Widok
Szukam przyjaciółki z Gdańska!
Cześć :)
Mieszkam od jakiegoś czasu w Gdańsku, ale doskwiera mi samotność, bo brakuje mi koleżanki, przyjaciółki. Kogoś z kim można szczerze pogadać o wszystkim i o niczym, wyjść na zakupy, na imprezę, na zajęcia taneczne, fitness, pobiegać itd. Ja mam 30lat. Jeśli masz podobnie jak ja to napisz:
bezzielony@wp.pl
Mieszkam od jakiegoś czasu w Gdańsku, ale doskwiera mi samotność, bo brakuje mi koleżanki, przyjaciółki. Kogoś z kim można szczerze pogadać o wszystkim i o niczym, wyjść na zakupy, na imprezę, na zajęcia taneczne, fitness, pobiegać itd. Ja mam 30lat. Jeśli masz podobnie jak ja to napisz:
bezzielony@wp.pl
@agnes:
Mój wpis był żartem, ale jeśli faktycznie mogłabyś pomóc, to sorki, że przegapiłem Twoją odpowiedź :/
Z grubsza tu
Mój wpis był żartem, ale jeśli faktycznie mogłabyś pomóc, to sorki, że przegapiłem Twoją odpowiedź :/
Z grubsza tu
Cześć dziewczyny, udało się Wam umówić na spotkanie? Jest dużo chętnych, ale chyba nic z tego nie wynika ;-)
Mam 27 lat, mieszkam na Łostowicach i też chętnie poznałabym koleżankę do wspólnych wyjść. Jestem teraz na urlopie macierzyńskim i brakuje mi kontaktu z dorosłymi ludźmi. Gdyby któraś była chętna czekam na wiadomość na forum :-)
Mam 27 lat, mieszkam na Łostowicach i też chętnie poznałabym koleżankę do wspólnych wyjść. Jestem teraz na urlopie macierzyńskim i brakuje mi kontaktu z dorosłymi ludźmi. Gdyby któraś była chętna czekam na wiadomość na forum :-)
Witajcie dziewczyny, udalo sie Wam spotkać? Myślałam ze jestem sama z problemem braku koleżanek a tu widzę ze jest nas troche ;-) Mam 31 lat mieszkam od niedawna na Zakoniczynie (Łostowice, Orunia i Ujescisko blisko). Mam prawie 2 letnia córeczkę i nie pracuje. Chetnie poznam kogoś na spacery i pogaduchy
Chętnie wyszłabym z kimś na rower, rolki, siłownię, zajęcia fitness.. chciałabym poznać koleżankę/ki z którymi mogłabym spędzić aktywnie czas ale też pogadać o wszystkim wieczorem przy kawie/ herbacie, pójść na spacer :) Jestem Dominika i mam 22 lata.. mieszkam we Wrzeszczu
Pozdrawiam
moj meil m.ka@poczta.onet.pl
Pozdrawiam
moj meil m.ka@poczta.onet.pl