciepło
Witaj Marianna,
Ja jestem w twoim wieku. Chętnie bym sie z kims "normalnym" zaprzyjaźniła więc jeśłi masz ochotę to pisz. mazrenka.l@interia.pl
Pozdrawiam
Marzena
...niech tam / ciut po sześdziesiątce/kobieta/koziorożec/Gdańsk
Witaj Marzeno
Pozdrowienia od Marzeny z Gdyni,jak masz ochotę napisz...czekam na wiadomość...M.....mar65@interia.eu
Hej dziewczyny, też szukam przyjaciółki. Jestem wesołą, pozytywnie nastawioną 22-latką z Pruszcza Gd.
Czekam na maile paxi.fixi3@gmail.com

pozdrawiam :)
Hej dziewczyny a może jakieś fajne 40 -tki szukają koleżanki ;przyjaciółki jeśli są takie i mają ochotę na spotkanie i pogaduchy przy kawie zapraszam,napiszcie.Ja mieszkam w Gdańsku mam 42 lata dzieci już prawie dorosłe i męża ze swoją pasją której ja raczej nie podzielam a więc często siedzę sama bo żadnej fajnej babeczki w pobliżu.Zachęcam ,napiszcie !!!!! anna68@vp.pl
anna z twoim mailem jest coś nie tak, bo mi pokazuje że błąd:( Napisz do mnie kula99@op.pl
jak dla mnie żenada nie szuka się przyjaciół przez internet jakaś masakra. koleżankę owszem ale nie nadużywajcie słowa przyjaźń bo to coś wielkiego a nie głupie ploty
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5
Do Molly
Jestem z Pucka , mam 30 lat, 8 letnia córkę i chętnie kogoś poznam -mieszkam tutaj od 3 lat moje gg 9660570
Ja mam propozycję:) Jestem wizażystką i prowadzę warsztaty wizażu w Gdyni w Centrum Kwiatkowskiego. Są one bezpłatne, sponsorem kosmetyków jest firma Oriflame. W czasie warsztatów wykonujemy sobie wzajemnie makijaż i zawsze można poznać kogoś fajnego!!! Jeżeli którąś z Was interesuje taka forma spędzenia wolnego czasu to zapraszam.:) Z racji ograniczonej ilości miejsc konieczna jest rezerwacja pod nr tel. 504-134-540. pozdrawiam Iwona
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
witam, zamiesciłam juz osobny post ale na wypadek gdyby sie nikt nie dopisal, to moze tutaj ktos sie znajdzie, a konkretnie kumpela, ja mam 36 lat , maz ,dzieci brak,duzo wolnego czasu, od 2 miesiecy w gdansku,gdansk poludnie dla scislosci jak ktos ma sie ochote podaje gg iwona 5318338, pozdrawiam
Witam wszystkie babki:)
Mam na imię Agnieszka, lat 29, mieszkam na osiedlu Olimp w Kowalach. Nie mam dzieci, tj. nie licząc mojego narzeczonego:) Wszystkie moje przyjaźnie nie były warte niczego, obecnie nie mam ani jednej "prawdziwej" przyjaciółki. Owszem, koleżanek troszkę jest, ale to za mało. Będzie mi bardzo miło poznać na forum wszystkie babki, które potrzebują pogadać.
hej agnieszka, odezwij sie do mnie na gg,mieszkamy blisko siebie, tez nie mam dzieci, wiec moze znajdziemy wiecej tematow wspolnych, iwona
Hej dziewczynki z :-) z Południa i z Olimpu. Miszkam niedaleko Was. Mam dzieci no ale czasami trzeba odpocząć od nich. W końcu mąż też musi wiedzieć co to rodzicielstwo. Odezwijcie się na gg 3743443
Podaję swój numer gg: 326591 :)
Nie wiem czy to jest dobre miejsce na znalezienie koleżanki, ale jako że ostatnio nic innego nie przychodzi mi do głowy, to spróbuję...
Mieszkam w Gdańsku, na Ujeścisku od 2 lat. To już nie te lata kiedy podchodziło się do innej dziewczynki i pytało jak masz na imię i tak zawiązywała się przyjaźń :)
Urodziłam się w Gdyni i tam też zostały wszystkie moje znajomości. Na początku starałam się je podtrzymać i jeździłam do Gdyni, niestety z Ujeściska to spory kawał drogi i jakoś tak wszystko umarło.
Mieszkam tutaj z chłopakiem, nie mam dzieci. Nie mam nawet psa...
Jeśli znajdzie się tu jakaś dziewczyna, która lubi spacery i miałaby ochotę na spotkanie to zapraszam.

szaramysz7@o2.pl

Hania
Właśnie trafiłam na ten wątek i pomyślałam, że też spróbuję nawiązać z kimś kontakt. Mieszkam od niedawna w Straszynie pod Gdańskiem. Przeprowadziłam się z Poznania, mam 35 lat, obecnie jestem w 6 m-cu ciąży, od listopada idę na L4 więc będę miała duuużo wolnego czasu. Dotychczas byłam bardzo aktywna zawodowo (hotelarstwo) i towarzysko ale przyjaciele zostali w Poznaniu a ja jestem otwarta na nowe znajomości. Byłoby mi miło spotkać się z dziewczyną/dziewczynami, które tak jak ja miały by ochotę na kino, teatr, spotkanie w kawiarni czy poprostu spacer.
Pozdrawiam serdecznie i czekam na kontakt: jowiw@wp.pl
Joanna

Inne tematy z forum Kobieta

Sprawa karna dobry polecany adwokat Gdańsk (62 odpowiedzi)

Witam pisze z naglącą sprawą... mojego partnera czeka postępowanie karne -sprawa karna do 8 lat...

do góry