Widok

Szukam przyjaciółki !!!! : )

Wiem, że powyższy wątek jest już obecny na forum ale chciałam zapoczątkowa nowy ( w starym się - pogubiłam : )

Mam 31 lat, jestem szczęśliwą mężatka ( cho nieco samotną - mąż dużo pracuje )mamą 5letniego żywotnego chłopca i oczekuje narodzin córeczki ( 9-ty miesiąc ciąży ) , pracuje, mam wiele zainteresowań tj. książka, teatr, kino, motoryzacja ( samochody, motory { ścigacze, crossy }, pasjonuje się Biografiami znanych ludzi, oraz psichiką seryjnych morderców, uwielbiam dobrą kuchnie - sama gotuje i stale szukam nowych inspiracji. Wierze w ludzi i w przeznaczenie, chodzę do wróżki. Interesuje się Ezoteryką. Jestem POZYTYWNIE ZAKRĘCONA : - ) Oczywiście mam wiele złych cech tj. jestem gadułą ( co widac : ) ,dyktatorką, pedanką a co się z tym wiąże .Uwielbiam M jak miłośc, Dr House i Detektywa Monk i Perefekcyjną Panią Domu : ) Szukam przyjaciółki , otwartej, lojalnej, szczerej ( sama jestem do bólu ) i tak samo zwariowanej jak ja :( Jestem zodiakanym KOZIOROŻCEM który ceni sobie ciężką prace , stałośc i wytrwałośc i uwielbie nastawienie na cel . Jeśli znajdzie się KTOŚ, kogo mój opis nie zniechęcił, chętnie NAWIĄŻE Z NIM KONTAKT ( domea666@gmail.com ). Pozdrawiam Dominika
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7
Tak od dłuższego czasu trafiam na ten wątek więc i ja napiszę :)
Mieszkam w Gdansku Wrzeszczu od ponad 2 lat z moim partnerem w czerwcu spodziewamy się córeczki. Obecnie jestem na L4 więc mam dużooooo czasu i chętnie bym się z kimś spotkała na kawę i pogaduszki a może trafi się jakaś mama z którą później będzie można pospacerować? Pozdrawiam i liczę, że się jakaś fajna babeczka odezwie :))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja też niedawno zjechałam do Gdańska i wszyscy moi znajomi zostali w rodzimym miasteczku. Mam córkę 3-letnią. Nie znam tu nikogo a mój mąż jest teraz w delegacji i będzie tylko w niektóre weekendy. Mam 25 lat. Chętnie poznam osobę z olimpu, pd.gdańska żeby mieć do kogo się odezwać i wypić kawę bo z 3-latką to raczej nie bardzo ;) gg 3732606
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zapomniałam dodać, że mieszkam w Gdyni -jednak (prawie)codziennie dojeżdżam do Gdańska na uczelnię :)
Hej, także chętnie poznałabym jakąś fajną babeczkę :) Mam 21 lat, studiuję dziennie i mieszkam z Ukochanym , jednak wszystkie bliższe koleżanki porozjeżdżały się po świecie i trochę brak babskiej bratniej duszy. Zapraszam na pogaduchy gg 4472648
witajcie ja podobnie jak niektóre z was przyjechałam do Gdańska 1,5 roku temu i niestety ale znajomych brakuje zwłaszcza kogoś do pogadania mam 35 lat synka 4 latka ,męża mieszkam na Ujeścisku teraz nie pracuje wiec mam troche czasu na ploteczki i inne babskie sprawy ... hexa1976r@wp.pl
Hej :) mabi:)

Ja mieszkam w Gd od orku i mam małego synka, ale chętnie też nawiązałabym jakieś znajomości. Popołudniami mogłabym wyjść na jakieś babskie spotkanie przy kawie czy winku - narzeczony chętnie zajmie się małym:)
Mam 25 lat i też prawie nikogo tu nie znam - oprócz znajomych narzeczonego...:)
podaje maila w razie czego - amelek1@wp.pl
pozdrawiam :)
No dobra, to teraz ja :D

Mam 28 lat, jestem mężatką, bezdzietną, pracuję, ale popołudnia i weekendy mam wolne. Mieszkam w Trójmieście od półtora roku, a od 2 m-cy w Gdańsku. Nie znam tu właściwie nikogo, a strasznie brakuje mi babskich pogaduch, wyjścia na kawkę, winko... piszcie na maila marlena.bialas@gmail.com
Nadal czekam na info, czy są jakieś chętne na spotkanie w piątek, serdecznie zapraszam!! :)
Hej!

Tak siedzę i czytam Wasze odpowiedzi na Post,także chciałabym poznać jakąś fajną babeczkę.Mieszkam w Gdańsku,mam 2.5letnią córeczkę obecnie nie pracuje i bardzo chciałabym nawiązać nowe znajomości.W domu czuje się samotna,gdyż partner dużo pracuje.Może znajdzie się jakaś kumpelka na spacer,pogaduchy lub siłownie...Piszcie na maila olakrysztal@wp.pl
Hej, ja w piątek ok. godz. 16 spotykam się w Gdańsku z dziewczyną z forum, jeśli są jakieś chętne to zapraszam :)
Zaznaczam, że mamy 25 l. i nie mamy dzieci, więc raczej nie nadajemy się na wspólne spacery z maluchami ale zawsze to coś :)
Pozdrawiam!

gg: 10290991
adriannas1986@tlen.pl
hej dziewczyny z gdanska odezwijcie sie moze sie jakos spotkamy:)to moje gg34926815 piszcie:)
Witam,
Tez przyłacze sie do akcji szukam koleżanki. Od niedawna mieszkam w Gdańsku. Mam 28 lat i 13 miesięcznego synka, pracuję. Miło by było sie z kims spotkać , wyskoczyć na kawke, do kina czy na fitness. I malemu przydało by sie inne towarzystwo niz rodzice czy opiekunka. Pozdrawiam
Witam!
Tez szukam kolezanki z ktora mozna pogadac.Mam 2 dzieci,mlodsze ma 8 mies.Mieszkam w Gdansku
też poszukuję koleżanki na spacerki z maluchem, ewentualnie bieganie od czasu do czasu lub rower, mieszkam na Oruni Górnej
mój mail ryndel.t@wp.pl
Hej! Co prawda ja mieszkam daleko od Ciebie bo az w Gdańsku ale chętnie bym wybrała się na fitness lub jogging, może udałoby nam się spotkać w połowie drogi :)
chetnie cie poznam:) mam 22 lata, mieszkam z facetem ktory czesto wyjezdza za granice, mam troche kolezanek, ktore jednak maja za malo czasu, praca, szkola, dzieci, dlatego chcialabym poznac fajna dziewczyne do wspolnych wypadow na miasto i pogaduchy:p moj email prinsesa-89@wp.pl
Hej, jestem zdanska i tez poszukuje jakiejs ciekawej kolezanki do pogaduch, moja dotychczasowa przyjaciolka okazala sie falszywa, zawiodlam sie na niej i zerwalam kontakt. Brakuje mi szczerych rozmow ,,po babsku,,. Moj facet wyjezdza za granice do pracy i czuje sie samotna, potrzebuje kogos komu sie wygadam i wzajemnie :) Moj email prinsesa-89@wp.pl [pzdr:)
image

Hej. Jestem z Gdyni, szukam przyjaciółki. Kogoś z kimś można gdzieś wyjść, pogadać. Mam 21 lat, studiuję, pracuję w weekendy, ale mimo to mam full wolnego czasu i marnuje go siedząc w domu..
piszcie :)
s.lu@op.pl

Inne tematy z forum Kobieta

Ulubione perfumy (8 odpowiedzi)

Cześc. Jakie są Wasze ulubione zapachy na co dzień? Jesli chodzi o mnie to uwielbiam Dior pure...

Sprawa karna dobry polecany adwokat Gdańsk (62 odpowiedzi)

Witam pisze z naglącą sprawą... mojego partnera czeka postępowanie karne -sprawa karna do 8 lat...

do góry