Widok

Szukam przyjaciółki !!!! : )

Wiem, że powyższy wątek jest już obecny na forum ale chciałam zapoczątkowa nowy ( w starym się - pogubiłam : )

Mam 31 lat, jestem szczęśliwą mężatka ( cho nieco samotną - mąż dużo pracuje )mamą 5letniego żywotnego chłopca i oczekuje narodzin córeczki ( 9-ty miesiąc ciąży ) , pracuje, mam wiele zainteresowań tj. książka, teatr, kino, motoryzacja ( samochody, motory { ścigacze, crossy }, pasjonuje się Biografiami znanych ludzi, oraz psichiką seryjnych morderców, uwielbiam dobrą kuchnie - sama gotuje i stale szukam nowych inspiracji. Wierze w ludzi i w przeznaczenie, chodzę do wróżki. Interesuje się Ezoteryką. Jestem POZYTYWNIE ZAKRĘCONA : - ) Oczywiście mam wiele złych cech tj. jestem gadułą ( co widac : ) ,dyktatorką, pedanką a co się z tym wiąże .Uwielbiam M jak miłośc, Dr House i Detektywa Monk i Perefekcyjną Panią Domu : ) Szukam przyjaciółki , otwartej, lojalnej, szczerej ( sama jestem do bólu ) i tak samo zwariowanej jak ja :( Jestem zodiakanym KOZIOROŻCEM który ceni sobie ciężką prace , stałośc i wytrwałośc i uwielbie nastawienie na cel . Jeśli znajdzie się KTOŚ, kogo mój opis nie zniechęcił, chętnie NAWIĄŻE Z NIM KONTAKT ( domea666@gmail.com ). Pozdrawiam Dominika
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7
Hej nie ma tu nikogo z Przymorza? też jestem mamą prawie rocznej córeczki i nie mamy z kim chodzić na spacerki.Jest ktoś chętny?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam
Również szukam nowych koleżanek/przyjaciółek do rozmów oraz popisania nie koniecznie z trójmiasta. Ja mam 23latka z Pruszcza Gdańskiego. Chętne koleżanki do rozmów zapraszam na moje gg 1122971 albo meila martylkaa@gmail.com Pozdrawiam :*
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
506652344 szukam koleżanki,przyjaciółki zadzwoń
Mam 27 lat. Jestem z Zaspy. Szukam koleżanki do wspólnych spotkań, wypadów, rozmów itp. Mój mail: oelam@op.pl
Witam. Ja też szukam koleżanek :) Mieszkam na Przymorzu, mam 34 lata i 3letniego synka . Obecnie nie pracuję , więc mam czas :) seal77@wp.pl
Hej jestem również z Władysławowa mam 28 lat i córeczkę 2 i pół letnią również szukam kupeli :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
kto sie pozna:(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
ja się przyłączam,
mam 21 lat, synek prawie roczek, mieszkam wok. Chwaszczyna, chętnię się zaprzyjaznie :)
hej a co szukasz kolezanki jakiej fajnej?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Hej , tak samo jestem samotna , mam chlopaka od 2 lat , ale to nie to samo jak z kumpela . Chcialabym poznac jakos mila dziewczyne na piwo , impreze czy kawke , aby spokojnie porozmawiac , posmiac sie .Mam 18 lat , jestem z Gdyni . Czekam na odp:)
hej rozumiem Cie jestem z Gdyni , mam 18 lat . Od 2 lat mam chlopaka , brakuje mi kumpeli na kawe , imprezy , wiadomo , ze z chlopakami nie pogadasz o tym samym co z kobietami . Szukam kumpeli uczciwej , zaufanej , przyjacielsko nastawionej , zabawnej , która potrafi sluchac :) Czekam na odp :))
Hej Jestem Monika chetnie Cie poznam, podaje email mdkot@o2.pl
Na spotkanie w miłym towarzystwie zawsze znajdę trochę czasu.
hej :) mieszkam w Osowej ;) więc 'rzut kamieniem' ;) Mama 23 lata i 1.5 roczną Córkę :) co myślisz o jakimś spacerze?
Cześć dziewczyny! Mieszkam w Rumi, mam 34lata. Przeprowadziłam się tu z Torunia i chętnie poznam nowych ludzi. Pozdrawiam kiedys_cie_znajde@op.pl
Hej :)
Mam 25 lat i 1,5 miesięczną córeczkę. Od niedawna mieszkam w Gdańsku (Łostowice) i chętnie nawiążę nowe znajomości :)
(gwiazdka1987@gmail.com)
Hej :)
Mam 20 lat, studiuję i mieszkam w Gdyni. Chętnie nawiążę znajmość z jakąś kobitką.. Ponieważ ostatnio dopada mnie nuda i samotność. Narzeczony za granicą.
Landrynka93@onet.eu
Hey,
mam 33latka, jestem z Gdyni :) dwoje dzieci (11 i 3),szukam koleżanki/przyjaciółki na pogaduchy, plotki, wspólne wyjścia i wypady :) gg3232498
cześć ja szukam też przyjaciółki jak chcecie na gg e-mail i kontakt telefonu
Hej. Jak jeszcze masz ochotę z kims wyjść na spacer to się piszę. Co prawda nie mam dziecka ale z chęciom poznam koleżankę z Osowy

Inne tematy z forum Kobieta

Sprawa karna dobry polecany adwokat Gdańsk (62 odpowiedzi)

Witam pisze z naglącą sprawą... mojego partnera czeka postępowanie karne -sprawa karna do 8 lat...

do góry