Widok

Szukam przyjaciółki !!!! : )

Wiem, że powyższy wątek jest już obecny na forum ale chciałam zapoczątkowa nowy ( w starym się - pogubiłam : )

Mam 31 lat, jestem szczęśliwą mężatka ( cho nieco samotną - mąż dużo pracuje )mamą 5letniego żywotnego chłopca i oczekuje narodzin córeczki ( 9-ty miesiąc ciąży ) , pracuje, mam wiele zainteresowań tj. książka, teatr, kino, motoryzacja ( samochody, motory { ścigacze, crossy }, pasjonuje się Biografiami znanych ludzi, oraz psichiką seryjnych morderców, uwielbiam dobrą kuchnie - sama gotuje i stale szukam nowych inspiracji. Wierze w ludzi i w przeznaczenie, chodzę do wróżki. Interesuje się Ezoteryką. Jestem POZYTYWNIE ZAKRĘCONA : - ) Oczywiście mam wiele złych cech tj. jestem gadułą ( co widac : ) ,dyktatorką, pedanką a co się z tym wiąże .Uwielbiam M jak miłośc, Dr House i Detektywa Monk i Perefekcyjną Panią Domu : ) Szukam przyjaciółki , otwartej, lojalnej, szczerej ( sama jestem do bólu ) i tak samo zwariowanej jak ja :( Jestem zodiakanym KOZIOROŻCEM który ceni sobie ciężką prace , stałośc i wytrwałośc i uwielbie nastawienie na cel . Jeśli znajdzie się KTOŚ, kogo mój opis nie zniechęcił, chętnie NAWIĄŻE Z NIM KONTAKT ( domea666@gmail.com ). Pozdrawiam Dominika
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7
Witam. Ja też szukam koleżanek :) Mieszkam na Przymorzu, mam 34 lata i 3letniego synka . Obecnie nie pracuję , więc mam czas :) seal77@wp.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mam 27 lat. Jestem z Zaspy. Szukam koleżanki do wspólnych spotkań, wypadów, rozmów itp. Mój mail: oelam@op.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
506652344 szukam koleżanki,przyjaciółki zadzwoń
Witam
Również szukam nowych koleżanek/przyjaciółek do rozmów oraz popisania nie koniecznie z trójmiasta. Ja mam 23latka z Pruszcza Gdańskiego. Chętne koleżanki do rozmów zapraszam na moje gg 1122971 albo meila martylkaa@gmail.com Pozdrawiam :*
Hej nie ma tu nikogo z Przymorza? też jestem mamą prawie rocznej córeczki i nie mamy z kim chodzić na spacerki.Jest ktoś chętny?
Witaj,

w lipcu kończę 20 lat. Jestem mężatką ( w październiku będzie 2 latka po ślubie) i mam córeczkę Olę, która 20 czerwca skończyła 7 miesięcy.
Tu, gdzie mieszkam nie mam znajomych. Od czasu do czasu ktoś wpadnie, ale to trochę mało;)

Jeśli chciałabyś nas poznać napisz proszę na adres: emilka4421@wp.pl
Dodam, że nie mieszkamy w Trójmieście:(

Pozdrawiam!
Jestem z Witomina.Mam 31 lat synek 3.Szukamy towarzystwa.Moje gg 2999021.
ja rowniez szukam kumpeli do pogadania przy kawie, wspolnych wypadow na fitness( moze mnie to zmotywuje), zakupow itp..
mam 33 lata, coreczki ktore maja 3 i 8 lat. Mieszkam we wladyslawowie jednak bardzo czesto jestem w trojmiescie..
ola@intermedia.net.pl
Hej ja jestem z Gdańska.25 lat i 1,5 rocznego synka...moje gg:4803891

do molli

mam 22 lata i jestem z połczyna
I ja szukam nowych koleżanek do babskich spotkań i pogaduszek :-)

Obecnie mieszkam w Gdyni (przeprowadziłam się tu ze ze Szczecina), od kilkunastu dni mam 39 lat, dwójkę dzieci i wciąż zbyt mało koleżanek, które miałyby czas na babskie spotkania.
Mam wrażenie, że w tym wieku ;-) każdy ma już kogoś do babskich, koleżeńskich spotkań, więc problemem jest znalezienie ciekawych ludzi w mieście, w którym nie kończyło się żadnej szkoły i nie ma się aktywnego życia zawodowego poza domem, a to oznacza mało szans na trwałe przyjaźnie.
Szukam więc kogoś do wspólnej jazdy na rolkach, nauki salsy, wyjścia do kina czy na basen, by sobie na luzie poplotkować itp.
Najchętniej z Gdyni (ale niekoniecznie).

Kobietki! Jak będziecie mieć czas i natchnienie - piszcie!!!
Moje GG 33878544

Pozdrawiam.
Madzia z powodu roznego grafiku mojego chlopa mam duzo czasu dla siebie i jest...nudno tez szukam zajecia ;] jestem upartym koziorozcem mam 18 lat . lubie gadac o wszystkim tylko musze miec rozmowce. potrawie sluchac ;]
myszamkc@gmail.com
?
Hej,
ostatnio wprowadzilam się do Gdyni Chylonii, mieszkam z chlopakiem, ale ze względu na charakter jego pracy często wyjeżdza i zostaję na dlugi okres sama. Chętnie poznam jakąś milą osóbkę na wspólne spacery, wypady na zakupy, piwko i plotki :)

gg:1237873
mail: caryca1@poczta.fm
Hej mam 24 lata i jestem mamą 5miesięcznej Magdusi. Chętnie poszerzę grono znajomych, mieszkam w Straszynie. Czekam na wiadomości na priv:)
Hej, ja jestem 27-letnią mężatką z Gdyni. Dzieci nie mam.
Również chętnie poszerzę grono znajomych :)
Interesuję się głównie fotografią oraz psychologią.
Bardzo lubię jeździć na rowerze i na rolkach.
Zapraszam do rozmowy :)

Mail do mnie: gdynianka1984@wp.pl
hej ja mam 41 tez brakuje mi kolezanki do pogadania, wypicia kawki, wyjcia na spacer jestem z dzielnicy Przymorze pozdrawiam moje gg 11051621
Hej pati
odezwij sie na priv
gg nie uzywam
btch83@wp.pl
Hej, ja równiez od niedawna mieszkam w Gdańsku i szukam koleżanki do pogadania, na spacery itd. Mój email: agaj.81@o2.pl
Pozdrawiam
No to dolączam :)
Od tygodnia jestem mieszkanką Gdańska. Podobno mieszkam na Szadólkach :) przemieszczam sie w okolicach Rental Parku, nowootwartej Galerii Morskiej i Fashion House. Jeszcze dalej nie wyjechalam! :)
Moze znajdzie sie przewodniczka, ktora zapozna mnie z autochtoniczną ludnoscia i oprowadzi po okolicznych terenach? :) a moze ktoras jest tez samotna jak ja i razem podbijemy Szadólki?! ha ha! :)

Mam 30 lat, ale w duszy 20 :) nie mam dzieci. Jestem trenerem personalnym. Mam meza, ktory nawet w tej chwili jest w delegacji...:(

Moj mail: eve1979@poczta.onet.pl
Smialo piszcie, bez wzgledu na wiek!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam, ja również mieszkam w Gdańsku od 1,5 roku i nie mam tu żadnych znajomych, ani rodziny poza rodziną męża. Obecnie jestem na L4, bo w czerwcu spodziewamy się dziecka, więc także mam wiele czasu i chętnie spotkałabym się na pogaduszki, spacer i wymianę informacji dotyczących stanu w którym sie znajduje :) Mój email: agaj.81@o2.pl Pozdrawiam

Inne tematy z forum Kobieta

Sprawa karna dobry polecany adwokat Gdańsk (62 odpowiedzi)

Witam pisze z naglącą sprawą... mojego partnera czeka postępowanie karne -sprawa karna do 8 lat...

Ulubione perfumy (8 odpowiedzi)

Cześc. Jakie są Wasze ulubione zapachy na co dzień? Jesli chodzi o mnie to uwielbiam Dior pure...

do góry